ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ iPhone



Ένα νεαρό ζευγάρι ζευγάρι Κινέζων αντιμετωπίζουν πολλά χρόνια στη φυλακή μετά την πώληση του μωρού τους για να συγκεντρώσει τα χρήματα για ένα iPhone και άλλα αγαθά πολυτελείας.
Το ζευγάρι, που προσδιορίζονται μόνο ως Μις Zhang και ο κ. Teng, λέγεται ότι είχαν βάλει ανώνυμες διαφημίσεις σε εφημερίδες που ήταν πρόθυμοι να πουλήσουν το μωρό τους - αγέννητο εκείνη την στιγμή -. σε αντάλλαγμα 50.000 γιουάν (περίπου £ 5,000)
Η αστυνομία στη Σαγκάη έχει χρεώσει το ζευγάρι με εμπορία ανθρώπων, μετά την αποδοχή των χρημάτων για το μωρό, που γεννήθηκε στο σπίτι και ήταν ακόμα μόνο εβδομάδων ή μηνών, κατά την πώλησή του. 
Αφού έλαβαν τα χρήματα, που κατατέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό τους, το ζευγάρι κατέφυγε σε ένα ξεφάντωμα εξόδων, με μέρος των εσόδων να αγοράσουν ένα iPhone, ανέφεραν σήμερα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. 
Οι άνεργοι που έχουν άλλα δύο παιδιά, κατηγορούνται επίσης για την αγορά μιας σειράς προϊόντων πολυτελείας. Είναι κατανοητό να έχουν πει στους εισαγγελείς οτι ενεργούσαν προς το καλύτερο συμφέρον της κόρης τους, υποστηρίζοντας ότι ήλπιζαν να βρούν ένα σπίτι γι 'αυτήν με οικονομικά σταθερή οικογένεια που θα είναι σε θέση να της προσφέρει μια σωστή φροντίδα. 
«Εμείς δεν δώσαμε το μωρό σε άλλους για τα χρήματα, αλλά για να του δώσουμε περισσότερη ασφάλεια,« είπαν. Οι εισαγγελείς όμως πιστεύουν ότι τα τραπεζικά αρχεία του ζευγαριού δείχνουν ότι είχε εκκολαφθεί μια «απαίσια συνωμοσία» με κέρδος από την πώληση του μωρού. 
Ενας λογαριασμός πιστωτικής κάρτας δείχνει ότι αμέσως μετά την εμπορία του παιδιού, το ζευγάρι πέρασε μεγάλα ποσά χρημάτων στο διαδίκτυο, όπως την αγορά ενός iPhone. 
Τα iPhones είναι ένα περιζήτητο εμπόρευμα στην Κίνα, και μόνο το περασμένο έτος επτά άτομα φυλακίστηκαν στην επαρχία Χουνάν για την αγορά ενός νεφρού από ένα έφηβο αγόρι, το οποίο χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει ένα iPhone και ένα iPad.
 
πηγη
atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις