Νέος Ομπάμα ο Α.Τσίπρας – Ποιοι έρχονται στην ΔΕΘ για να τον στηρίξουν – Τα παγκόσμια σχέδια για την Θεσσαλονίκη




Πολυεθνικές κολοσσοί θα βρεθούν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο προς στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και της
κυβέρνησης τους, σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης.
Τον ίδιο μήνα, μάλιστα, αναμένεται στην χώρα μας και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελ Μέρκελ. 

Φαίνεται πως οι παγκοσμιοποιητές και οι πολιτικές τους δυνάμεις στηρίζουν σύσσωμοι τον πρωθυπουργό, τον νέο Ομπάμα τους, θα μπορούσαμε να πούμε, επιβραβεύοντάς τον για την πολιτική του στην Ελλάδα.

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τιμώμενη χώρα φέτος είναι οι ΗΠΑ.

Ως εκ τούτου παρουσία ενδέχεται να έχει και η Εθνική Δεξιά που κυβερνά τον Λευκό Οίκο, επικεφαλής της οποίας λέγεται πως θα είναι ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς!

Το σημαντικό είναι πως εκπρόσωποι πολυεθνικών επιχειρηματικών κολοσσών θα βρίσκονται εκεί.

Συγκεκριμένα, περί τους 30 μονοπωλιακούς ομίλους αναμένεται να φιγουράρουν μεταξύ των εκθετών («Lockheed Martin», «Microsoft», «fizer» «Coca Cola», «Cisco», «Hewlett Packard», «IBM Hellas», «Facebook», «Google» κ.ά.).

Πέραν τούτου, η  καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ φέρεται ότι έχει αποφασίσει να παραστεί στην Ελληνο – Γερμανική Συνέλευση που θα διεξαχθεί αργότερα τον Σεπτέμβριο στην Χερσόνησο της Κρήτης!

Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο κάνει λόγο για «μια μεγάλη αγορά, της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ηγείται η Ελλάδα και το κέντρο της είναι η Θεσσαλονίκη».

Άραγε, μετά την παράδοση του ονόματος, οι πολυεθνικές της Νέας Τάξης ονειρεύονται την Θεσσαλονίκη ως «πρωτεύουσα» μίας «Ελβετίας των Βαλκανιών», μέσω της δημιουργίας «μακεδονικού κράτους»;

Το επιμελητήριο χαρακτήρισε την ΔΕΘ ως «μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα σε μια πετυχημένη μεταμνημονιακή πορεία», την ώρα όμως που Ελλάδα oυσιαστικά δεν βγαίνει από τα Μνημόνια, καθώς έχουν επιβληθεί προαπαιτούμενα μέτρα και συγκεκριμένα πρωτογενή πλεονάσματα έως και το 2060.

Μάλλον οι πολυεθνικές έρχονται στην καθημαγμένη χώρα μας, με την δημόσια περιουσία να είναι στα χέρια των δανειστών για 100 χρόνια, για να… «στηρίξουν» αυτή την «μεταμνημονιακή πορεία» με… «επενδύσεις».

Δείτε από το 4.16:
















ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις