Σχολές λάθρο στην Τουρκία: «Πώς να διεισδύσετε στην Ελλάδα»!




Tη "μεγάλη των λαθρομεταναστών Σχολή" έχουν ιδρύσει οι Τούρκοι, στην οποία πραγματοποιούν εκπαίδευση και διδάσκουν τρόπους πώς να περάσουν από τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου στα απέναντι ελληνικά νησιά.

Την αποκάλυψη την κάνει η τουρκική εφημερίδα "Zaman", στο σημερινό της φύλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, στην περιοχή
του Karaburun της Σμύρνης αποκαλύφτηκε ότι υπάρχουν κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, όπου οι Τούρκοι δουλέμποροι εκπαιδεύουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες πώς θα χειριστούν τα φουσκωτά μόλις φτάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα για να τα βυθίσουν και να θεωρηθούν ναυαγοί από τα περιπολικά της ελληνικής Ακτοφυλακής!

Το ζήτημα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις μέχρι που αναγκάστηκε να επέμβει η ίδια η τουρκική Στρατοχωροφυλακή, προβαίνοντας σε συλλήψεις ορισμένων ατόμων που είχαν στήσει μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία προώθησης παράνομων μεταναστών με τζίρο εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρεται, η τιμή προώθησης με φουσκωτό ανέρχεται στα 1000 δολάρια ενώ με κανονική βάρκα, όπου ο κίνδυνος είναι μεγάλος, κατεβαίνει στα 500 δολάρια.

Ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που έχουν προωθήσει στα ελληνικά νησιά φέτος έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα και οι χώρες προέλευσης τους είναι κατά προτεραιότητα, Συρία, Αφγανιστάν, Σομαλία, Ερυθραία, Μυανμάρ, Αίγυπτος, Μαλί και Παλαιστίνη.

Δηλαδή, οι ίδιοι οι Τούρκοι παραδέχονται ότι βάση σχεδίου μάς στέλνουν χιλιάδες δυστυχισμένων στη χώρα, με σκοπό να αποσαθρώσουν την ελληνική κοινωνία. Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι η αύξηση που παρατηρείται μόλις ανέλαβε την εξουσία η νέα ελληνική κυβέρνηση.

Κέντρα συγκέντρωσης τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, εκτός από την περιοχή του Karaburun της Σμύρνης είναι το Τσεσμέ, απέναντι από την Χίο και τα αστικά κέντρα, Urla, Seferhisar, Didim, ( Δίδυμα), Αϊβαλή, Ayvacık, Dikili, (απέναντι απ την Λέσβο), και Datça, (απέναντι από την Ρόδο).

Σε όλα αυτά τα κέντρα τα οργανωμένα τουρκικά κυκλώματα συγκεντρώνουν τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που τους μεταφέρουν από τα ανατολικά και νότια σύνορα της Τουρκίας και από εκεί με τις κατάλληλες «οδηγίες» τους κατευθύνουν στη χώρα μας, η οποία κυριολεκτικά έχει "βουλιάξει", καθώς δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους κατοίκους της, πόσο μάλλον εκατομμύρια απρόσκλητων "επισκεπτών".

Το ανησυχητικό είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα καθώς το κύμα αναμένεται, όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι, να πάρει τεράστιες διαστάσεις στους επόμενους θερινούς μήνες και να γίνει κυριολεκτικά μια εισβολή στην Ελλάδα από εκατοντάδες χιλιάδες ετερόκλητων και ετερόθρηκων ανθρώπων. Αυτό που αποτελεί απειλή, όμως, είναι ότι μέσα στους δυστυχείς πολύ εύκολα μπορούν να παρεισφρήσουν εκατοντάδες μαχητές του σατανικού Ισλαμικού Κράτους και σύντομα να αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι ιδρύθηκε και εξοπλίστηκε από δυτικά νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν έχουν σε συμπάθεια την κυβέρνηση Α.Τσίπρα-Π.Καμμένου, καθότι δεν "προσκυνάει" με την ευκολία που το έκαναν οι προηγούμενες. Συν τοις άλλοις, μαζί με τα κτήνη του ISIL μπορούν με ευκολία να μπουν και πράκτορες της ΜΙΤ και της JITEM και να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη χώρα.

Χρειάζεται άμεση αντίδραση και σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων απειλών. Ακόμα και τα ίδια τα τουρκικά δημοσιεύματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενατίον της Τουρκίας στην ΕΕ ώστε να καταδειχθεί ο σκοτεινός ρόλος της Άγκυρας και να αντιμετωπισθεί ανάλογα η χώρα-πειρατής της Α.Μεσογέιου.

Το ISIL δεν έχει σύνορα και οι αποστάσεις μέχρι την καρδιά της Ευρώπης δεν είναι καθόλου μεγάλες, το πρόβλημα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις