Εμμισθος υπάλληλος της τουρκικής στρατοχωροφυλακής ο Τουρκος που συνεληφθη..."Λαγος" για να γκριζαρουν τον Εβρο

 


Για «buffer zone» στον Εβρο κάνουν λόγο οι Τούρκοι ρίχνοντας βόμβα στην σκάλα της κλιμάκωσης! Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί ο Τούρκος για τον οποίο πληροφορίες
αναφέρουν πως είναι έμμισθος υπάλληλος της τουρκικής στρατοχωροφυλακής. Αναμένεται να κατηγορηθεί για παράνομη είσοδο στην χώρα και ίσως για αντίσταση κατά των Αρχών αναφέρουν πληροφορίες. 

Οι Έλληνες στρατιώτες υποστηρίζουν ότι τον είδαν να μπαίνει 10 μέτρα σε ελληνικό έδαφος, με τον εκσκαφέα που χειριζόταν. Έτσι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια, οι Έλληνες στρατιώτες παρέδωσαν τον άνδρα στην αστυνομία. Με την υπόθεση ασχολείται και το υπουργείο Εξωτερικών.

Και το «παραμύθι» περί Τούρκου αγρότη που είχε χωράφια στην περιοχή και έκοβε βόλτες μπαίνοντας 10 μέτρα στο ελληνικό έδαφος, ταιριάζει απόλυτα με το τουρκικό σχέδιο-προβοκάτσια.

Τουρκικά ΜΜΕ αλλά και ο Αντιδήμαρχος Ανδριανούπολης  κάνουν λόγο για «ουδέτερη ζώνη» στον Εβρο που όμως δεν υπάρχει! 

Αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα αν θα τον απελευθερώσουμε ή όχι σύντομα καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως για τον Ρ.Τ.Ερντογάν θεωρείται αναλώσιμος και το τουρκικό σχέδιο έχει συγκεκριμένη στόχευση…

 








 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις