Προπαγάνδα σε μικρά παιδιά

Προπαγάνδα σε μικρά παιδιά(Βίντεο) 


Από την λαίλαπα της Νέας Τάξης δεν γλυτώνουν τα μικρά παιδιά, αφού εδώ και δεκαετίες οι γενιές έχουν γαλουχηθεί από την παιδική τους ηλικία
με Cartoon όμορφα φτιαγμένα αλλά που είναι γεμάτα με αρνητικά μηνύματα και αποκρουστικούς «τύπους». Δυστυχώς όλοι και όλες όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε έχουμε μεγαλώσει με τα πρότυπα που κάποια σκοτεινά μυαλά σκέφτηκαν.

Βέβαια όποιος άνθρωπος πραγματικά δεν θέλει να επηρεαστεί, τότε δεν επηρεάζεται. Το θέμα όμως που προκύπτει είναι πολύ σοβαρό και είναι το εξής: Πώς να επιλέξει κάποιος αν θέλει να επηρεαστεί ή όχι από την στιγμή που δεν γνωρίζει ότι είναι ελεύθερος να κάνει οποιαδήποτε επιλογή; Με λίγα λόγια οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνώρισαν ποτέ τον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους και  για αυτό δεν φταίνε μόνο τα υποσυνείδητα μηνύματα που είναι δεδομένο ότι μας «στέλνουν» . Ο κύριος φταίχτης είμαστε εμείς οι ίδιοι που δεν έχουμε όρεξη να σκεφτούμε διότι κοιτάμε μονάχα πως θα μαζέψουμε λεφτά ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή μας.

Είναι συχνό φαινόμενο να μην έχει όρεξη ο άνθρωπος να δημιουργήσει στην εποχή που ζούμε. Αυτή είναι η σύγχρονη αρρώστια του σύγχρονου ανθρώπου ο οποίος βέβαια έχει το ελαφρυντικό ότι δέχεται πολλών ειδών επιθέσεις στο μυαλό του μέσω των ηλεκτρονικών κατασκευασμάτων.

Επιθέσεις σαν αυτή:











ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις