Δύσκολα τα πράγματα Κυριάκο!

 

 Ούτε ένας ούτε δύο,

αλλά 11(!!!) βουλευτές επαναστάτησαν κατά του Κυριάκου κατηγορώντας τον εμμέσως ως δούλο των funds που αρπάζουν τα σπίτια του λαού.

 Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, τέλος η περίοδος χάριτος για τον… παραλίγο Μωυσή. Το «πετροβόλημα» άρχισε!

Προφανώς οι αγανακτισμένοι βουλευτές δε σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης επειδή τους έπιασε ο πόνος για τον δύστυχο λαό που κινδυνεύει να μείνει άστεγος.

Απλώς βλέπουν τη ΝΔ να καταρρέει και τους πιάνει σύγκρυο μην τυχόν και βρεθούν από τα αναπαυτικά έδρανα της Βουλής στο ταμείο ανεργίας. Τα ψηφαλάκια πάνω απ’ όλα.

Επομένως ο μόνος τρόπος για να διασωθούν είναι να αντισταθούν κατά της μητσοτακικής λαίλαπας στέλνοντας το μήνυμα… ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.

Επειδή είναι σίγουρο ότι ο παμμέγιστος ηγέτης μας -που έχει αποδείξει ότι συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πριγκιπόπουλο- θα στυλώσει τα πόδια επιμένοντας στη λάθος συνταγή μέχρις εσχάτων, η συντριβή της ΝΔ είναι προδιαγεγραμμένη.

Άρα τόσο οι 11 όσο και άλλοι βουλευτές της ΝΔ θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αν θέλουν να έχουν μέλλον στην πολιτική από θέση ισχύος.

Διότι δεν είναι μόνο η αρπαγή των σπιτιών του λαού που δυσχεραίνει την κατάσταση. Είναι η ακρίβεια που τσακίζει τους πολίτες για να κονομάνε οι εκλεκτοί του Κυριάκου. Είναι το χρέος που ξεπέρασε τα 400 δισ. και μας οδηγεί αλματωδώς σε νέα μνημόνια. Είναι οι Πρέσπες του Αιγαίου που πλησιάζουν απειλητικά. Είναι η «λάθος πλευρά της ιστορίας» που χαντακώνει την πατρίδα. Είναι η woke ατζέντα που εξαφανίζει το έθνος μαζί με τα ήθη και τα έθιμά του. Είναι το εν εξελίξει μπόλιασμα με «πρόσφυγες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο. Είναι τα ατελείωτα σκάνδαλα. Είναι η μετατροπή της χώρας σε Κολομβία των Βαλκανίων. Είναι η ακυβέρνητη πολιτεία που αφήνει τους Έλληνες στο έλεος του θεού λόγω της ανικανότητάς της να τιθασεύει τις φωτιές και τις πλημμύρες.

Συνεπώς, εκ των πραγμάτων, είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα αναγκαστούν να σκληρύνουν -ενδεχομένως συνεπικουρούμενοι κι από άλλους συναδέλφους τους- έτι περαιτέρω για να αποφύγουν το ταμείο ανεργίας που λέγαμε.

Στην εξίσωση βάλτε και τους Σαμαρά και Καραμανλή.

Θυμάστε τα πυρά που εξαπέλυσαν κατά του Μητσοτάκη από το Πολεμικό Μουσείο τον Ιούλιο.

Ετοιμαστείτε για νέα τέλη Σεπτεμβρίου ή μέσα στον Οκτώβριο.

Κάτι που σημαίνει ότι θα… τον πάνε μέχρι τέλους.

Άραγε θα μπορέσει ο Κυριάκος να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Ιδιαίτερα αν φέρει τα συνυποσχετικά με τα μεμέτια προς κύρωση στη Βουλή λίαν συντόμως όπως ακούγεται εντόνως;

Δύσκολα τα πράγματα Κυριάκο!

Σε περίπτωση δε που βγει ο Τραμπ το… you are fired θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για ευνόητους λόγους.

Όσο για τα περί ανύπαρκτης και αδύναμης αντιπολίτευσης που αναμασάνε καθημερινά τα… πετσωμένα ΜΜΕ για να προστατεύσουν το αφεντικό τους κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα οργανωθεί. Άλλωστε, ως γνωστόν, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Καληνύχτα και καλή τύχη… νεοφιλελεύθερα-κρατικιστικά αδέρφια.

Πάντως, πραγματικά, αν καταφέρτε να βγάλετε αλώβητοι τον μαύρο χειμώνα που έρχεται ορκιζόμαστε ότι θα βγούμε γυμνοί στο Σύνταγμα κραυγάζοντας… ζήτω ο Μητσοτάκης!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις