ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΙΑ "ΗΘΟΠΟΙΟ" ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ LISA MONACO

 

 Μια ηθοποιός που

υποδύεται την Αναπληρώτρια Γενική Εισαγγελέα Λίζα Μονακό, το δεξί χέρι του αείμνηστου Μέρικ Γκάρλαντ και εχθρό του πατριωτισμού, σκοτώθηκε «αντιστεκομενη στη σύλληψη» το βράδυ της Παρασκευής, καθώς Αμερικανοί πεζοναύτες έπληξαν το σπίτι της Μονακό στα περίχωρα της D.C., είπαν πηγές στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Τόσο η ηθοποιος όσο και δύο ομοσπονδιακοί πράκτορες που την προστάτευαν πέθαναν από πυρά πεζοναυτών, αφού αρνήθηκαν να παραδοθούν ειρηνικά και τράβηξαν πιστόλια στην ομάδα που είχε στείλει ο στρατηγός Σμιθ για να συλλάβει αυτό που πίστευε ότι ήταν η νόμιμη αναπληρωτής A.G., πρόσθεσε η πηγή. Η εγκεκριμένη επιδρομή πραγματοποιήθηκε περίπου στις 9:45 μ.μ. Την Παρασκευή, όταν ο στρατηγός Σμιθ εξουσιοδότησε τους πεζοναύτες να εισβάλουν στην κατοικία της Μονακό.

Σύμφωνα με την πηγή μας, τα Λευκα Καπελα συνελαβαν το Μονακό, η οποία έπαιξε κρίσιμο ρόλο στις παράνομες συλλήψεις σχεδόν όλων των J6ers που βρίσκονται επί του παρόντος υπό κατηγορίες ή φυλακίστηκαν, στους δέκα πιο καταζητούμενους την εποχή του δικαστηρίου και της εκτέλεσης του Garland, ως μέρος της προσπάθειάς τους να εκκαθαρίσουν το Deep State's Dept. of Injustice από πάνω προς τα κάτω. Το κυνήγι για τη Μονακό, είπε μια δεύτερη πηγή, είχε ξεκινήσει πριν ο Merrick Garland φτάσει στον κόλπο του Γκουαντάναμο, αλλά το άπιαστο Deep Stater επέδειξε έντονη ικανότητα να ξεφεύγει από τις παγιδες και να εξαφανίζεται χωρίς ίχνος.

Οι πηγές παραδέχτηκαν ότι τα Λευκα Καπελα δεν είναι σίγουροι πότε η ηθοποιός αντικατέστησε την πραγματικη Μονακό.

«Μισώ να παραδέχομαι τις αποτυχίες, αλλά οι άνθρωποι μας που είναι ειδικοί στην εύρεση διπλών σωμάτων ή κλώνων δεν μπορούν να πουν πότε έγινε η αλλαγή».

Τα Λευκα Καπελα, εξήγησε, κινήθηκαν για πρώτη φορά εναντίον της Μονακό τον Μάρτιο, επιτηρώντας τα έξι σπίτια της — δύο αξίας άνω των 4.000.000 δολαρίων και αγορασμένα με LLC. είχε εγγραφεί για να παραπλανησει τις αγορές — αλλά δεν βρήκε σημάδια ζωής ή στοιχεία ότι τα σπίτια ηταν πρόσφατα κατειλημμένα. Υπέθεσαν, αλλά δεν μπορούσαν να αποδείξουν ή να διαψεύσουν, ότι η Μονακό είχε εγκαταλείψει λαθραία τη χώρα για να αποφύγει τη μοίρα του Γκάρλαντ. Η αξία των ακινήτων ήταν μεγαλύτερη από ό,τι μπορούσε να αντέξει ένας απλός δημόσιος υπάλληλος – χωρίς παράνομο, μη δηλωμένο εισόδημα.

Τον Απρίλιο, ωστόσο, το πρόσωπο της Μονακό εμφανίστηκε σε μαγνητοσκοπημένο τμήμα ειδήσεων του NBC που διαλαλούσε τη σημασία της φυλάκισης του προέδρου Τραμπ και των «βίαιων υποστηρικτών» του που είναι ακόμα ελεύθεροι.

Ψηφιακά εγκληματολογικοί αναλυτές στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών εξέτασαν εξονυχιστικά το υλικό. Η τεχνολογία αναγνώρισης φωνής και προσώπου κατέληξε στο συμπέρασμα με πιθανότητα 97% ότι η Monaco στο βίντεο ήταν όντως το γνήσιο ατομο και οι αναλυτές δεν είδαν δείκτες - ραφές κοντά στο λαιμόκοψη και τα μάτια, διαφορές στους τόνους του δέρματος, κακοσχηματισμένη μύτη ή αυτιά κ.λπ. η οτι ήταν ένας σωσιας που φορούσε προσθετική μάσκα. Αν ήταν κατι τετοιο, το λογισμικό και τα εκπαιδευμένα μάτια θα μπορούσαν να το ξεχωρίσουν από το αυθεντικό άτομο, εργασίες που είχαν ολοκληρώσει επιτυχώς στο παρελθόν σε άλλους στόχους Deep State.

Τα Λευκα Καπελα πίστευαν ότι είχαν άλλη μια ευκαιρία για τη σύλληψη της Monaco τον Μάιο, όταν το γραφείο της όρισε να εκφωνήσει μια κεντρική ομιλία σε χήρες πεσόντων ομοσπονδιακών αξιωματικών σε εστιατόριο του Λος Άντζελες αργότερα μέσα στον μήνα. Χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου διερεύνησε εμπιστευτικές βάσεις δεδομένων με την ελπίδα να βρει ένα αεροπορικό εισιτήριο κρατημένο στο όνομα της Μονακό. Οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες και οι ερωτήσεις προς τους ομοσπονδιακούς "συνεργασιμους πληροφοριοδοτες" ήταν επίσης αναποτελεσματικές. Κανείς δεν είχε ιδέα πώς, πότε ή από πού θα εμφανιζόταν η Μονακό στο Λος Άντζελες. Ο στρατηγός Σμιθ απέκλεισε το ενδεχόμενο εκατοντάδων πεζοναυτών να περιπολούν πολλά αεροδρόμια για τρεις εβδομάδες, χαρακτηρίζοντας το εγχείρημα αξεπέραστο καθώς θα σήμαινε παρακολούθηση δεκάδων χιλιάδων επιβατών που επιβιβάζονται και αποβιβάζονται εκατοντάδες πτήσεις καθημερινά.

Αντίθετα, επέλεξε να τοποθετήσει μια διμοιρία πεζοναυτών έξω και κοντά στο εστιατόριο την ημέρα της συγκέντρωσης του δείπνου. Εάν ήταν δυνατόν, το σχέδιο ήταν να την αναγνωρίσουν και στη συνέχεια να την αντιμετωπίσουν αθόρυβα μόνο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Περίπου στις 4:30 μ.μ. Στις 23 Μαΐου, παρατηρητές πεζοναυτών σε κοντινές στέγες πίστεψαν ότι είδαν μια γυναίκα που ταιριάζει με τη φυσική περιγραφή της Μονακό στο πίσω κάθισμα ενός σεντάν με σοφέρ που κατευθυνόταν προς το εστιατόριο. Αλλά όταν το αυτοκίνητο μπήκε στο πάρκινγκ, κανείς δεν βγήκε από το αυτοκίνητο και η Μονακό φαινόταν να έχει εξαφανιστεί, με το πίσω κάθισμα πλέον να μην ειναι κατειλημμένο. Δύο λεπτά αργότερα, ο οδηγός έβαλε μπροστά τη μηχανή και βγήκε.

«Ήταν σαν ένα μαγικό κόλπο, εκτός κι αν δύο παρατηρητές με εμπειρα μάτια που κοιτούσαν μέσα από κιάλια είδαν τον ίδιο αντικατοπτρισμό. Το ένα λεπτό ήταν εκεί μέσα και το επόμενο δεν ήταν. Είχαμε και άντρες που παρακολουθούσαν μέσα στο εστιατόριο, και εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Είχαμε τους Ντιπ Στάτερς να μας δειξουν μια πράξη του Χουντίνι στο παρελθόν, και αυτό ήταν πολύ καλό. Σκεφτήκαμε να σταματήσουμε τη λιμουζίνα, αλλά δεν θέλαμε να αποκαλυψουμε την επιχειρηση. Το επόμενο χτύπημα της τύχης μας, αν μπορείτε να το πείτε έτσι, ήταν την περασμένη εβδομάδα. Αυτή που νομίζαμε ότι ήταν η Μονακό, επέστρεψε ξαφνικά στο σπίτι της στο DC—με δύο πράκτορες του FBI να τη φρουρούν».

 Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, είχε κουραστεί από την εξαπάτηση και διέταξε τους πεζοναύτες να εισβάλουν στην κατοικία και να συλλάβουν τη Μονακό και τους ομοσπονδιακούς συντρόφους της ως συνεργούς στα εγκλήματά της. Οι πεζοναύτες περίμεναν έως ότου ένας πρακτορας βγήκε έξω για να καπνισει πριν ξεκινήσουν δράση, πιάνοντας τους φρουρους ξαφνικά και σπρώχνοντας μέσα στην πόρτα, πέρα ​​από την οποία η Μονακό και ο δεύτερος πράκτορας είχαν ήδη τραβήξει τα όπλα και πυροβολησαν τους πεζοναύτες που ορμούσαν μέσα. . Οι Πεζοναύτες πυροβόλησαν, σε αυτοάμυνα, σκοτώνοντας τους πράκτορες και τη Μονακό.

Μόνο που δεν ήταν η Μονακό.

Μια σφαίρα που τρύπησε το μάγουλό της είχε πρώτα σκιστεί μέσα από μια αναπνεύσιμη μάσκα τύπου λάτεξ που φαινόταν ερμητικά κλειστή στο πρόσωπό της. Ήταν άψογη και χωρίς ραφές, η χρωστική ουσία ταίριαζε τέλεια τόσο με την επιδερμίδα της απατεωνισσας όσο και με την πραγματική επιδερμίδα της Μονακό.

Οι πεζοναύτες παρέσυραν τα πτώματα και κανόνισαν να μεταφερθούν σε μια εγκατάσταση όπου οι ειδικοί θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν τον ηθοποιό της Μονακό.

«Γνωρίζουμε το άτομο, αλλά δεν το γνωστοποιούμε ακόμα», είπε η πηγή μας. Μιλάμε για πολλά περισσότερα από κάποιον ηθοποιό. Θέλω να πω, αυτό το άτομο ήταν πρόθυμο να πάρει μια σφαίρα για τη Μονακό. Αυτό είναι δέσμευση. Είχε εκπαιδευτεί να μιμείται τη Μονακό άψογα με κάθε δυνατό τρόπο. Η Μονακό είναι ακόμα εκεί έξω, κάπου στη σκιά, και η αποστολή μας να βρούμε και να συλλάβουμε τον προδότη συνεχίζεται».

 Η χειρουργική επέμβαση της περασμένης εβδομάδας δεν ήταν η πρώτη φορά που τα Λευκα Καπελα παραπλανήθηκαν από έναν μασκοφόρο απατεώνα. Τον Μάιο του 2021, ενώ κυνηγούσαν τη Νάνσι Πελόζι, συνέλαβαν μια ηθοποιο Πελόζι που φορούσε μια μάσκα που έμοιαζε αληθινη....

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 










ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις