Οι πεζοναύτες επιβεβαιώνουν ακρωτηριασμούς ζώων στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο

 

Οι Αμερικανοί πεζοναύτες

στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο δεν έχουν δει ακόμη Αϊτινούς να τρώνε γάτες και σκύλους, αλλά παρατήρησαν δύο Αϊτινούς μετανάστες να ψήνουν μια φρέσκια χήνα σε μια ψησταριά με κάρβουνο στο Snyder Park, μια εγκατάσταση αναψυχής 226 στρεμμάτων με ήρεμες λιμνοθάλασσες, μονοπάτια πεζοπορίας , και κωπηλασία στο Buck's River. Το πάρκο φιλοξενεί επίσης λιγοστές χήνες. Κάποτε μια παιδική χαρά γραφικής γαλήνης, το Snyder Park έχει μεταμορφωθεί στα Killing Fields, που καταλαμβάνονται από μετανάστες που κρατούν ματσέτες.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, τα Λευκα Καπελα έστειλαν ένα μικρό απόσπασμα πεζοναυτών στο Οχάιο για να διερευνήσει αναφορές μη υπηκόων που σφάζουν και καταναλώνουν τοπική άγρια ​​ζωή και κατοικίδια, γάτες και σκύλους, με εντολές, όπως γνωρίζουμε τώρα, να παρατηρούν αλλά να μην εμπλέκονται μετανάστες που αρπάζουν χήνες ή κυνηγώντας κατοικίδια. Η πηγή μας αποκάλεσε την ανάπτυξη αποστολή αναγνώρισης με τρεις στόχους: να καθορίσει την έκταση των απαγωγών κατοικίδιων ζώων. εξακριβώσει εάν η αποικία της Αϊτής, με πληθυσμό 20.000 ατόμων, έχει απαγάγει και έχει φάει παιδιά της περιοχής (μια πηγή είπε ότι τα Λευκα Καπελα έχουν ακούσει «ανέκδοτες» αναφορές για εξαφανισμένα παιδιά στο Σπρίνγκφιλντ). και να καταλάβετε γιατί το Deep State και οι τοπικοί αξιωματούχοι προσπαθούν απεγνωσμένα να δυσφημήσουν και να «απομυθοποιήσουν» τις επικυρωμένες απαγωγές ζώων. Ενώ το τελευταίο είναι θολό, τουλάχιστον ένα πράγμα είναι σίγουρο: Καμία χήνα δεν είναι ασφαλής στο Snyder Park.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, τέσσερις ώρες μετά το επίσημο κλείσιμο του πάρκου, οι πεζοναύτες είδαν δύο άντρες από την Αϊτή να εκτελούν ένα «τελετουργικό αιμοληψίας» σε μια χήνα. Οι μετανάστες, είπε η πηγή μας, αποκεφάλισαν τη χήνα με ένα μαχλέπι και στη συνέχεια έβγαλαν αίμα απευθείας από το λαιμό της.

«Έψαλλαν κάτι, οι Αϊτινοί προτού πιουν το αίμα, αλλά δεν ήταν στα αγγλικά, πιθανώς στην Αϊτινή κρεολική. Οι πεζοναύτες παρακολουθούσαν από απόσταση», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι οι δολοφόνοι της χήνας στη συνέχεια συγκέντρωσαν κλαδιά και τα τοποθέτησαν κάτω από τη χαλύβδινη σχάρα σε ένα πάρκο hibachi. Άναψαν φωτιά και έψηναν τη χήνα με τα φτερά.

Οι πεζοναύτες ήταν τρομοκρατημένοι και κάλεσαν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης του Τμήματος Σερίφ της κομητείας Clark, λέγοντας στον απαντώντα ότι είχαν δει Αϊτινούς να σκοτώνουν και να μαγειρεύουν μια χήνα. Ο ρεσεψιονίστ ήταν εχθρικός. Είπε στους πεζοναύτες ότι «η χήνα τους θα μαγειρευτεί» αν δεν σταματούσαν να κάνουν «κλήσεις φάρσας» και απείλησε να στείλει ένα περιπολικό για να τους επικαλεστεί για παραβίαση στο πάρκο μετά από μη εργασιμες ώρες.

Οι Πεζοναύτες τον παρακάλεσαν να στείλει μονάδα. «Σας παρακαλώ, κάντε κατι αμέσως, για να δουν οτι κοιτάμε», είπε ένας πεζοναύτης.

Όταν κανένα περιπολικό δεν έφτασε μετά από 30 λεπτά, οι Πεζοναύτες δοκίμασαν μια ανορθόδοξη μέθοδο για να τραβήξουν την προσοχή των αστυνομικών - κάλεσαν το 911 και επανέλαβαν την ιστορία, αλλά, και πάλι, ο χειριστής αποσύνδεσε την κλήση.

Μέχρι τότε, οι Αϊτινοί είχαν τελειώσει το συμπόσιο τους, είχαν ξεφορτωθεί και έκαναν ένα μπάνιο σε μια λιμνούλα.

Οι Πεζοναύτες επανάκλησαν το 911 δεκάδες φορές, ελπίζοντας να πλημμυρίσουν τη γραμμή με τόσες πολλές κλήσεις που οι χειριστές θα έπρεπε να εντοπίσουν τις κλήσεις και να στείλουν ένα περιπολικό για να σταματήσει η παρενόχληση. Τελικά, 90 λεπτά αργότερα, ένα περιπολικό εμφανίστηκε στην είσοδο του πάρκου και οι πεζοναύτες εξήγησαν γιατί βρίσκονταν στο Οχάιο και τι είχαν δει. Οι Αϊτινοί, ωστόσο, είχαν εξαφανιστεί μέχρι την άφιξη των μπάτσων.

Η πηγή μας είπε ότι η αστυνομία ήταν συμπονετική, αλλά απερίσκεπτη. «Η αστυνομία δεν κατάλαβε γιατί ενεπλάκη ο στρατός, αλλά την ίδια στιγμή δεν ήταν επιθετική. Είπαν ότι γνώριζαν τι συνέβαινε στην πόλη, αλλά τους είπαν οι ανώτεροι να προσποιούνται ότι οι δολοφονίες ζώων και οι απαγωγές κατοικίδιων ήταν μύθος, ψευδείς ειδήσεις. Είπαν ότι οι εντολές ήρθαν από το γραφείο του κυβερνήτη. Είπαν ότι θα μπορούσαν να απολυθούν, ή χειρότερα, ακόμη και να συζητήσουν το θέμα».

Οι αστυνομικοί είπαν επίσης στους Πεζοναύτες ότι το τμήμα του σερίφη λάμβανε καθημερινά τηλεφωνήματα για χαμένα κατοικίδια.

«Οι βουλευτές είπαν ότι τα χαμένα κατοικίδια δεν είναι προτεραιότητά τους και τους είπαν να μην το κάνουν δημόσιο ζήτημα», είπε η πηγή μας.

Αλλού στο Σπρίνγκφιλντ, μια διαφορετική ομάδα Πεζοναυτών βρήκε περιστασιακά στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό των βουλευτών. Αυτοί οι πεζοναύτες είδαν έναν ανησυχητικό αριθμό αγνοουμένων φυλλαδίων για κατοικίδια κολλημένα ή κολλημένα σε στύλους και βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο του Σπρίνγκφιλντ—γάτες, σκύλους και πύθωνα κάποιου κατοικίδιου.

«Είναι άγριο», είπε η πηγή μας. «Ένα φυλλάδιο που ισχυρίζεται ότι ένας άγνωστος έσπασε ένα παράθυρο, μπήκε μέσα και πήρε έναν πύθωνα με χαλί μήκους τεσσάρων ποδιών από ένα vivarium. Οι πολίτες είναι φοβισμένοι και όλα αυτά καλύπτονται».

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή γιατί ο στρατηγός Σμιθ τροποποίησε τις αρχικές του εντολές για να «απωθήσει ή με άλλον τρόπο να αποτρέψει» τους Αϊτινούς από το να συμπεριφέρονται απεχθή.

«Κοιτάξτε, αυτό είναι ακόμα ένα ανοιχτό θέμα και προφανώς δεν μπορούμε να ανοίξουμε πυρ σε κάποιους τύπους που μαγειρεύουν μια χήνα. Πιστεύουμε ότι συμβαίνουν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι και πρέπει να ρυθμίσουμε τους εαυτούς μας για να φτάσουμε στο βάθος», είπε.

Αν και γνωρίζω ότι αυτό το θέμα μπορεί να φαίνεται ασήμαντο σε σύγκριση με τα χθεσινά γεγονότα, περιμένουμε μια απάντηση τόσο από τα Λευκα Καπελα όσο και από πηγές στη Φλόριντα πριν δημοσιεύσουμε οτιδήποτε σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας. Θέλουμε γεγονότα πριν αναφερουμε οτιδηποτε...






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..









 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Έχει κρατήσει κανείς την φωτογραφία απο τον μελαμψό κύριο στον Αγιο Παντελεήμονα Αχαρνών που ερωτοτρωπούσε με μια κατσίκα στην διπλανή ταράτσα;

    Κομματόσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις