Ποιοι βρίσκονται δίπλα στον Τραμπ – Δημοσίευμα που ξεκαθαρίζει τα πάντα




Η Εθνική Δεξιά στις ΗΠΑ και σε όλον τον πλανήτη, εκείνη που στηρίζει Πούτιν, Τραμπ, Λεπέν και πηγαίνει κόντρα στην διεθνιστική Νέα Τάξη, αναδεικνύει, σύμφωνα με δημοσιεύματα μια
«νέα εβραϊκή ελίτ» μέσω του νέου Αμερικανού Προέδρου.
Αυτό αναφέρει το Daily Forward, ηλεκτρονικό περιοδικό των Εβραίων.
Γίνεται λόγος για μια διαφορετική ομάδα Εβραίων που επηρεάζουν την κυβέρνηση.
Ποιοι είναι αυτοί οι «άλλοι Εβραίοι»;
Οι αυθεντικοί ορθόδοξοι,  οι οποίοι στηρίζουν τον Τραμπ κόντρα στους αριστερούς παγκοσμιοποιητές του αμερικανό-εβραϊκού λόμπι, οι οποίοι είναι άθεοι χαζαρικής καταγωγής και άρα μη αυθεντικοί.
Αντί της πιο αριστερής φατρίας των υποτιθέμενων Εβραίων, η οποία κυριάρχησε στην αριστερόστροφη διοίκηση του Ομπάμα, τώρα δίπλα στον Τραμπ βρίσκονται οι ορθόδοξοι Εβραίοι, οι οποίοι στηρίζονται εξίσου από την παγκόσμια Εθνική Δεξιά.
«Μεταξύ πολλών κινήσεων που αποσκοπούσαν στην αντιστροφή της πολιτικής του προκατόχου του, ο Πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε πρόσφατα να μην δημοσιοποιήσει τα αρχεία καταγραφής επισκεπτών του Λευκού Οίκου. Εάν είχαν ανοιχτεί, οι λίστες θα αποκάλυπταν την βαθιά αλλαγή των πρώτων 100 ημερών που η διοίκηση Τραμπ έχει επιφέρει στην δομή εξουσίας της εβραϊκής κοινότητας.
Η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει, τουλάχιστον για εμάς. Υπάρχει μια αίσθηση εξοικείωσης και μεγαλύτερη δεκτικότητα και αυτό κάνει την ατμόσφαιρα καλύτερη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Abba Cohen, αντιπρόεδρος για τις ομοσπονδιακές υποθέσεις στο ορθόδοξο εβραϊκό Agudath Israel of America.
Στον Λευκό Οίκο του Τραμπ, αναφέρει το Forward, ορθόδοξοι ακτιβιστές βρήκαν συμμάχους.



«Όσα περισσότερα μαθαίνω για τη διοίκηση, μαθαίνω ότι υπάρχουν περισσότεροι Εβραίοι εκεί που δραστηριοποιούνται στην εβραϊκή ζωή», ανέφερε ο Cohen, δείχνοντας τον γαμπρό του Τραμπ και ανώτερο σύμβουλο Τζάρεντ Κούσνερ, τον Jason Greenblatt στις διεθνείς διαπραγματεύσεις και τον David Friedman, τον νέο πρεσβευτή στο Ισραήλ, οι οποίοι είναι ορθόδοξοι.
O Ben Chouake, επικεφαλής του NORPAC, του μεγαλύτερου φιλο-Ισραηλινού PAC της Αμερικής, αναφέρει για την διοίκηση του Τραμπ:
«Αυτή η διοίκηση είναι πολύ, πολύ πιο συμφέρουσα στις σχέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ».
Αυτές οι μετατοπίσεις στην εβραϊκή εξουσία είναι φυσικές, υποστήριξε ο Matt Nosanchuk, ο οποίος υπηρέτησε ως σύνδεσμος του Ομπάμα με την εβραϊκή κοινότητα μεταξύ 2013 και 2016. Οι περισσότερες έχουν να κάνουν με την πολιτική και όχι με την προσωπική ή την θρησκευτική συγγένεια, είπε. «Προσπάθησα να συνεργαστώ με ένα ευρύ φάσμα εβραϊκών οργανώσεων, αλλά πολλές πρέπει να έχουν κοινές προτεραιότητες», δήλωσε ο Nosanchuk για την περίοδο που ήταν στον Λευκό Οίκο.
Οι ορθόδοξοι δεξιοί Ισραηλινοί, στο κράτος του Ισραήλ, είναι  υπέρ του Τραμπ, αφού ο Ομπάμα ήταν εναντίον τους, θέλοντας να πάρει τα Ιεροσόλυμα από την Ισραηλιτικό έλεγχο και να τα παραδώσει στον ΟΗΕ.
Αντίθετα, το σύνολο σχεδόν αυτών που ισχυρίζονται ότι είναι Εβραίοι στις ΗΠΑ και αποτελούν εγκάθετους της Νέας Τάξης, δεν είναι καν Εβραίοι, αλλά άθεοι θολοκουλτουριαραίοι, οι οποίοι δεν λογαριάζουν τα εβραϊκά εθνικά συμφέροντα αλλά την επιβολή παγκόσμιας αριστερόστροφης δικτατορίας.







ΠΗΓΗ 

























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις