ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ...(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ)




Αν αυτή η φωτογραφία ήταν αποτέλεσμα επιχειρησιακής επιλογής Αξιωματικών,... ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Αντιφασιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε εχθές ως «απάντηση» στη Χρυσή Αυγή που κάλεσε σε συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων, μπροστά από
το μνημείο των Ιμίων, στην πλατεία Ρηγίλλης.
Στα πλαίσια των μέτρων που ελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία αποφασίστηκε να παραταχθούν κλούβες των ΜΑΤ στον δρόμο χωρίς όμως την παρουσία αστυνομικών πλησίον τους.
Απότέλεσμα αυτής της "επαναστατικής" επιχειρησιακής επιλογής είναι και η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ φωτογραφία που βλέπετε, με τον νεαρό ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ διαδηλωτή να φωτογραφίζεται μπροστά στα συνθήματα που έχουν γραφτεί σε κλούβα της αστυνομίας που έχει τοποθετηθεί στη Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής.

Σε αυτό το σημείο - ανεξάρτητα με την προσωπική θέση του καθενός - είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε πως αν οι εν λόγω επιχειρησιακές επιλογές είχαν γίνει με (αποκλειστική) πρωτοβουλία Αξιωματικών της Αστυνομίας, αναμφίβολλα θα είχαν χαρακτηριστεί ως απολύτως εσφαλμένη και ντροπιαστική τακτική !

Βέβαια για τα δεδομένα που ίσχυσαν εχθές ειναι τυχεροί που οι διαδηλωτές "τους έκαναν τη χάρη" ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΑ (ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ...) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Ελπίζουμε, το πάθημα να έγινε μάθημα και την επόμενη φορά, η εν λόγω φωτογραφία, να αποτελέσει αντικείμενο για την επιλογή της επιχειρησιακής τακτικής της Αστυνομίας.

Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις