Σκοπιανοί και «κουκουλοφόροι» κατά των Ελλήνων

Σκοπιανοί και «κουκουλοφόροι» κατά των Ελλήνων – Και στο βάθος τα Ίμια (ΒΙΝΤΕΟ) 


Τι κοινό έχουν οι Σκοπιανοί και οι κουκουλοφόροι; Μισούν τους Έλληνες!
Οι μεν αποκαλούν «σφαγέα» τον Παύλο Μελλά και «εγκληματίες» τους
Έλληνες, οι δε αποκαλούν τους Έλληνες φασίστες και τον Μέγα Αλέξανδρο «καραγκιόζη».

Στο παρόν άρθρο θα δείτε δύο βίντεο!

 Το πρώτο αφορά τα  βιβλία που διδάσκονται στα σχολεία των Σκοπίων. Το δεύτερο αφορά την δράση των «αναρχικών» κατά των Ελλήνων.

Στα σχολικά βιβλία αναγράφεται, βασισμένο στην θεωρία του μισέλληνα Φαλμεράυερ, η οποία έχει διαψευστεί, πως οι Έλληνες ιστορικά εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο και αντικαταστάθηκαν από τους Σκοπιανούς.



Την ίδια στιγμή, ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ τείνει χείρα… φιλίας προς την Ελλάδα, ενώ έχει αγοράσει και εξοχική κατοικία στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.
Όλοι βιάζονται να συμφωνήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους, για τους οποίους «δεν υπάρχουμε σαν έθνος».

 «Είναι προς το συμφέρον της χώρας να επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Στον εθνικολαϊκισμό πρέπει να αντιτάξουμε την πολιτική βούληση, την ευθύνη και τον ενσυνείδητο πατριωτισμό», ανέφερε παραμονή της ημέρα μνήμης του περιστατικού ντροπής στα Ίμια, ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Στα βιβλία τους ο Παύλος Μελάς είναι σφαγέας, ενώ οι Μακεδονομάχοι «αντάρτες», παρουσιάζοντας τους Έλληνες στην ουσία ως «εγκληματίες».

Την ίδια ώρα, σε συμφωνία με τους πολιτικούς αλλά και τον λαό των Σκοπίων, οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι καίνε ελληνικές σημαίας για «πρωϊνό», έβγαλαν προκλητική αφίσα παρομοιάζοντας με Καραγκιόζη τον Μέγα Αλέξανδρο.



Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να αποτραπεί ο κόσμος να έρθει στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή το απόγευμα έχει ανακοινωθεί μοτοπορεία αναρχικών από τα Εξάρχεια ενώ την Κυριακή δυο ώρες πριν το συλλαλητήριο υπάρχει αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια.

Ωστόσο αυτή την φορά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για όλους τους!








ΠΗΓΗ 













































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις