Αυτός είναι ο λόγος που έβαλαν οξείδιο του γραφενίου στα «εμβόλια»

 

Αυτός είναι ο λόγος

που έβαλαν οξείδιο του γραφενίου στα «εμβόλια» και είναι τόσο δαιμονικός που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί καν να φανταστεί την ψυχασθένεια τους.

Και θα το ξανακάνουν γιατί είναι θέμα ελέγχου κάθε δευτερολέπτου που περνάει ο δίποδος στόχος τους φορτωμένος με γραφένιο.

Έχουμε βάλει αρκετά άρθρα για το γραφένιο στις ΦΟΛΕΣ-19 και τους λόγους που είναι αρκετοί για να κάνουν να αντιληφθείτε πόσο μισούν την ανθρωπότητα και για πόσο κτήνη μας βλέπουν. Τα τσιπάκια που έβαλαν στα ζώα δεν είναι τίποτε με τις ενέσεις γραφενίου αγαπητοί μας αναγνώστες. Είναι οι απόλυτοι σατανάδες και θα συνεχίσουν το έργο τους σε επίπεδο ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ. Αυτοί που πεθαίνουν ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ παθαίνει βραχυκύκλωση η καρδιά τους από τον τέλειο αγωγό ηλεκτρισμού που ονομάζετε γραφένιο και το έχουν οι εμφολιασμένοι στο αίμα τους.

Εδώ θα διαβάστε τι λέει ένας καθηγητής ο Robert Gorter

Όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, ο καθηγητής Robert Gorter κατάλαβε αμέσως: -κάτι δεν πήγαινε καλά εδώ.

Είναι πλέον γνωστό ότι τα εμβόλια mRNA περιέχουν οξείδιο του γραφενίου. Ο γιατρός Gorter, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με επτά πανεπιστήμια, εξήγησε σε συνομιλία με τον Jim Ferguson ότι το οξείδιο του γραφενίου παράγεται από τις ίνες του φυτού της κάνναβης και είναι πολύ ευαίσθητο στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.


Το οξείδιο του γραφενίου αποτελείται από έναν δακτύλιο έξι ατόμων άνθρακα και έχει πάχος ενός ατόμου, καθιστώντας το δισδιάστατο. Μπορείτε να το δείτε ως ένα είδος δισδιάστατων ξυριστικών λεπίδων σαν ξυράφι, εξήγησε ο καθηγητής Γκόρτερ, ο οποίος είναι επιδημιολόγος, ιολόγος, ανοσολόγος και ογκολόγος.

 

Είναι θέμα ελέγχου
Ο Andreas Noack το έδειξε προηγουμένως κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδωσης, στο οποίο η αστυνομία έβαλε τέλος κάνοντας έφοδο. Έστειλαν τα γουρούνια να τον συλλάβουν γιατί άνοιγε τα μάτια των κοιμησμένων. Τριάντα έξι ώρες αργότερα, η γυναίκα του ενημερώθηκε ότι πέθανε υπό κράτηση, και ο Γκόρτερ γνωρίζει τον λόγο. Ο Noack δεν μπορούσε να δημοσιεύσει πουθενά την έρευνά του για τον γνωστό λόγο.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Gorter, το οξείδιο του γραφενίου έχει προστεθεί στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας τους ιστούς 5G στους δρόμους. Αυτό αναφέρεται σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκε στην Pfizer το 2021, εξήγησε. «Πρόκειται για τον απόλυτο έλεγχο».

«Αυτό είναι συγκλονιστικό. Αυτό είναι πραγματικά σοκαριστικό», είπε ο Φέργκιουσον.

Ηλεκτροπληξία
Το 6G είναι υπό κατασκευή, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι στους οποίους γίνεται εμβολιασμός οξειδίου του γραφενίου θα μπορούσαν να υποστούν ηλεκτροπληξία, προκαλώντας την αδυναμία της καρδιάς τους.

Ο απώτερος στόχος είναι να αραιώσει τον πληθυσμό, προειδοποίησε ο 78χρονος Γκόρτερ, ο οποίος έχει πολλούς εχθρούς και είχε σωματοφύλακα για ένα χρόνο επειδή γνωρίζει ποιοι είναι οι εμφολιαστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Όπως γράφεις ΄τέρμα τα γκάζια΄ ακριβώς, τώρα έχουν αρχίσει να το βάζουν και σε πανάκριβα καλώδια ρεύματος και ποιος ξέρει που αλλού, τα λίγα που ξέρω για το συγκεκριμένο υλικό είναι ότι μπορεί να δεχθεί εντολές από απόσταση, δεν είναι λοιπόν μόνο καλός αγωγός του ηλεκτρισμού, αλλά κ.α.

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς έτσι είναι και θέλω να δώσω έμφαση στον χαρακτηρισμό ΕΠΊΠΕΔΟ ΓΡΑΦΈΝΙΟ. Και για αυτούς που ψάχνονται ,θα τους συνιστούσα να βρουν μια "ταινία επιστημονικής φαντασίας " με οντότητες που εμφανιζονταν στις δικές μας διαστάσεις επίπεδες και αποτελούνταν από πυρίτιο. Γνωρίζεται την συνέχεια??? (Όχι μόνο της ταινίας αλλά και του σεναριογράφου???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπηρξαν απο πριν το γενος αυτο αυτεσ οι οντοτητες .poia tainia einai ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις