"ΣΥΡΙΖΑ" Βρετανίας προς "όλης της γης τους κολασμένους": Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Εικόνα  

Η πρώτη πράξη

του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού της (άλλοτε Μεγάλης...) Βρετανίας, Keir Starmer, ήταν η κατάργηση του πρωτοποριακού νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης (που είχε αρχίσει δειλά - δειλά να εφαρμόζεται), για μεταφορά των λαθρομεταναστών στην Ρουάντα, έως ότου εξεταστεί το αίτημα ασύλου τους!

 Και για να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία, για το που πάει το πράγμα, ο "Βρετανός Τσίπρας", Starmer, διόρισε την "κυρά - Τασία" της Βρετανίας, Yvette Cooper (την εικονιζόμενη με το ταμπελάκι που γράφει "Refugees Welcome", δηλαδή "Πρόσφυγες Καλωσήρθατε"), νέα υπουργό Εσωτερικών, που μεταξύ των άλλων θα διαχειρίζεται και το θέμα της (λάθρο)μετανάστευσης!

 Εικόνα

 Όπως ο Τσίπρας το 2015, με το "η θάλασσα δεν έχει σύνορα", η νέα κυβέρνηση των "Εργατικών" (του αντίστοιχου ΣΥΡΙΖΑ της Βρετανίας), έδωσε το σύνθημα προς "όλης της γης τους κολασμένους", να κατευθυνθούν μαζικά προς την "φιλόξενη" Βρετανία! Η οποία, τους επόμενους μήνες, θα ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές, ανάλογες μ' αυτές που έζησε και η "φιλόξενη" Ελλάδα του Τσίπρα, το καλοκαίρι του 2015!

 Κι ως γνωστόν, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (ισχύει και για την κάλπη...), ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Κατά το κοινώς λεγόμενον, Βρετανοί, ας προσέχατε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εάν δεν κάνω λάθος, οι εργατικοί δεν λένε εδώ και χρόνια ότι θα επιστρέψουν τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα εάν εκλεγούν;
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις