Τι θα συμβεί αν δεν πάμε τώρα σε εκλογές

Τι θα συμβεί αν δεν πάμε τώρα σε εκλογές (Βίντεο)


Η αρχή του επόμενου έτους δεν θα είναι καλή. Τα τιμημένα γηρατειά για ακόμα μια φορά θα πληρώσουν πολύ ακριβά το «μάρμαρο». Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε
αναβρασμό, αφού οι νέες μειώσεις στις συντάξεις θα φέρουν πολύ μεγάλο πανικό.

Τα μέτρα για τις μειώσεις είναι ήδη ψηφισμένα και όσοι λένε το αντίθετο, απλά εξυπηρετούν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες. Οι περικοπές στις συντάξεις θα γίνουν επειδή υπάρχει η δέσμευση για εξοικονόμηση του 1% του ΑΕΠ από το Ασφαλιστικό.

Το νέο «πετσόκομμα» θα δημιουργήσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στον ήδη «προβληματικό» κυβερνητικό άξονα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει πολύ δημοσκοπικά, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει χάσει πολλούς «πόντους».

Δύο πράγματα μπορεί να κάνει ο Τσίπρας

1.Να προσφύγει στις κάλπες τώρα που προλαβαίνει να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, αφού οι πολίτες έχουν σκοπό να «καταποντίσουν» τον ΣΥΡΙΖΑ

2.Να «τρενάρει» την μείωση των συντάξεων για λίγους μήνες, ώστε να πάρει ακόμα λίγη «πνοή εξουσίας». Βέβαια ότι και να επιλέξει να κάνει, οι συντάξεις θα μειωθούν μέσα στο 2019. Οποιαδήποτε καθυστέρηση υλοποίησης της δέσμευσης, δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Αλέξη Τσίπρα, αφού ότι και να κάνει ο «καταποντισμός» του ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιος.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε να γίνονται, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει άμεσα σε εκλογές, αν θέλει ν α διατηρήσει έστω και φανερά «κουτσουρεμένα» τα ποσοστά του. Από το σκίσιμο των Μνημονίων πήγαμε στην υπογραφή καινούργιων (Μνημονίων). Από την αύξηση στους μισθούς και στις συντάξεις, πήγαμε στην μείωσή τους. Από την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, πήγαμε στην διατήρησή του. Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη πήγαμε στο κανένα σπίτι στα χέρια του πολίτη.

Στην Ελλάδα κανένα άλλο κόμμα δεν θα μπορούσε να «περάσει» τα μέτρα που πέρασαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Όταν είσαι Αριστερός, ο λαός κάνει υπομονή διότι έχει την εσφαλμένη εντύπωση ότι η Αριστερά είναι με το λαό και παλεύει για τα δίκαια του κοσμάκη.

Η μακροβιότερη Μνημονιακή κυβέρνηση με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο φτάνει στο τέλος της!

Μόλις αποκαλυφθεί το παραμύθι της εξόδου από τα Μνημόνια, η κυβέρνηση δεν θα έχει που να κρυφτεί. Ήδη είναι αποφασισμένο να εφαρμοστεί το Πλαίσιο για την Σταθερότητα και την Ανάπτυξη, το οποίο στην ουσία είναι ένα Μνημόνιο με αλλαγμένο όνομα.

Για ποια έξοδο από τα Μνημόνια μιλάμε, όταν τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ μένουν;

Σημείωση

Τους υψηλούς φόρους τους επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας τους επέβαλαν οι «φίλοι μας» από το εξωτερικό, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για την καταστροφή της μεσαίας τάξης.



Συμπέρασμα

Αν δεν πάμε τώρα σε εκλογές, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκουν ούτε την ψήφο τους. Οι πολίτες βλέπουν πολύ «στραβά» τις κυβερνητικές επιλογές σε όλα τα θέματα. Στα Εθνικά (Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά, αιχμαλωσία δύο στρατιωτικών για δύο μήνες),στα οικονομικά (είδατε παραπάνω «συνοπτικά» τους φόρους που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ), στα κοινωνικά αφού επί ΣΥΡΙΖΑ η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο.








ΠΗΓΗ






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις