Αίσχος! Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ιησούς ήταν τρανσέξουαλ!

cont


Τι άλλη βλασφημία θα ειπωθεί πλέον για τον Ιησού Χριστό;
Τους πονάει τόσο πολύ, που σε δημοσίευμα της Huffington Post υποστηρίζουν, ότι ο Ιησούς ήταν ο πρώτος τρανσέξουαλ άντρας!
Άνθρωποι που δεν έχουν διαβάσει ποτέ το λόγο του Θεού, αλλά
αποκαλούνται χριστιανοί, λένε πράγματα που δεν τα βάζει ανθρώπινος νους, βλασφημώντας τον Κύριο Ιησού Χριστό.
Σύμφωνα με το άρθρο, ο Θεός δεν έφτιαξε μόνο το μαύρο και το άσπρο, αλλά και ποικιλία χρωμάτων που υπάρχει ανάμεσα, οπότε είναι ακατανόητο, το πως εμείς οι Χριστιανοί αγωνιζόμαστε να Τον περιορίσουμε σε μια περιορισμένη παλέττα των δικών μας προσδοκιών. Μάλιστα οι χειρότεροι Χριστιανοί, κατά την αρθρογράφο, "είναι αυτοί που δεν δέχονται ό,τι λέει η Αγία Γραφή στην κυριολεξία, αλλά βάζουν τα δικά τους φίλτρα, που την κάνουν να ταιριάζει στις δικές τους ιδεοληψίες. Αν όμως έπαιρναν στην κυριολεξία, όσα λέει η Αγία Γραφή, τότε θα έβλεπαν, ότι ο Χριστός ήταν το πρώτο αρσενικό τρανσέξουαλ."
Συνεχίζει με το τι λέει η Βίβλος.
"Η διδασκαλία της Εκκλησίας από παλιά έως σήμερα είναι, ότι ο Ιησούς έλαβε σάρκα από την Μαρία. Η εκκλησία λέει, πως ο Ιησούς είναι ο νέος Αδάμ γεννημένος από τη νέα Εύα.
Τώρα η Εύα είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα για πολλούς λόγους. Η Βίβλος λέει, ότι είναι το πρώτο παράδειγμα ανθρώπινης κλωνοποίησης. Αλλά, αν λάβουμε στην κυριολεξία υπόψιν ό,τι λέει η Γένεση, η Εύα είναι η πρώτη περίπτωση γυναίκας τρανσέξουαλ. Ο Θεός δημιούργησε την Εύα από το πλευρό του Αδάμ, άρα από το XY DNA, συνεπώς γενετικά ήταν αρσενικό και μετά μετασχηματίστηκε σε γυναίκα!!!
Μετά έρχεται ο Ιησούς κι όλη η διαδικασία επαναλαμβάνεται και αντιστρέφεται. Η πρώτη άρνηση του ζεύγους να συνεργαστεί με το Θεό αλλάζει, με το "ναι" της Μαρίας και γίνεται η δεύτερη κλωνοποίηση. Το Άγιο Πνεύμα έρχεται πάνω στη δεύτερη Εύα και το παιδί παίρνει σάρκα από αυτήν και γεννιέται με χρωμόσωμα ΧΧ, δηλαδή γενετικά θηλυκό και μετά μετασχηματίζεται σε άνδρα."
Βλέπουμε ότι η ύβρις γίνεται και κατά της Παναγίας και κατά του Αγίου Πνεύματος. Τι άλλο θα μπει στο μυαλό των ανθρώπων, ώστε να δικαιολογήσουν τις άρρωστες διαστροφές τους; Ο Θεός να μας λυπηθεί με αυτά που διαβάζουμε κάθε μέρα από τους εχθρούς του Χριστού!






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις