Η Μισέλ Ομπάμα εκπρόσωπος της ρατσιστικής ελίτ

Η Μισέλ Ομπάμα εκπρόσωπος της ρατσιστικής ελίτ- ΕΛΛ. ΒΙΝΤΕΟ 

 

Πολιτικό παραλήρημα μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τις δηλώσεις της Μισέλ Ομπάμα,

η οποία χαρακτηρίζει την πολιτική σαν χαμένη, ως προς την αξιοπιστία της, εξαιτίας των λευκών ανδρών.
 Όπως θα
παρακολουθήσετε τα επιχειρήματά της δεν έχουν κανένα υπόβαθρο σοβαρότητας και ακολουθούν τη ρητορική μίσους και διχασμού που ανθεί αυτή την εποχή στις ΗΠΑ, λόγω της επίθεσης που δέχεται εκεί ο Τραμπ, από το κατεστημένο της ΝΤΠ.
 Φυσικά το ζεύγος Ομπάμα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την κινητοποίηση αποσταθεροποίησης που κάνουν οι ναοταξίτες στην Αμερική, ως γνήσιες μαριονέτες του συστήματος και άξιοι προπαγανδιστές της νεοταξικής ατζέντας.
Έτσι λοιπόν και η Μισέλ δεν άφησε την ευκαιρία, μιλώντας υποτίθεται γενικά, για την πολιτική, να αφήσει ρατσιστικές αιχμές κατά των λευκών πολιτικών και ειδικότερα των ανδρών και να δηλώσει, ότι πρέπει να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν,  για να παραδώσουν οι λευκοί που έχουν την εξουσία τις θέσεις τους και να δώσουν τόπο σε άλλους να διοικήσουν. Ποιοι θα είναι αυτοί οι άλλοι βέβαια, το αφήνει μετέωρο.
 Τώρα πόσοι από τους ακροατές αυτού του τηλεοπτικού σόου κατάλαβαν ότι η Μισέλ εξυπηρετεί τους παραπάνω σκοπούς και μάλιστα ότι η επίθεσή της έχει κι έναν λόγο παραπάνω να στρέφεται προς τους άνδρες, αφού και η ίδια δεν εκτιμά δεόντως το φύλο με το οποίο γεννήθηκε, δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Αν όμως λάβουμε υπ'οψιν το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ, μάλλον είναι αρκετοί αυτοί που βλέπουν τι γίνεται γύρω τους.












ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις