Σοκ στην Κοζάνη: Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη αγνοούμενη -Συνελήφθη ο σύζυγός της -Την φρέζαραν στο χωράφι

Σοκ στην Κοζάνη: Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη αγνοούμενη -Συνελήφθη ο σύζυγός της -Την φρέζαραν στο χωράφι



Σοκ προκαλεί η τραγική εξέλιξη με την υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου στην Κοζάνη. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή. Δολοφόνος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, ο σύζυγός της.
Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή τη μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι, όπου λίγη ώρα νωρίτερα είχαν ξεκινήσει έρευνες, παρουσία του πεθερού της αλλά και του
συζύγου της, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τη δολοφόνησε κατά πληροφορίες πνίγοντάς την.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη συλλάβει τον άντρα της 37χρονης.

Σοκ: Φρέζαραν την άτυχη 37χρονη!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος δολοφόνησε την 37χρονη την Κυριακή, ημέρα που ο ίδιος είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της.
Εν συνεχεία έθαψε τη δολοφονημένη συζυγό του σε χωράφι τους και κατόπιν πέρασε με φρέζα το εν λόγω σημείο, αλλά και ολόκληρο το χωράφι, για να μη φαίνεται πού την είχε θάψει.
Νωρίτερα, άντρες της Σήμανσης και της Ασφάλειας Κοζάνης, παρουσία εισαγγελέα, με τον ειδικό εξοπλισμό, είχαν κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι της 37χρονης, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν εξονοχυστικά όλα τα χωράφια της οικογένειας.
Ο συζυγοκτόνος όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της αστυνομίας γιατί σκότωσε τη νεαρή μητέρα των τριών μικρών παιδιών του, απάντησε πως τσακώνονταν συχνά και κάποιος του είχε πει ότι μάλλον η 37χρονη είχε εξωσυζυγική σχέση.

Ελεγε ψέματα ο άντρας της -Πώς με τον πατέρα του επιχείρησαν να θολώσουν τα νερά 
Ο συζυγοκτόνος κατέθετε για κάθε πιθανή λεπτομέρεια, όλο το βράδυ, στην Ασφάλεια Κοζάνης, από την οποία έφυγε μετά τι 10.30 το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης προσπάθησε να θολώσει τα νερά λέγοντας ότι η γυναίκα του τού είπε το περασμένο Σάββατο ότι πάει για ποτό και έκτοτε δεν ξαναγύρισε ποτέ.
Είπε ακόμη ότι το απόγευμα του Σαββάτου, λίγη ώρα πριν δηλαδή κατά τους ισχυρισμούς του πάει για ποτό και εξαφανιστεί, έμοιαζε «καταβεβλημένη, επειδή είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα!».
Ισχυριζόταν δε ότι η σχέση τους δεν αντιμετώπιζε προβλήματα. «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Οπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά οχι κάτι σοβαρό. Ημασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο πεθερός έλεγε ότι έφυγε με... κάποιον γιατί δεν της άρεσε το Βελβεντό
Ο πεθερός της άτυχης γυναίκας εκτιμούσε μάλιστα, ότι η 37χρονη «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο Μανώλης Τσιουχάρας, έλεγε μάλιστα ότι η νεαρή μητέρα τριών παιδιών που είχε μεγαλώσει στον Πειραιά και είχε γίνει κάτοικος Βελβεντού Κοζάνης μετά το γάμο της, ότι δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή εκεί. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε...».
Ωστόσο, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η αγνοούμενη είχε καταφέρει να ενσωματωθεί πολύ γρήγορα στην τοπική κοινωνία μετά τη μετακόμισή της από τον Πειραιά όπου ζούσε. «Είναι δυναμικός και ευχάριστος άνθρωπος. Συμμετείχε στα κοινά και συγκλονίστηκα όταν μάθαμε ότι είχε εξαφανιστεί», λέει κάτοικος του Βελβεντού.
Οι αναρτήσεις της στο Facebook
Οι αναρτήσεις της στο Facebook, πάντως, είναι εύγλωττες των συναισθημάτων της: Η τελευταία της ανάρτηση στις 6 Νοεμβρίου έχει ως εξής: - Ψυχιατρείο εκεί; - Ναί!! - και δω ρε γ@μώτο!

 Στις 21 Οκτωβρίου είχε αναρτήσει την εξής σκέψη του Αϊνστάιν: «Είναι μια σκέψη που με βασανίζει διαρκώς: Τελικά εγώ είμαι ο τρελός ή όλοι οι άλλοι;» Κι όταν κάποιος σχολίασε «E είσαι ούφο!!!! Πραγματικάααααααααααααααααααααα», εκείνη είχε προειδοποιήσει:  «Εσυ στευ τιουντ κι θα δεις»...

Και στις 12 Οκτωβρίου 2015:




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις