Η JAG καταδικάζει τον γραμματέα της Αριζόνα Άντριαν Φόντες για την προδοσία και τη συνωμοσία για την πραγματοποίηση εκλογικής νοθείας

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα

του Ναυτικού των ΗΠΑ καταδίκασε τη Δευτέρα τον Υπουργό Εξωτερικών της Αριζόνα, Άντριαν Φόντες για προδοσία, εκλογική απάτη και εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καταδικάζοντας τον Deep Stater σε θάνατο μετά το ειλικρινές επιχείρημα του αντιναύαρχου Darse E. Crandall που απεικονίζει τον Fontes ως Δημοκρατικό πράκτορα που προσκυνησε το καθεστώς Μπάιντεν και του οποίου ο πόθος για εξουσία επισκίασε τις ορκισμένες ευθύνες του έναντι του λαού της Αριζόνα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πεζοναύτες των ΗΠΑ τον Μάιο συνέλαβαν τον Fontes στην κατοικία του στο Phoenix τον Μάιο με βάση μια δήλωση γεγονότων που έλεγε ότι σχεδίαζε να υπομετρήσει ή να «σκουπίσει» τις ψήφους των Ρεπουμπλικάνων για τον Πρόεδρο Donald J. Trump στις προεδρικές εκλογές του 2024, ουσιαστικά μια επαναληψη αυτού που έκανε η αείμνηστη Κέιτι Χομπς και οι κακοί συνεργάτες της τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Η σύλληψη του Fontes ακολούθησε επίσης ένα βίντεο που δημιούργησε στο οποίο ένα εγγραφο του προειδοποιούσε τους ψηφοφόρους της Αριζόνα να είναι επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους του Trump που χρησιμοποιούν Deep Fake/Τεχνητή Νοημοσύνη για να παραποιήσουν τις αξίες των Δημοκρατικών.

Επιπλέον, τα Λευκα Καπελα λένε ότι είναι οι Δημοκρατικοί που εξαπατούν τους ψηφοφόρους μέσω του πολιτικού οπλισμού της τεχνολογίας Deep Fake. Πηγή της Διοίκησης Κυβερνοχώρου του Σώματος Πεζοναυτών επεσήμανε τον ανελέητο μπαράζ διαφημίσεων στο YouTube που έδειχναν τον Μπάιντεν να λέει, «Ας τελειωσουμε την κακοήθεια» και τον Ομπάμα να εκλιπαρεί τους θεατές για δωρεές πέντε δολαρίων (ή περισσότερα). Η πηγή είπε ότι η Cyber ​​Command είναι πεπεισμένη ότι ο Μπάιντεν και ο Ομπάμα που εμφανίζονται σε αυτές τις διαφημίσεις είναι Deep Fakes.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Το δικαστήριο της Δευτέρας φαινόταν περισσότερο τυπικό παρά επίπονη προσπάθεια να αποδειχθεί η ενοχή του Φόντες. Εμφανίστηκε μόνος στο τραπέζι της υπεράσπισης επειδή είχε αρνηθεί έναν σύμβουλο που είχε διορίσει η JAG και επικαλέστηκε το δικαίωμά του να παραμείνει σιωπηλός, παρά το γεγονός ότι δεν είχε δικαιώματα ως «κρατούμενος μαχητής του εχθρού». Παρείχε μόνο μια συνοπτική δήλωση, επιμένοντας ότι ήταν αθώος και ότι ο Μπάιντεν τον είχε απαλλαξει κατά της δίωξης—μια κάρτα χωρίς φυλακή, την οποία ο ναύαρχος Κράνταλ, που ποτέ δεν απέφυγε να γελάσει σε βάρος ενός κρατουμένου, έδειξε τρεις αξιωματικοί ο JAG είχε επιλέξει για να σταθμίσει τα στοιχεία εναντίον του Fontes.

«Εγώ, ο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, χορηγώ στον Υπουργό Εξωτερικών της πολιτείας της Αριζόνα, Άντριαν Φόντες, πλήρη διπλωματική προστασία και ασυλία έναντι της δίωξης από τις τοπικές, πολιτειακές ή ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένων όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων», διάβασε ο ναύαρχος από το πρωτότυπο χαρτί που βρήκαν οι πεζοναύτες των ΗΠΑ στην τσέπη του Φόντες τη στιγμή της σύλληψής του.

Ο ναύαρχος έσκισε το έγγραφο που έπεσε στο πάτωμα. «Αυτό σκέφτομαι για την ασυλία σου, κρατούμενε Φόντες. Και παρεμπιπτόντως, είναι πλαστό. Οι ειδικοί μας στη γραφή κατάλαβαν ότι η υπογραφή, αν και το όνομα του Μπάιντεν, γράφτηκε από ένα φίδι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τον Διευθυντή Σχεδιασμού Πολιτικής Σαλμάν Αχμέν. Ναι, θα τον κοιτάξουμε καλά. Ακόμα κι αν ο Μπάιντεν το είχε υπογράψει, είναι τόσο άχρηστο όσο κι εσείς», είπε ο ναύαρχος.

Στη συνέχεια έδειξε στο πάνελ ένα φορητό υπολογιστή που ανήκε στην αείμνηστη Κέιτι Χομπς, τον οποίο τα Λευκα Καπελα ανακάλυψαν μόνο αφού έκλεψε τις εκλογές του κυβερνήτη και στη συνέχεια εκτελέστηκε για προδοσία. Ο ναύαρχος είπε ότι εκτιμούσε ότι οι Deep Staters είχαν την τάση να διατηρούν υλικές αποδείξεις για τα εγκλήματά τους και έστρεψε την προσοχή της επιτροπής σε ένα έγγραφο που είχε στείλει στον Fontes τον Φεβρουάριο του 2023.

«Adrian, θα χρειαστούμε ένα αλάνθαστο σχέδιο για να επαναλάβουμε το 2020. θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή την επόμενη φορά. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσουμε τις θέσεις μας, να υποστηρίξουμε τους υποστηρικτές μας και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εμποδίσουμε τον Τραμπ να κερδίσει την Αριζόνα το 2024. Αν μέχρι τότε είναι στη φυλακή, θα ειναι θαυμάσιο. αν όχι, έχουμε σχεδιασει τη δουλειά μας. Θα χρειαστούμε Wi-Fi και οτιδήποτε άλλο για να εξασφαλίσουμε νίκες», είχε γράψει η Χομπς.

«Θα εξαφανίσουμε αρκετές ψήφους Τραμπ για να εγγυηθούμε ότι ο Μπάιντεν θα κερδίσει την πολιτεία μας», της απάντησε ο Φόντες σε ένα email με ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου 2023. Αυτή τη φορά, θα κάνουμε τον Τραμπ να χάσει με μεγάλη διαφορά».

Ο ναύαρχος έκλεισε το ματι στον κρατούμενο. «Τι σου έκανε ο Πρόεδρος Τραμπ;»

«Δεν είναι ο γαμημένος πρόεδρος. Ο Μπάιντεν είναι ο πρόεδρος», φώναξε ο Φόντες, ζωντανεύοντας και αθέτοντας τον όρκο της σιωπής του.

«Το λες συνέχεια αυτο στον εαυτό σου, κρατούμενε Φόντες», είπε ο ναύαρχος.

Είπε στην επιτροπή ότι παρόλο που η Χομπς ήταν νεκρη, ο Φόντες, εάν αφεθεί ελεύθερος, αναμφίβολα θα χρησιμοποιούσε την εξουσία του ως υπουργός Εξωτερικών για να επηρεάσει παράνομα τις επερχόμενες εκλογές και ζήτησε από την επιτροπή να τον κρίνει ένοχο για όλες τις κατηγορίες.

Η συζήτησή τους κράτησε πέντε λεπτά: ΕΝΟΧΟΣ....!!!

Όταν ο ναύαρχος ζήτησε συστάσεις για την καταδίκη, ο επικεφαλής της επιτροπής γνωμοδότησε ότι ο Φόντες έπρεπε να κρεμαστεί για τα εγκλήματά του.

Ο ναύαρχος προγραμμάτισε την εκτέλεση του Fontes για τις 9 Ιουλίου.

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ιστοσελιδα ενημερωνει οτι γίνονται καλά πράγματα. Ο διχασμός  του Βαθεως Κράτους εχει γινει τεραστιος. Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει, αλλά η ισορροπία δυνάμεων έχει αλλάξει αισθητά υπέρ μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις