Ο δολοφόνος του Ν.Τραμπ είχε πληροφόρηση μέσα από την μυστική υπηρεσία...!!!

 Βίντεο: Η σύλληψη του παρολίγον δολοφόνου του Ν.Τραμπ – Είχε πληροφόρηση μέσα από την μυστική υπηρεσία!

Η κυριακάτικη έξοδος

του πρώην Αμερικανού προέδρου για γκολφ στο Trump International Golf Club ήταν μια απόφαση που ελήφθη την τελευταία στιγμή, είπαν πηγές στο CNN, άρα ο επίδοξος δολοφόνος με το AK-47 Ryan Routh είχε πληροφορίες μέσα από την Μυστική Υπηρεσία,. την κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ που γνωρίζει το πού θα πάει και τι θα κάνει.

Αυτή η απρογραμμάτιστη εμφάνιση έχει πυροδοτήσει ερωτήματα σχετικά με αυτό που συνέβη λίγο αργότερα εκείνη την ημέρα.

Δείτε το βίντεο από την σύλληψή του:

 

 

Το CNN ανέφερε:

«Ο αγώνας γκολφ του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ την Κυριακή ήταν μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμά του, ανέφεραν δύο πηγές που γνωρίζουν το θέμα. Ο Τραμπ δεν είχε ανακοινώσει καμία δημόσια εκδήλωση στο πρόγραμμά του για την Κυριακή.

Οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας παρατήρησαν την κάννη ενός τυφεκίου τύπου AK να προεξείχε από τους θάμνους κοντά στο σημείο όπου ο Τραμπ έπαιζε γκολφ.

Ένας πράκτορας πυροβόλησε κατά του ύποπτου, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με ένα μαύρο SUV Nissan, αφήνοντας πίσω του το τουφέκι, σακίδια, ένα σκόπευτρο και μια κάμερα GoPro.

Ο ύποπτος έτρεξε από τα δέντρα, αλλά τον εντόπισε ένας μάρτυρας που τράβηξε μια φωτογραφία του μαύρου Nissan του. Ο μάρτυρας έδωσε στην αστυνομία φωτογραφίες του οχήματος που τράπηκε σε φυγή και τον αριθμό πινακίδας του.

Αν και οι αρχές δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει συγκεκριμένα κίνητρα, ένα περίπλοκο πορτρέτο του Ρουθ αρχίζει να εμφανίζεται, αποκαλύπτοντας ένα ιστορικό υποστήριξης προς την Ουκρανία στη σύγκρουσή της με τη Ρωσία, μαζί με ένα μακρύ αρχείο ποινικών και αστικών δικαστικών ζητημάτων.

Το ιστορικό του Ρουθ  αμαυρώνεται από σημαντικά νομικά προβλήματα, με πάνω από 100 ποινικές διώξεις που υποβλήθηκαν εναντίον του στη Βόρεια Καρολίνα, κυρίως στην κομητεία Guilford. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν καταδικαστικές αποφάσεις για κατοχή πολυβόλου, οπλοφορία κρυφού όπλου, κατοχή κλεμμένης περιουσίας, αδικήματα χτυπήματος και φυγής και κατοχή όπλου μαζικής καταστροφής.

 

 

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε ανάρτησή του άφησε υπόνοιες πως η νέα απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του στη Φλόριντα, οφείλεται στην «κομμουνιστική αριστερή ρητορική» των Δημοκρατικών, απαιτώντας να κλείσουν άμεσα τα σύνορα.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Εξαιτίας αυτής της κομμουνιστικής αριστερής ρητορικής, οι σφαίρες πετάνε, και μόνο χειρότερα θα γίνουν (τα πράγματα)!

Το να επιτρέπουμε σε εκατομμύρια ανθρώπους, από άγνωστα μέρη, να εισβάλουν και να καταλάβουν τη χώρα μας, είναι ασυγχώρητη αμαρτία».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ν.Τραμπ

«Η ρητορική, τα ψέματα, όπως αποδεικνύεται από τις ψευδείς δηλώσεις που έκανε η σύντροφος Κάμαλα Χάρις κατά τη διάρκεια του στημένου debate στο ABC, και όλες οι γελοίες αγωγές που σχεδιάστηκαν ειδικά για να προκαλέσουν ζημιά στον πολιτικό τους αντίπαλο, εμένα, έχει φέρει την πολιτική στη χώρα μας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο μίσους, κακοποίησης και δυσπιστίας.

Εξαιτίας αυτής της κομμουνιστικής αριστερής ρητορικής, οι σφαίρες πετάνε, και μόνο χειρότερα θα γίνουν (τα πράγματα)!

Το να επιτρέπουμε σε εκατομμύρια ανθρώπους, από άγνωστα μέρη, να εισβάλουν και να καταλάβουν τη χώρα μας, είναι ασυγχώρητη αμαρτία. 

Τα σύνορά μας πρέπει να κλείσουν και οι τρομοκράτες, οι εγκληματίες και οι τρελοί, να απομακρυνθούν από τις αμερικανικές πόλεις και να απελαθούν πίσω τις χώρες καταγωγής τους.

Θέλουμε να έρθουν άνθρωποι στη χώρα μας, αλλά πρέπει να αγαπούν το έθνος μας και να έρθουν νόμιμα, μέσω νομικού συστήματος. Ο πλανήτης γελάει μαζί μας σαν χαζός, γιατί μας κλέβουν τις δουλειές και τον πλούτο μας. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να γελούν αλλο. Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη!».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις