Τα Λευκα Καπελα απορρίπτουν την αποστολή για να κλέψουν τον Ryan Wesley Routh από την ομοσπονδιακή φύλαξη

 

Τα Λευκα Καπελα χθες το βράδυ

ακύρωσαν ένα βιαστικά σχέδιο για να «κλέψουν» τον Ryan Routh, τον εγγεγραμμένο Δημοκρατικό που συνέγραψε ένα μανιφέστο δίνοντας στο Ιράν την «άδεια» να δολοφονήσει τον Trump, από την ομοσπονδιακή κράτηση και να τον μεταφέρει σε ένα μέρος που ταιριάζει περισσότερο στο έγκλημά του, όπως το JAG. Τα κεντρικά γραφεία της Pensacola ή, καλύτερα, στο Guantanamo Bay, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Χωρίς αναφορά από το MSM, μετά τη σύλληψη ακολούθησε μια δικαστική διαμάχη. Η Δύναμη Ιδιωτικής Προστασίας του Προέδρου Τραμπ - US Navy SEAL και ελεγμένοι εργολάβοι - είχε μια έντονη λογομαχία με τους «εκατοντάδες» πράκτορες του FBI που εμφανίστηκαν ως δια μαγείας στο West Palm Beach μέσα σε λίγα λεπτά από τη σύλληψη του Routh. Καβγάδιζαν λεκτικά για το ποιος θα αναλάβει τον Ρόουθ και οι ομοσπονδιακοί είπαν στους ανθρώπους του Τραμπ ότι ούτε αυτοί ούτε ο Τραμπ είχαν εξουσία σε αυτό που ήταν ξεκάθαρα ομοσπονδιακό έγκλημα που έπρεπε να διαχειρίζεται το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ξεπέρασαν αριθμητικά τη δύναμη ασφαλείας του Τραμπ 20-1.

«Προφανώς δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μπω σε καβγά με το FBI. Θέλουμε τον Routh γιατί πιστεύουμε ότι θα εξαφανιστεί και δε θα παειι ουτε μια μέρα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, αμφιβάλλω ότι όποιος δικαστεί θα είναι ο πραγματικός Routh», είπε η πηγή μας.

Τα Λευκα Καπελα , πρόσθεσε, έγιναν πιο καχύποπτοι για τα κίνητρα της FED αφού το FBI κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με ένα τουφέκι τύπου AK47, ένα σακίδιο πλάτης και μια κάμερα GoPro που βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου ο Routh είχε σκαρφαλώσει για τον πυροβολισμό, έξω από τον φράχτη μεταξύ η 6η και η 7η τρύπα. Η πηγή μας είπε ότι οι ομοσπονδιακοί, για αδιευκρίνιστους λόγους, παρέλειψαν να δείξουν στο κοινό πρόσθετα στοιχεία - ένα κοστούμι ghillie, ρούχα παραλλαγής που χρησιμοποιούν οι ελεύθεροι σκοπευτές και έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με περιβάλλον φόντου, ένα φορητό ραδιόφωνο παρόμοιο με μάρκα και μοντέλο που φέρουν οι πράκτορες του FBI και ένα δορυφόρικο τηλέφωνο.

Η πηγή μας εξήγησε ότι η στολή ghillie πιθανότατα βοήθησε τον Routh να παραμείνει απαρατήρητος για τις 12 ώρες που φέρεται να είχε κρυφτεί σε πυκνούς θάμνους κατά μήκος της γραμμής του φράχτη.

«Λοιπόν, αν οι ομοσπονδιακοί του έδωσαν το ραδιόφωνο, καταλαβαίνουμε γιατί δεν το ανέφεραν αυτό, αλλά γιατί να μην δείξουν το κοστούμι και το ραδιόφωνο - δεν έχει νόημα εκτός κι αν εμπλέκονται με κάποιο τρόπο στη δοκιμασία. Ο στρατηγός Σμιθ σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερο να πάρει τον Ρόουθ νωρίτερα παρά αργότερα», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, συμβουλεύτηκε τους συμμάχους στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ για να ρωτήσει εάν οι Ειδικές Δυνάμεις θα μπορούσαν να αποσπάσουν τον Ρουθ από το Συγκρότημα Ποινικής Δικαιοσύνης του Παλμ Μπιτς χωρίς να προκαλέσουν λουτρό αίματος ή φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης. Οι επαφές του στρατηγού δεν ήταν αισιόδοξες. Είπαν ότι η επιτυχία θα εξαρτηθεί από τη διάθεση των εχθρικών δυνάμεων, πόσους ειδικούς πράκτορες είχε τοποθετήσει εκεί το Γραφείο και συνέστησαν στους SEAL στο Mar-a-Lago, λίγα μόλις μίλια από το συγκρότημα ποινικής δικαιοσύνης, να επιτηρούν την περιοχή πριν από τον σχεδιασμό ενός μεγάλη εισβολή.

«Υπήρχε συζήτηση για το αν ο Ρουθ βρισκόταν ακόμα στο Παλμ Μπιτς, επειδή οι ομοσπονδιακοί θα μπορούσαν να τον είχαν μεταφέρει κρυφά στο DC και ο στρατηγός Σμιθ ήταν απρόθυμος να επανατοποθετήσει τους SEAL επειδή βρίσκονται στο Mar-a-Lago για να αποτρέψουν μια άλλη ομοσπονδιακή εισβολή και φύλαξη της περιουσίας, των φίλων και της οικογένειας του Τραμπ. Ο στρατηγός Smith συμφώνησε τελικά να ελέγξουν με μερικούς SEAL το μέρος», είπε η πηγή μας.

Το sitrep της ομάδας SEAL περιεγραψε μια ζοφερή ανάλυση των περιστάσεων. Εκτίμησαν ότι περισσότεροι από 250 ειδικοί πράκτορες του FBI αύξησαν τις υπάρχουσες αρχές επιβολής του νόμου, των οποίων η πίστη παραμένει άγνωστη (το Deep State έχει διεισδύσει σχεδόν σε κάθε υπηρεσία επιβολής του νόμου), στις εγκαταστάσεις.

«Ακόμα κι αν ο μισός αριθμός έφευγε τη νύχτα, θα είχαμε ακόμα ένα τεράστιο εμπόδιο. Οι απώλειες και από τις δύο πλευρές θα ήταν καταστροφικές. Δεν εναντιωνόμαστε στην εξουδετέρωση των διεφθαρμένων ομοσπονδιών, αλλά δεν στέλνουμε τους άντρες μας σε έναν αγώνα χωρίς νίκη. Και ο Ρουθ πιθανότατα θα είχε σκοτωθεί στα διασταυρούμενα πυρά και θέλουμε να αναπνέει», είπε η πηγή μας.

Είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ είχε σχεδόν δεσμευτεί στο σχέδιο, αλλά την τελευταία στιγμή το απέσυρε αφού συμπέρανε ότι το τριάντα τοις εκατό των φιλικών δυνάμεων μπορεί να καταλήξουν σε κασες ντυμένες με αμερικανικές σημαίες.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί η Ιδιωτική Δύναμη Προστασίας του Τραμπ δεν είχε εντοπίσει τρωτά σημεία στο γήπεδο του γκολφ κατά τις προηγούμενες εξόδους τους με τον Πρόεδρο Τραμπ.

«Εκτός από τις λίγες Μυστικές Υπηρεσίες στο έδαφος, και εκείνους τους πράκτορες που επιλέχθηκαν από τον Τραμπ και εξετάστηκαν από εμάς, υπήρχαν μόνο τρεις SEALS.. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο γκολφ. Υπάρχει μια δημόσια εσφαλμένη αντίληψη ότι είμαστε υπεράνθρωποι. ελίτ δεν σημαίνει υπεράνθρωποι. Δεν είμαστε τέλειοι ή ανίκητοι, αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό παρά την τεράστια αντίθεση».

Σημείωση: Παρόλο που διστάζαμε να δημοσιεύσουμε αυτό το κομμάτι, καθώς θα μπορούσε να αναγκάσει τους ομοσπονδιακους είτε να κρυψουν το Routh αλλού είτε να ενισχύσουν περαιτέρω την ασφάλεια, οι πηγές μας το εξέτασαν και το ενέκριναν για δημοσίευση, λέγοντας ότι οι ομοσπονδιακοί γνωρίζουν ήδη ότι τα Λευκα Καπελα  τους παρακολουθούν.

 Επεξεργασία: Ο κυβερνήτης DeSantis βγήκε λέγοντας ότι ο Routh είναι υπό κρατική, όχι ομοσπονδιακή, κράτηση και ότι η πολιτεία θα τον διώξει για απόπειρα φόνου. Η υπηρεσία Λευκα Καπελα τον έβαλε στην τοποθεσία που αναφέρεται στο άρθρο, φρουρούμενη από μια τεράστια ομοσπονδιακή ομάδα εργασίας. Καμία νόηση, ωστόσο, δεν είναι αλάνθαστη. Εάν το κράτος τον έχει, θα πρέπει να τον παραδώσει στο στρατό. Και αν είναι υπό κρατική κράτηση, γιατί η τεράστια ομοσπονδιακή δύναμη στο Κέντρο Ποινικής Δικαιοσύνης του Παλμ Μπιτς. Αλλά αν είναι υπό κρατική κράτηση, χαίρομαι που τα Λευκα Καπελα διέκοψαν το έργο. Κατά τα άλλα, οι SEAL θα μπορούσαν να είχαν πεθάνει για τίποτα.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις