Βίντεο-σοκ: Απαγωγή Τούρκου πολίτη στη Μαλαισία ως «γκιουλενιστή» καθ’ υπόδειξη της ΜΙΤ – Εικόνες προσεχώς και στην Ελλάδα;

 


Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες και δείχνει Τούρκο υπήκοο να συλλαμβάνεται ως «γκιουλενιστής» από άνδρες της Μαλαισιανής Αστυνομίας σε
συνεννόηση και σε πλήρη συνεργασία με την τουρκική ΜΙΤ θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις και να προβληματίσει τις ελληνικές αρχές Ασφαλείας μήπως και τέτοιες εικόνες της δούμε να συμβαίνουν και στην Ελλάδα.
Είναι δεδομένο πώς η ΜΙΤ έχει διεισδύσει στη χώρα μας και μπορεί να μην έχει τη συνεργασία με τις αρχές όπως στη Μαλαισία (τα δύο καθεστώτα είναι πολύ κοντά), αλλά μπορεί να προκαλέσει μία τέτοια σύλληψη ακόμη και ως προβοκάτσια σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά τα οποία βουλιάζουν από μετανάστες ή στη Θράκη μόνο και μόνο για να μιλήσει για «υπόθαλψη εγκληματιών» από την Ελλάδα.
Το κάνει ήδη με τους «8» Τούρκους στρατιωτικούς που εμπλέκονταν κατά τον Ταγίπ Ερντογάν στο πραξικόπημα σε βάρος. Καθημερινά και κάθε φορά που λαμβάνεται μία απόφαση μη έκδοσης τους από τα ελληνικά δικαστήρια οι Τούρκοι απειλούν. Το έπραξαν και χθες. Πέραν ωστόσο των «8» υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις Τούρκους που πέρασαν στα ελληνικά εδάφη και χαρακτηρίζονται ως περίεργες. Μάλιστα πληροφορίες γι’ αυτές τις υποθέσεις δεν έχουν δοθεί.
Η κατάσταση είναι κρίσιμη με την Τουρκία και η Άγκυρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πάντα προκειμένου να φέρει την Ελλάδα σε δύσκολη θέση ή να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο στη Θράκη ή την Κύπρο.
Στο βίντεο από τη Μαλαισία υπάρχουν σκηνές σαν να επρόκειτο για ταινία κατασκοπευτική. Τις κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος σε πάρκινγκ στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, όπου άνδρες της Ασφάλειας, ντυμένοι με πολιτικά ρούχα σέρνουν τον δεμένο με τα χέρια πίσω 43χρονο εκπαιδευτικό Τουργκάι Καραμάν, Τούρκο υπήκοο, στο πλαίσιο επιχειρήσεων σε χώρες του εξωτερικού που σχετίζονται με το περσινό αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.
Ο Καραμάν παραμένει εξαφανισμένος από την περασμένη Τρίτη οπότε και απήχθη από τους Μαλαισιανούς άνδρες της Αστυνομίας και η σύζυγός του μιλά ανοιχτά για απαγωγή και εκφράζει το φόβο ότι ο σύζυγός της θα εκδοθεί στην Τουρκία, όπου και θεωρείται βέβαιο ότι θα υποστεί βασανιστήρια, όπως και πολλοί κατηγορούμενοι από το καθεστώς Ερντογάν ως «Γκιουλενιστές».
Η Αϊσέ Καραμάν υπογράμμισε ότι ζει με το σύζυγό της εδώ και 13 χρόνια στη Μαλαισία, ότι έχουν κανονικά άδεια εργασίας και κάλεσε τη Μαλαισιανή κυβέρνηση να τον απελευθερώσει. Ωστόσο, η αστυνομία της Κουάλα Λουμπούρ αποκάλυψε ότι ο Καραμάν κι άλλος ένας Τούρκος υπήκοος κρατούνται κατηγορούμενοι για αδικήματα που σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια, τα οποία ωστόσο δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις