ΤΟ FBI ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ THOMAS CROOKS ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ....!!!

 

 Το FBI είχε

στην κατοχή του το κινητό του επίδοξου δολοφόνου Thomas Crooks τουλάχιστον 24 ώρες πριν χρησιμοποιήσει ένα τουφέκι τύπου AR για να τραυματίσει τον Πρόεδρο Τραμπ, να σκοτώσει έναν 50χρονο πατέρα δύο παιδιών και να τραυματίσει άλλους δύο θεατές στο στην προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου το περασμένο Σάββατο, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Λίγο μετά τον πυροβολισμό και την αναγνώριση του υπόπτου, το FBI ανακοίνωσε ότι είχε εκτελέσει ένταλμα έρευνας στο σπίτι του Crooks και βρήκε το τηλέφωνο και τον υπολογιστή του, καθώς και ύποπτες «συσκευές», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Τη Δευτέρα, μια ενημερωμένη ανάρτηση ανέφερε ότι οι ειδικοί στα κεντρικά γραφεία του FBI στην Quantico είχαν «αποκτήσει με επιτυχία πρόσβαση» στο τηλέφωνο του Crooks και ανέλυαν ηλεκτρονικές συσκευές.

Και οι δύο εκδοχές δεν μπορούν να είναι ακριβείς και η πηγή μας λέει ότι το FBI διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για να ταιριάζει σε μια ακόμα άγνωστη αφήγηση.

Στην παράδοσή του, ένας αξιόπιστος ομοσπονδιακός "πληροφοριοδοτης" τη Δευτέρα έδωσε στον Στρατηγό Σμιθ ψηφιακές εικόνες που δείχνουν το FBI να έχει στην κατοχή του το τηλέφωνο του Crook στις 12 Ιουλίου, μια μέρα πριν από την απόπειρα θανάτωσης του Trump και ο Thomas Crooks θα έπρεπε να ήταν γνωστός στο FBI. Το τηλέφωνο, που έμοιαζε με iPhone 14, ήταν μέσα σε μια σφραγισμένη τσάντα αποδεικτικών στοιχείων με την ένδειξη «Thomas Crooks», με αριθμό θήκης «131324», με χρονική σφραγίδα 7/11/2024.

Το συμπέρασμα είναι ότι το FBI είχε το τηλέφωνο του Crooks πολύ πριν ή είχε κατασκευάσει αποδεικτικά στοιχεία πριν από το έγκλημα. Και στις δύο περιπτώσεις, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει εξαπατήσει το κοινό.

Η πηγή του στρατηγού Σμιθ, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι είχε δει και φωτογράφισε κρυφά μόνο τη θήκη αποδεικτικών στοιχείων. δεν είχε χειριστεί το τηλέφωνο και δεν γνώριζε ποια μυστικά είχε ή ποια  δεδομένα θα μπορούσε να είχε φυτέψει η FEDS.

Συνεχώς επιφυλακτικός ο στρατηγός Smith ζήτησε από εμπειρογνώμονες ψηφιακής εγκληματολογίας στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών να εξετάσουν τη φωτογραφία για σημάδια πλαστογραφίας ή χειραγώγησης ψηφιακής εικόνας και αυτοί, αφού ανέλυσαν την εικόνα και τα μεταδεδομένα, κατέληξαν με βεβαιότητα ότι ήταν αυθεντική.

«Η αλήθεια της φωτογραφίας δεν αμφισβητείται πλέον και η αυθεντικότητά της καταρρίπτει την αντίληψη του FBI και την Διευθυντρια των Μυστικών Υπηρεσιών, Τσιτλ, ότι ο Κρουκς ενήργησε μόνος του, κάτι περίεργο που αναζητούσε τη φήμη επειδή δέχθηκε bullying στο σχολείο. Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να πω κάτι άλλο αυτήν τη στιγμή, αλλά μας ενδιαφέρει πολύ να αποκτήσουμε αυτό το τηλέφωνο. Μιλώντας μόνο για μένα, πιστεύω ότι το παιδί στρατολογήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως πιόνι, αλλά η έρευνά μας συνεχίζεται, είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις