Elijah Wood: Το Χόλυγουντ είναι «παράδεισος» για τους παιδόφιλους

Elijah Wood: Το Χόλυγουντ είναι "παράδεισος" για τους παιδόφιλους


Το αστέρι του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» ηθοποιός Elijah Wood ισχυρίζεται ότι το Hollywood έχει το δικό του σκάνδαλο Jimmy Savile και πιστεύει ότι οι νεαροί σε ηλικία ηθοποιοί κακοποιούνται σεξουαλικά από «οχιές» του κλάδου (ο Savile – φώτο κάτω – είναι
ο γνωστός «εκκεντρικός» διεστραμμένος παρουσιαστής του BBC, του οποίου η αρρωστημένη δράση του – με 450 θύματα! – καλυπτόταν, καθώς βίαζε ανενόχλητος μικρά παιδιά ακόμα και μέσα στα κτίρια του καναλιού).

Elijah Wood: Το Χόλυγουντ είναι
Ο 35χρονος ηθοποιός του «Hobbit», είπε στους Sunday Times ότι η κακοποίηση των παιδιών «πιθανότατα εξακολουθεί να συμβαίνει».
Συγκλονιστικές καταγγελίες ότι κορυφαία πρόσωπα του Χόλυγουντ έχουν προστατεύσει δράστες παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, έχουν κυκλοφορήσει ευρέως τα τελευταία χρόνια.
Αρκετά πρόσωπα του κλάδου έχουν καταδικαστεί μετά από ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση και πρώην παιδιά ηθοποιοί – όπως του πρωταγωνιστή της ταινίας “The Goonies”, ηθοποιού Corey Feldman, σήμερα 44 ετών – έχουν ισχυριστεί ότι «περιβάλλονταν» από παιδόφιλους κακοποιούς όταν ήταν έφηβος.

Elijah Wood: Το Χόλυγουντ είναι






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις