Από τα γραφεία του ίδιου μεγαλοεφοπλιστή βγήκαν οι δύο τελευταίοι στόχοι της νύχτας- Θα κληθεί να καταθέσει;




Μία τραγική συγκυρία- ειρωνεία "δένει" τους δύο τελευταίους στόχους της νύχτας και μάλιστα, άσπονδους εχθρούς μεταξύ τους. Ο Μανωλης Καραγιάννης το προηγούμενο βράδυ από την ημέρα
της γκαγκστερικής δολοφονίας του, είχε αποχωρήσει από τα γραφεία του συγκεκριμένου μεγαλοεφοπλιστή, έχοντας προηγουμένως παραδώσει το ποσό των 100.000 ευρώ ως οφειλή από τη λειτουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων που του είχαν παραχωρηθεί.

Όπως επίσης σημειώνεται, από την έξοδο των εφοπλιστικών γραφείων του Πειραιά τον παρακολούθησαν κάποιοι -που προφανώς ήταν ενήμεροι για την εκεί παρουσία του- μέχρι το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο το οποίο δεν γνώριζαν ούτε οι πιο στενοί συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να οργανωθεί και να εκτελεστεί το σχέδιο της εξόντωσης του.

Στα ίδια γραφεία βρέθηκε χθες και από την ίδια πύλη εισόδου- εξόδου βγήκε χθες ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, την ώρα που μπήκε στο στόχαστρο του καλάσνικοφ που κρατούσε ο συνεπιβάτης του λευκού βαν, ο οποίος τον πυροβόλησε από το κάθισμα. Ο Ζαμπούνης όμως ήταν τυχερός. Μετά τις 4 σφαίρες το αυτόματο μπλόκαρε και στη συνέχεια χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ με σταμάτησαν την αιμορραγία με δύο απανωτά αιμοστατικά. Η εκπαίδευση που έχουν υποστεί αποδείχθηκε σωτήρια για τον βαρόνο.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που διερευνούν την υπόθεση, αναμένουν να πάρουν κατάθεση από τον τραυματισμένο άνδρα και με βάση όλα όσα θα τους πει, θα κριθεί εάν είναι αναγκαία ή όχι η κατάθεση του μεγαλοεφοπλιστή.




















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις