Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ βαρύτατα πειθαρχικά ελεγκτέος και υπότροπος ο gay υπαστυνόμος , που ξεφτιλίζει την αστυνομία . Μαζέψτε τον




Εμετικές τάσεις προκαλεί σε χιλιάδες οικογενειάρχες αστυνομικούς ο εν λόγω αξιωματικός να γλωσσοφιλιεται δημόσια με αλλοδαπό και με φόντο την Ελληνική σημαία Μια εικόνα χίλιες λέξεις .
Γνωρίζουμε
τις διασυνδέσεις του εν λόγο αξιωματικού με κυβερνητικούς αξιωματούχους και το πως στο πρόσφατο παρελθόν , «εξαφανίστηκε» πειθαρχική σε βάρος του δικογραφία.

Σύμφωνα με το Π,Δ 120/2008 ,ΦΕΚ: Α 182/02-9-2008 , πειθαρχικό δίκαιο αστυνομικού προσωπικού , παράπτωμα που επισύρει την ποινή αργίας με απόλυση , είναι (ι) και κάθε πράξη ασυμβίβαστη προς την ιδιότητα του αστυνομικού διαγωγή, εφόσον δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλη διάταξη.
Ο γνωστός υπαστυνόμος , επανέρχεται κάθε τόσο αποζητώντας δημοσιότητα , είτε ερωτοτροπώντας δημόσια , είτε προκαλώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών που δεν τον έχουν «εξουσιοδοτήσει» να τους χαρακτηρίζει εν δυνάμει gay .

Oι «γκέι» και οι λεσβίες εμφανίζουν περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα σε σχέση με τους «στρέιτ», τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για τους «μπαϊσέξουαλ».

Τούτο κατέδειξε έρευνα με επικεφαλής τον Γκίλμπερτ Γκονζάλες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ του Τενεσί, και που δημοσίευσε το αμερικανικό ιατρικό περιοδικό “JAMA Internal Medicine”, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.

Κατόπιν των ανωτέρω , να παραπεμφθεί στον υπηρεσιακό ψυχίατρο ο εν λόγο αξιωματικός και να ελεγχτεί πειθαρχικά για ασυμβίβαστη προς την ιδιότητα του αστυνομικού διαγωγή για παραπτώματα που επισύρουν την ποινή αργίας με απόλυση .








ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις