ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ;




Ο δυτικος κοσμος,ειναι δυτικος,σε σχεση με την Ελλαδα!Αυτο σημαινει οτι και υποσυνειδητα ακομα,η Ελλαδα ειναι το κεντρο του κοσμου!
Ας δουμε ομως,ποια ειναι εκεινα τα κομματια του σωματος των Ελληνικης ταυτοτητας υπαρξεων!
Πρωτα απο ολα,ειναι
οι γνησιοι Ελληνες,που απο το Βυζαντιο και μετα,προσβλεπουν προς ανατολας και προς την Ρωσσια!Οχι για να την κανουν αφεντρα τους,αλλα για ενα χερι βοηθειας για την απελευθερωση της!
Αρα,η φραση <<ο προσανατολισμος της Ελλαδας ειναι προς την δυση>> ειναι εκ βαθρων ψευτικος!
Αλλες υπαρξεις με Ελληνικη ταυτοτητα ειναι μια σειρα <<δυτικων>> οικογενειων που διεταχθησαν να μετεγκατασταθουν απο την Ευρωπη στην Ελλαδα,τον προσφορο καιρο της Τουρκοκρατιας!
Ηταν ομαιμες οικογενειες των Τουρκων,οπως αλλωστε και επι πολλους αιωνες η ιδια σειρα αιματος,κυκλοφορει σε ολες τις δυτικες κυβερνησεις!
Για παραδειγμα ο Χιτλερ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ Ηταν απο την σειρα αιματος των Τουρκων,τους λεγομενους Καζαρους η χαζαρους,που κυριαρχησαν την εποχη του 7ου – 10ου αν θυμαμαι καλα αιωνα στην ομωνυμη χωρα,βορειοανατολικα της Βυζαντινης αυτοκρατοριας!
https://el.wikipedia.org/wiki/…
Αυτος ηταν ο λογος που κυνηγησε τους Εβραιους οπου εφτασε!Ηταν η αποφαση των ηγεμονων τους να αποκτησουν Εθνικοτητα!!
Μετα την διαλλυση του κρατους τους, διασκορπιστικαν σε ολη την Ευρωπη και αλλοι παρεμειναν στην Ρωσσια πλεον!
Η τυχοδιωκτικη τους φυτρα,ηταν αυτη που τους οδηγησε στις δια απατης προσπορισης χρηματων και της εμπλοκης τους δι αυτων στα <<πολιτικα>> πραγματα της Ευρωπαικης ηπειρου!
Ειναι μια φυτρα βιαστων,κλεφτων απαταιωνων,γιατι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να δημιουργησουν,ακομα και να παραγουν!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!!
Ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ!
Ειναι οι σημερινοι Ναζιστες,ανικανοι πολιτικοι της δυσης,ειναι οι τραπεζικοι αλητες,ειναι οτι ποιο βρωμικο εχει ζησει ο πλανητης,στα δις χρονια υπαρξης του!
Αυτοι λοιπον οι <<οικογενειαρχες>> διαταχθηκαν να μετακομισουν στην Ελλαδα!
Εχοντας αφθονα χρηματα(τοτε υπηρχαν παντου χρηματα) αγορασαν εκτασεις γης απο την πυλη,και με διαφορα <<μπαχξισια>> προς τον σουλτανο,εγιναν οι μετεπειτα προεστοι,τσιφλικαδες και κοτζαμπασηδες,ολοι συνεργαζομενοι με την πυλη!
Αυτοι ανελαβαν την <<πολιτικη>> ζωη του τοπου,αμεσως μετα την δολοφονια του Καποδιστρια,αυτοι κατελαβαν την δικαστικη εξουσια,την εκτελεστικη εξουσια,πηραν και τα πρωτα δανεια με το εξωντωτικο 98% επιτοκιο,το οποιο ξεκοκκαλισαν,και εκτοτε βρισκονται εν Ελλαδι,διαρκως κλεβοντας,ληστευοντας κλπ!
Η διοικηση του Ελληνικου κρατους λοιπον αλλοιθωριζει μονιμως προς την δυση!
Οχι οι Ελληνες!
Αυτο ειναι γεγονος αναμφισβητητο!
Η δυτικη πολιτικη σκηνη καταδυναστευεται απο την ιδια ρατσα ανθρωποειδων,η οποια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Εχει μονο δολοφονικες τασεις!Απλα με την αφθονια κλεμμενων χρηματων,εφτιαξαν και τις δεξαμενες σκεψης οπου ειναι ανθρωποι με καποιο μυαλο,που σκεφτονται για αυτους και προτεινουν ουσιαστικα!
Οι δυτικοι λαοι επισης ειναι υπο κατοχη απο τους Ναζιστες.
Στο τελος του Β¨ΠΠ,περασαν παρα πολλοι στην Αμερικη,οπου σημερα παριστανουν την Εβραικη κοινοτητα κλαιγοντας δηθεν γιαυτους που δολοφονησαν!
Ειναι αυτοι που σημερα παριστανουν τους Τζιχανιστες!
Αρα,δεν εχουμε να αντιμετωπισουμε ανθρωπους,αλλα λυσσασμενα ζωα!
Τωρα μπορουμε να καταλαβουμε την ΑΜΥΝΤΙΚΗ σταση των δυτικων πολιτικων εναντι της Ρωσσιας!
Οι Ρως διελυσαν την Χαζαρια!Αρα εχουν και καποια προηγουμενα,ασχετως αν την γη που εφτιαξαν την χωρα τους,την πηραν δια της βιας απο τους ιθαγενεις Ρως!
Αυτοι οι γλυτσιαρηδες του πλανητη,ειναι ΑΝΟΟΙ!Οτι κλεβουν,οτι ληστευουν,οτι κυριευουν,το θεωρουν δικαιωματικα δικο τους!
Ισως αυτο να εξηγει και την ηλιθια αντιμετωπιση του <<πολιτικου>> μας κοσμου σε λογικα ερωτηματα!
Δεν ξερουν να απαντησουν,γιατι η απαντηση χρειαζεται λογικους συνειρμους,μα αυτοι δεν υπαρχουν σε ΑΝΟΑ πλασματα!
Αυτος ειναι ο λογος της <<ξυλινης>> γλωσσας των <<πολιτικων>> μας!Παπαγαλια τα μαθαιναν,γιαυτο ειχαν την αναγκη στημενων ερωτησεων!
Αυτο ισως να εξηγει και τους λογους της επιθετικοτητας του Ερτογαν!
Δεν ξερει ιστορια!Ξερει μονο οτι καποτε υπηρχε Οθωμανικη αυτοκρατορια,αρα ολα τα τοτε εδαφη,ανηκουν στους Τουρκους!Μην περιμενουμε λογικους συνειρμους απο <<πολιτικους>> καθε χρωματος και καθε χωρας της δυσης!
Ειναι ΟΡΘΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ!!!
Αν για παραδειγμα βαλεις μιαν αγραμματη ας πουμε Βουλγαρα κυρια,σε αντιπαραθεση με την Μερκελ,σε καθαρο διαλογο,η σε μη στημενες ερωτησεις οπου θα ξερει η Μερκελ τι να απαντησει,η κυρια απο Βουλγαρια,η αγραμματη,θα κανει την Μερκελ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!
Ας το καταλαβουμε!
Οτι γινεται στην Ελλαδα,οι <<πολιτικοι>> μας το θεωρουν πανεξυπνο!!Ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ!
Αυτη η απομονωση της Ευρωπης που καλλιεργειται απο τους ευρισκομενους σε κατασταση υστερικου πανικου,ειναι απολυτως φυσιολογικος!
Εχουν χασει καθε δυνατοτητα επιβολης στον πλανητη με την ελευση της παγκοσμιας δυναμης της Ρωσσιας,που αυτοπεριοριζονται με τον παραλογισμο της Ρωσσικης επιθετικοτητας,που την βλεπουν στον υπνο τους!
Εχουν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ να νομιζουν οτι καθε ποιο δυνατος απο αυτους,θελει να τους καταστρεψει!!
Αν ειχαν νοηση,αυτο θα λεγοταν ψυχασθενεια!!
Οι κατεχομενοι ομως δυτικοι λαοι,τι φταινε?
Νομιζω οτι η Ελλαδα οφειλει να σπειρει ξανα τον σπορο της Αναγεννησις,στην Βαρβαροκρατουμενη δυση,και να κρατησει ανοιχτες τις πορτες επανενωσης της Ευρωπαικης ηπειρου!
Ας μην περιμενουμε απο τους ανοους κομπλεξικους <<πολιτικους>> μας!
Ας ερευνησουμε τροπους να παρακαμψουμε τους ηλιθιους!

Η Ελλαδα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ!!







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις