Εκατομμύρια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στη Moderna για το mRNA της γρίπης των πτηνών

 

Η πανδημική βιομηχανία

επικεντρώνεται στη γρίπη των πτηνών και η τρέλα αυξάνεται.

Στο παρασκήνιο, οι προετοιμασίες για μια έκτακτη ανάγκη πολιτικής υγείας που σχετίζεται με τη γρίπη των πτηνών φαίνεται να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, γράφει ο Thomas Oysmüller. Θα πληρώσει 176 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία, ώστε να μπορέσει να παράγει εμβόλιο γρίπης των πτηνών πιο γρήγορα. Αυτή είναι μια ουσία mRNA.

Προετοιμασίες

Συγκεκριμένα, πρόκειται για «την επιτάχυνση της ανάπτυξης ενός πανδημικού εμβολίου γρίπης που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της γρίπης των πτηνών στους ανθρώπους». Αυτό είναι απαραίτητο –σύμφωνα με την προπαγάνδα πανικού– γιατί «αυξάνεται η ανησυχία για κρούσματα αγελάδων γαλακτοπαραγωγής σε όλη τη χώρα. Αυτό ανακοίνωσαν οι αμερικανικές αρχές την Τρίτη.

Η Moderna έχει ήδη μια ένωση mRNA για τη γρίπη των πτηνών σε πρώιμες δοκιμές. Αυτό θα χρησιμοποιούσε «την ίδια τεχνολογία mRNA που επέτρεψε την ταχεία ανάπτυξη και εισαγωγή εμβολίων για την προστασία από τον COVID-19», αναφέρουν επίσης τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Η νέα οικονομική ένεση αποσκοπεί να τονώσει την ανάπτυξη αυτής της ουσίας και επίσης να χρηματοδοτήσει τη μελέτη στο τελευταίο στάδιο.

Ο περίεργος παραλογισμός των εγκρίσεων εμβολίων (δύο έχουν ήδη εγκριθεί) είναι ότι δεν είναι καν δυνατή μια κλινική δοκιμή επειδή δεν υπάρχει γρίπη των πτηνών. Τι κάνεις τότε; Στις δοκιμές Covid απλά αναζητάτε αντισώματα. Η αποτελεσματικότητά τους και ο πιθανός κίνδυνος τους, λόγω των υποτύπων IgG4 ή των επιδράσεων που προάγουν την ασθένεια (ADE), επίσης δεν μπορούν να αξιολογηθούν.

Ειδικότερα, οι αξιωματούχοι τόνισαν ότι το έργο θα μπορούσε «να μετατραπεί γρήγορα σε άλλη μορφή γρίπης» εάν «εμφανιστεί μια απειλή διαφορετική από τη γρίπη των πτηνών H5N1». Ο ΠΟΥ τονίζει πάντα ότι οι άνθρωποι ανησυχούν κυρίως για μια νέα μετάλλαξη του H5N1.

Το μηχάνημα πανικού της γρίπης των πτηνών βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Ο αυστριακός Τύπος προειδοποίησε πρόσφατα για «μηχανές αρμέγματος που μεταδίδουν ιούς». Εκατομμύρια κοτόπουλα θανατώνονται σε όλο τον κόσμο επειδή ένα κοτόπουλο κρυώνει. Στην Αυστραλία, ένα εκατομμύριο κοτόπουλα πρόσφατα «σφαγιάστηκαν έκτακτης ανάγκης» για να «αποτραπεί η εξάπλωση». Στη συνέχεια, μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ περιόρισε την αγορά αυγών.

Γρίπη των πτηνών αναφέρθηκε και στην Κάτω Σαξονία την Τετάρτη. Περισσότερες από 90.000 ωοτόκες όρνιθες θανατώθηκαν αμέσως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις