Λέσβος: "Επιστράτευση" για την προστασία του Αλέξη Τσίπρα που θα καταργούσε τα ΜΑΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΤ


Σήμερα θα πραγματοποιήσει ομιλία στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο. 7 ολόκληρες διμοιρίες υπάρχουν στο νησί, ώστε να προστατεύσουν τον Πρωθυπουργό από την οργή
των πολιτών.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας

Στο νησί αυτή την στιγμή βρίσκονται, διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα, από την Θεσσαλονίκη και από την Λέσβο.

Από ότι φαίνεται η Δημοκρατία προσπαθεί να προστατευτεί από τους πολίτες της. Είναι τέτοια η κατάντια των σημερινών συνθηκών που χρειάζονται 7 διμοιρίες, για να κρατηθούν μακριά οι πολίτες από τον Πρωθυπουργό.

Τα μέτρα που πάρθηκαν από την αστυνομία είναι δρακόντεια και δεν έχουν προηγούμενο. Οι πολίτες είναι εξοργισμένοι με τον Αλέξη Τσίπρα, κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού των μεταναστών που «δέχτηκαν».

Βλέπουμε λοιπόν, ότι δεν υπάρχει αρμονική συνύπαρξη μεταξύ του λαού και της πολιτικής ηγεσίας. Οι πολίτες της χώρας είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από τις επιλογές της κυβέρνησης και αυτό είναι φανερό.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε κυβέρνηση μόνος του, ούτε δια της βίας αλλά με την ψήφο των πολιτών. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός αποχής, με αποτέλεσμα οι λίγοι να αποφασίζουν την τύχη των πολλών, αφού οι «λίγοι» ψηφίζουν και βγάζουν κυβέρνηση.

Όπως και να έχει, οι πολίτες της χώρας έχουν εξοργιστεί με την παρούσα συγκυβέρνηση και αυτό είναι ολοφάνερο. Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας χρειάζεται την προστασία μιας τεράστιας αστυνομικής δύναμης, καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για το πολιτικό σύστημα.

Εντύπωση μας προκαλεί το εξής γεγονός:

Ενώ τώρα ο κ.Τσίπρας ζητάει την προστασία των ΜΑΤ, κάποτε είχε μια άλλη γνώμη.

Δείτε:



Οι πολίτες είναι εξαγριωμένοι γιατί δεν βλέπουν πράξεις αλλά ακούνε μόνο λόγια.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπου και να πάει συναντάει αντιδράσεις!







ΠΗΓΗ 









































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις