Όταν η συνωμοσία γίνεται πραγματικότητα αλλά κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι




Θεωρίες πάρα πολλές, άλλες σοβαρές και απόλυτα επικίνδυνες άλλες αστείες μέχρι δακρύων μιας και ο καλύτερος τρόπος για να αποδομήσεις μία τεράστια αλήθεια είναι να εμφυτεύσεις μέσα
τις δυο τρια εμφανή ψέματα!

Έτσι και στον χώρο των πραγματικών ερευνητών της εναλλακτικής πληροφόρησης έχουν εισχωρήσει διάφοροι οι οποίοι γράφουν ότι μπορούν να φανταστούν που να αγγίζει το γελιο έτσι ώστε η γελοιότητα που προκαλούν οι στημένοι να συμπαρασύρει και τους πραγματικούς ερευνητές της εναλλακτικής πληροφόρησης!

Θυμάμαι ότι δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την θεωρία Συνωμοσίας που ελεγε οτι η Ελίτ και ιδιως η Βασιλική οικογένεια καταναλώνει νεανικό αίμα έτσι ώστε να μη γερνάει, να αυτοθεραπεύεται και να μην πεθαίνει!

Από τότε θυμάμαι τους επικριτές της θεωρίας, την ειρωνία, το χλευασμό και το δάχτυλο που έδειχνε τους γραφικούς αστείους υποστηρικτές μιας τέτοιας παράλογης θεωρίας.

Από κάτω θα σου βάλω ένα βίντεο να δεις αυτή τη στιγμή Τι συμβαίνει παγκόσμια, να δεις κατά πόσο είναι ενημερωμένη η Αμερική και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να δεις κατά πόσο χειροκροτούν ή όχι τη μέθοδο αυτή το καταναλωτικό κοινό…. Με λίγα λόγια Θα σου δείξω ότι αυτή η θεωρία η παλιά η οποία χλευάστηκε κατά κόρον ότι Σήμερα είναι μία πολύ πολύ μεγάλη πραγματικότητα!

Επιλέγω αυτό το βίντεο γιατί εκεί θα δεις και έναν άνθρωπο τον οποίο θα τον συναντήσουμε και σε άλλα βίντεο που έχουν σχέση και με το Λας Βέγκας αλλα και αλλου ειμαι σιγουρος….. Γενικά αφήνουμε άγκυρες και σε φάτσες τώρα!!










ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις