ΤΟ DEBATE TRUMP--BIDEN ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ "ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ BIDEN ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ


 Σε μια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου στρατιωτικού επιπέδου ισοδύναμη με πυρηνική βόμβα, η λεγόμενη συζήτηση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του ψεύτικου προέδρου Τζο Μπάιντεν κατέστρεψε ολόκληρο το παράδειγμα του Δημοκρατικού Κόμματος. Αυτό προκάλεσε πλύση εγκεφάλου στους χορηγους του Kool-Aid που πίστευαν ότι ο Τζο Μπάιντεν ήταν στην πραγματικότητα πρόεδρος να φρικάρουν πολύ. Δεδομένου ότι αυτό είναι σε όλη τη μπλογκόσφαιρα, δεν θα εμβαθύνουμε στην αντίδρασή τους. Αντ 'αυτού, έχουμε εισάγει ένα σωρό κλιπ με κεφάλια της Χαζαρικής Μαφίας που μιλάνε σαν να εκρήγνυνται στον αέρα. Η προσωπική μου αγαπημένη είναι μια εμφανώς μεθυσμένη Νάνσι Πελόζι που εμφανίζεται στην τηλεόραση για να επιμεινει στην ψευδαίσθηση ότι ο Μπάιντεν θα παραμείνει με κάποιο τρόπο πρόεδρος.


 

 


 


 

 


 

 

 

 

 

 Παρατηρήσαμε επίσης ότι οι New York Times δημοσίευσαν ένα πανικόβλητο editorial λέγοντας βασικά «Πρέπει να κάνουμε κάποιον άλλο εκτός από τον Μπάιντεν να μας αντιμετωπίσει διαφορετικά ο Τραμπ θα μας σκοτώσει όλους».

Το debate psy-ops δείχνει ότι το "πραγμα" που έπαιζε τον ρόλο του "Biden" πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε από τα λευκά καπέλα για να δείξει σκόπιμα στον κόσμο ότι ήταν διανοητικά ανίκανος για το αξίωμα.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του είδους της αντίδρασης που έχει προκαλέσει αυτή η συζήτηση:

Τώρα που ο «Τζο Μπάιντεν» αποκαλύφθηκε ως πρόεδρος της φάρσας, ολόκληρες λεγεώνες δημοσίων αξιωματούχων φαίνεται να υπόκεινται σε ποινικές κατηγορίες σοβαρού βαθμού: εξέγερση, προδοσία, μαζική δολοφονία, απάτη, κακοποίηση, και στην περίπτωση του ίδιου του προέδρου, επηρεάζουν το εμπόριο και τη δωροδοκία. Πρέπει να είναι απελπισμένοι για να αποφύγουν να λογοδοτήσουν για όλα αυτά, να χάσουν τις δεδουλευμένες περιουσίες τους από νομικές αμοιβές και να πάνε στη φυλακή (ή χειρότερα). Για παράδειγμα, κυκλοφόρησε μόλις αυτή την εβδομάδα: είδηση ​​ότι η τότε Διευθύντρια της CIA το 2020, Τζίνα Χάσπελ, γνώριζε και συμμετείχε στην περιβόητη επιχείρηση χρησιμοποιώντας 51 πρώην αξιωματικούς της Intel για να συγκαλύψει την αλήθεια του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, μέρες πριν από τις εκλογές. Ήξεραν ότι ο φορητός υπολογιστής ήταν πραγματικός. Οι συνάδελφοί τους στο FBI ήξεραν ότι ήταν αληθινό.

 https://kunstler.com/clusterfuck-nation/joe-biden-catches-cold/

 Η μεγαλύτερη ιστορία είναι ότι αυτό σημαίνει μια ήττα για τη γραμμή αίματος Ροκφέλερ/Ομπάμα/Χίτλερ του KM. Αυτό συμβαίνει επειδή οποιοσδήποτε γνωρίζει γνωρίζει ότι ο «Μάιντεν» ήταν ένα μέτωπο για τον Μπαράκ «Κεραυνό του Σατανά» Ομπάμα Χίτλερ.

 

 Αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι πόσο φρικτά ήταν πραγματικά τα σχέδια αυτής της ναζιστικής φατρίας του ΚΜ. Ένας Γερμανός πληροφοριοδότης, ο Δρ, Aysteha Enukuha Dominykas - ένας μηχανικός που ασχολείται με την κατασκευή υπόγειων βάσεων σε όλη τη Γερμανία - αποκαλύπτει μέρος της ιστορίας. Λέει ότι η πρώην καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ Χίτλερ είχε κατασκευάσει υπόγεια καταφύγια σε κάθε μεγάλη γερμανική πόλη. Ένα καταφύγιο στο οποίο εργαζόταν δημιουργήθηκε για να στεγάσει 200.000 στρατιώτες και 16.000 υπαλλήλους υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων των Ουαχάμπι μουσουλμάνων ιεροκήρυκων και εργαζομένων του σεξ. Οι εγκαταστάσεις ήταν εξοπλισμένες με τζαμιά αλλά όχι εκκλησιές, σημειώνει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το KM πλήρωσε μουσουλμάνους άνδρες στρατιωτικής ηλικίας για να εισέλθουν στη Γερμανία κατά τη διάρκεια και μετά τη διακυβέρνηση της Μέρκελ. Το σχέδιο ήταν να χρησιμοποιηθούν για να «εξολοθρεύσουν τουλάχιστον 15 εκατομμύρια Γερμανούς, κυρίως ηλικιωμένους και οικονομικά αδύναμους, χωρίς έλεος», λέει.

 https://transformier.wordpress.com/2016/09/27/alarmstufe-rot-eine-whistleblowerin-packt-aus-die-vorbereitungen-fuer-einen-voelkermord-in-deutschland-2017/

 Μάλλον για τον ρόλο της στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου ο Μπαράκ Χίτλερ χάρισε στην ξαδέρφη του Άντζελα Χίτλερ το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. το υψηλότερο μετάλλιο των Ηνωμένων Πολιτειών που μπορεί να απονεμηθεί σε μη Αμερικανούς πολίτες.

Είναι ασφαλές στοίχημα ότι τουλάχιστον 7,4 εκατομμυρια στρατιωτικοί αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες που εισήχθησαν από το καθεστώς Ομπάμα/Μάιντεν επρόκειτο να εφαρμόσουν μια παρόμοια επιχείρηση μαζικής δολοφονίας και υποδούλωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παρόλο που αυτό το σχέδιο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το 2016, καθυστέρησε λόγω της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ και ξεκίνησε ξανά με το καθεστώς Μπαιντεν το 2021.

Για να καταλάβετε γιατί οι άνθρωποι πίσω από την κυβέρνηση  φοβούνται την εκτέλεση με την επιστροφή του Τραμπ, ρίξτε μια ματιά στις εκφράσεις των Ομπάμα και Κλίντον στην κηδεία του Τζορτζ Μπους πρεσβύτερος το 2018. Μόλις τους είχαν δοθεί αντίγραφα της ομολογίας που υπέγραψε ο Μπους πριν εκτελέστηκε και ειδοποιήθηκε να περιμένουν το ίδιο.

 


Αυτό ήταν που ώθησε τη μαζική αντεπίθεση του KM που είχε ως αποτέλεσμα τη διοίκηση του biden, την απόπειρα αποδοκιμασίας με εμβόλιο και τη βιασύνη να προσλάβουν ξένους σωματοφύλακες παράνομων μεταναστών.

Σε κάθε περίπτωση, η έκρηξη του Μπάιντεν στη συζήτηση οδήγησε σε μια αναταραχή διαπραγματεύσεων από το πίσω κανάλι. Η KM πρόσφερε στα λευκα καπέλα μια πρόταση να εγκαταστήσουν τον Gavin Newsom ως εναλλακτική λύση στον Μπάιντεν. Ωστόσο, από όσο μπορούν να πουν, ο Newsom είναι ένα avatar AI που χρησιμοποιείται από τον κλάδο της Silicon Valley του KM και δεν θεωρείται αποδεκτό. Οι δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν επίσης ότι δεν είναι αρχάριος.

Οι προσπάθειες να προσφερθούν στη Michelle "Big Mike" Obama, ένα avatar "Hillary Clinton" που φαινόταν 30 χρόνια νεότερη, την Kamala Harris, κ.λπ. ως υποκατάστατο του Biden, απορρίφθηκαν επίσης. Η ουσία ήταν ότι η KM είπε ότι θα δεχόταν οποιονδήποτε εκτός από τον Τραμπ.

 






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις