Απίστευτο! Η Ryanair αρνήθηκε να πετάξει άρρωστο παιδί που πήγαινε για μεταμόσχευση!




Απίστευτο κι όμως….βρετανικό! Όπως αναφέρει ο independent η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair αρνήθηκε...
να πετάξει ένα άρρωστο παιδί που θα ταξίδευε για εγχείρηση μεταμόσχευσης οργάνων, επειδή η οικογένεια του αγοριού έφτασε στο χώρο αναχώρησης “πολύ κοντά στην ώρα αναχώρησης”
Η εταιρεία αρνείται συστηματικά να επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν αν έχουν φτάσει στην πύλη αναχώρησης μετά την προκαθορισμένη ώρα. Ωστόσο, αυτή τη φορά το
παράκανε επιχειρώντας να εφαρμοστεί κατά γράμμα και στην περίπτωση του αγοριού η γραμμή της εταιρείας. Να σημειωθεί πως οικογένεια έσπευσε να κάνει κράτηση στο αεροπλάνο, αφού έμαθε ότι το ήπαρ και τα νεφρά δότη είχαν βρεθεί νωρίτερα την ίδια μέρα!!!!!

Η οικογένεια, από την Γκραν Κανάρια, στις Καναρίους Νήσους, είχε τηλεφωνήσει το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο στη Μαδρίτη για την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση η οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αμέσως. Πήγαν στο αεροδρόμιο και προσπάθησαν να επιτύχουν κρατήσεις θέσεων στην πρώτη διαθέσιμη πτήση που ήταν της Ryanair, αριθμός RYR2012, με αναχώρηση στις 16:50.

Ωστόσο, μετά από διαβούλευση, στην οποία έγιαν κλήσεις προς την έδρα της εταιρείας, η οικογένεια άκουσε εμβρόντητη πως δεν θα της επιτραπεί να επιβιβασθεί στο αεροσκάφος, το οποίο τελικά αναχώρησε για την ισπανική πρωτεύουσα χωρίς αυτούς.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της Ryanair επιβεβαίωσε το περιστατικό. «Έχουμε εξετάσει το θέμα αυτό και, δυστυχώς, δεν ήμασταν σε θέση να δεχτούμε αυτή την οικογένεια για την πτήση μας μιας και ήταν πολύ κοντά στην ώρα αναχώρησης», είπε.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις