ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΙΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΜΕ...?





Ακουγοντας τις αποφασεις αυτου του θιασου,οπως εχω ξαναγραψει,που λεγεται eurogroup μονο να χαμογελασω μπορουσα.Σκεφτομουν οτι πριν κανα τριμηνο οταν ο Σαμαρας επαιρνε διμηνη παραταση ολοι τον βριζαμε,με πρωτο τον  ΣΥΡΙΖΑ,και καλως καναμε.
Τωρα που ο Βαρουφακης πηρε τετραμινη παραταση στις δηλωσεις του ειπε οτι δεν πρεπει να πανηγυριζουμε αλλα να συνεχισουμε να εργαζομαστε σκληρα!!!
Η γνωμη μου ειναι απο δημοσιονομικη
αποψη οτι ουτε χασαμε αλλα ουτε και κερδισαμε τιποτα.Απλα θα συνεχιστει το ιδιο βιολι με μια τετραμινη παυση.Ο Τσιπρας βλεποντας οτι δεν τον παιρνει για αλλες κωλοτουμπες και υποχωρησεις πηρε παραταση χρονου ωστε να μπορεσει ν αναπνευσει μιας και ηταν στριμωγμενος στη γωνια.Αλλωστε στο τελος του τετραμηνου ληγει ημερολογιακα και και το τελευταιο μνημονιο και φανταζομαι θ αναφωνησει "τελος τα μνημονια"...!!!

Απο τη μια η Ευρωπαιοι που ζητουσαν πονο και αιμα ωστε να παραδειγματισουν μελλοντικες μαγκιες και απο την αλλη οι αριστερες συνιστωσες που ζητανε μεχρι και δημοψηφισμα.
Οι τελευταιες πληροφοριες μου λενε οτι ακομα και με την παραταση ο Λαφαζανης ειναι εξαλλος και προμηνυονται...νταουλια.....!!!
Η γνωμη μου τωρα απο ψυχολογικης πλευρας ειναι οτι εστω κι ετσι αντισταθηκαμε σε μερικα πραγματα αλλα δεν ειχαμε το σθενος να το παμε μεχρι τελους κι ετσι ηττηθηκαμε πανηγυρικως.
Ειχα γραψει προσφατα και θα κλεισω με αυτο που το θεωρω και το πιο σημαντκο..."Μη φοβηθειτε με αυτα που βλεπετε τωρα και που θα γινουν αμεσα...ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΒΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ...!!!
Μη τα θελετε ολα στο πιατο...σκεφτειτε και λιγο μονοι σας...
Να εχετε ΠΙΣΤΗ ειναι το μονο εφοδιο που θα σας χρειαστει ωστε να διωξετε το φοβο που θα σας"φυτεψουν"...!!!


SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις