Το ΒΙΝΤΕΟ που δεν έδειξε κανείς! Αυτά είπε ο Ερντογάν στους μικρούς μαθητές της Θράκης

Το ΒΙΝΤΕΟ που δεν έδειξε κανείς! Αυτά είπε ο Ερντογάν στους μικρούς μαθητές της Θράκης 


Κατά την επίσκεψή του στην ελεύθερη Θράκη των Ελλήνων, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απευθύνεται τετ-α-τετ σε μαθητές του μειονοτικού
σχολείου "Τζελάλ Μπαγιάρ", στους οποίους ευθαρσώς λέει πως «Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία»!

Το ντοκουμέντο φέρνουν στο φως τα «Τουρκικά Νέα» και η δημοτική παράταξη Κομοτηνής "Σπάρτακος", που πρωτοστάτησε κατά της πρόσφατης επίσκεψης του «σουλτάνου» στην Θράκη.

Θα δείτε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες και τα διπλωματικά λόγια!

Η συνομιλία Ερντογάν με μειονοτικούς μαθητές καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου και προκαλεί αίσθηση!

 «Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία», τονίζει χαρακτηριστικά στα μικρά παιδιά, τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν την μελλοντική δύναμη κρούσης της Τουρκίας μέσα σε ελληνικό έδαφος.

Το παράδοξο είναι πως δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο βρισκόταν και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε την «κατήχηση» Ερντογάν στους μαθητές του μειονοτικού σχολείου.

Όσοι έδωσαν το «πράσινο φως» για την επίσκεψη του «Σουλτάνου» στην Θράκη, αλλά και την έγκρισή τους για άνοιγμα συζήτησης σχετικά με την εκλογή μουφτήδων στην περιοχή, θα λογοδοτήσουν στον ιστορικό του μέλλοντος, μπορεί και του παρόντος!











ΠΗΓΗ































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις