Οι Ολύμπιοι..............

 
 
 

 από την Ιστοσελίδα WakeUpAmerica

  Αυτή η επιτροπή των 300 διαμορφώθηκε σύμφωνα με το Συμβούλιο των 300 της Βρετανικής Εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών (British East India Company) , που ιδρύθηκε από τη βρετανική αριστοκρατία το 1727.
  Τα περισσότερα από τα αμύθητα πλούτη της προέκυψαν από το εμπόριο οπίου με την Κίνα. Αυτή η ομάδα είναι υπεύθυνη για τους ψεύτικους πολέμους ναρκωτικών εδώ στις ΗΠΑ και τους κάλπικους πολέμους ναρκωτικών που σκηνοθετήθηκαν για να μας αφαιρέσουν τα συνταγματικά μας δικαιώματα.
 Η Asset forfeiture είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπου τεράστια περιουσιακά στοιχεία μπορούν να κατασχεθούν χωρίς ίχνος και χωρίς να απαιτείται καμμία απόδειξη ενοχής. Επίσης, η επιτροπή των 300 πριν από λίγο καιρό αποφάσισε ότι πρέπει να υπάρξει ένας μικρότερος, πολύ μικρότερος και καλύτερος κόσμος, δηλαδή, σύμφωνα με τις δικές τους ιδέες για το τι συνιστά έναν καλύτερο κόσμο.

Τα μυριάδες άχρηστα παράσιτα που καταναλώνουν σπάνιους φυσικούς πόρους  θα θανατωθούν. Η βιομηχανική πρόοδος στηρίζει την αύξηση του πληθυσμού. 

Αυτή η έκκληση για μια επίθεση εναντίον του Ελληνο-Ρωμαϊκού πολιτισμού αφορά την αργή αλλά σίγουρη αποσύνθεση των βιομηχανικών εθνών κρατών. Η καταστροφή εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, που αναφέρονται από την επιτροπή των 300 ως «υπερπληθυσμός», καθώς και η κατάργηση οποιουδήποτε ηγέτη που τόλμησε να σταθεί στο δρόμο του παγκόσμιου σχεδιασμού της Επιτροπής για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων.

 Όχι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ήξερε, αλλά καθώς ήταν μέρος της συνωμοσίας, βοήθησε να κρατήσει κρυφές τις πληροφορίες αντί να αφήσει την αλήθεια να γίνει γνωστή. Η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, είναι ο επικεφαλής της επιτροπής των 300.

 Η Επιτροπή των 300 βλέπει τους κοινωνικούς σπασμούς σε παγκόσμια κλίμακα, που συνοδεύονταν από κατάθλιψη, ως μία ήπια τεχνική  για να έρθουν σημαντικότερα γεγονότα, ως την κύρια μέθοδο για τη δημιουργία μαζών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που θα γίνουν οι παραλήπτες της "ευημερίας" του μέλλοντος.


Η επιτροπή φαίνεται να βασίζει πολύ σημαντικές αποφάσεις του επηρεάζουν την ανθρωπότητα στη φιλοσοφία του τάχατε πολωνού αριστοκράτη, Felix Dzerzinski, ο οποίος θεωρούσε  την ανθρωπότητα να είναι ελαφρώς πάνω από το επίπεδο των ζώων.


(* Το πραγματικό όνομα του Felix Dzerzinski ήταν Rufin, ένας εγκληματίας  από την Ιταλία που αγόρασε τον πλούτο και το όνομα των ευγενών Πολωνών  Dzerzhinsky.)
 


Ως στενός φίλος του βρετανού πράκτορα Sydney Reilly (ο Reilly ήταν στην πραγματικότητα ελεγκτής τουΝτερζίνσκυκατά τη διάρκεια των ετών διαμόρφωσης της μπολσεβίκικης επανάστασης),  συχνά εκμυστηρεύτηκε στον Reilly κατά τις στιγμές που κατανάλωναν ποτά .

 Ο Ντερζίνσκυ ήταν φυσικά, το θηρίο που χειρίστηκε τον μηχανισμό της  Κόκκινης Τρομοκρατίας.

Είπε κάποτε Reilly, ενώ οι δύο βρίσκονταν σε μια ευκαιριακή και άμετρη κατανάλωση οινοπνεύματος, ότι,

"Ο άνθρωπος δεν έχει καμία αξία. Κοιτάξτε τι συμβαίνει όταν τον λιμοκτονήσουν. Αρχίζουν να τρώνε τους νεκρούς συντρόφους τους που παραμένουν ζωντανοί. Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του επιβίωση. Αυτό είναι το μόνο που μετράει. Όλα αυτά που είπε ο Σπινόζα είναι σκουπίδια. "

 


We stand for organized terror - this should be frankly admitted. Terror is an absolute necessity during times of revolution. Our aim is to fight against the enemies of the Soviet Government and of the new order of life. We judge quickly. In most cases only a day passes between the apprehension of the criminal and his sentence. When confronted with evidence criminals in almost every case confess; and what argument can have greater weight than a criminal's own confession? 
 Felix Dzerzhinsky  

"Είμαστε υπέρ της  οργανωμένης τρομοκρατίας - αυτό θα πρέπει με ειλικρίνεια να το παραδεχθούμε. Ο τρόμος είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα κατά τη διάρκεια της Επανάστασης. Στόχος μας είναι να πολεμήσουμε εναντίον των εχθρών της Σοβιετικής κυβέρνησης και της νέας τάξης πραγμάτων της ζωής. Εμείς κρίνουμε γρήγορα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μόνο μια μέρα περνάει ανάμεσα στη σύλληψη του εγκληματία και την ποινή του. Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με εγκληματίες σχεδόν σε κάθε περίπτωση ομολογούν, και τι επιχείρημα μπορεί να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την εξομολόγηση ενός εγκληματία; "
- Felix Dzerzhinsky
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις