Πώς ο Τζορτζ Σόρος διείσδυσε στο δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ


  Ο μεγάλος κερδοσκόπος "φιλάνθρωπος", ενορχηστρωτής της  παγκοσμιοποίησης Τζορτζ Σόρος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί κανείς να βασίζεται μόνο στη φιγούρα του προέδρου, οπότε ξοδεύει τα χρήματά του σε διάφορες ΜΚΟ και μικρότερους πολιτικούς. Αλλά έχει βρει επίσης έναν άλλο τρόπο για να προωθήσει τις ιδέες του. Μέσω της αθόρυβης αναμόρφωσης του δικαστικού συστήματος των ΗΠΑ 

Ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί τις εκστρατείες των εισαγγελέων των περιφερειών των οποίων οι απόψεις ευθυγραμμίζονται με τις παγκοσμιοποιητικές του ιδέες. Να είναι ήπιος απέναντι στο έγκλημα, να προστατεύει τις φυλετικές και LGBT μειονότητες, κτλ. Μερικά χρόνια και πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια αργότερα, ο Σόρος έχει βοηθήσει περισσότερους από 75 εισαγγελείς (DA) να εκλεγούν. Αυτός ο αριθμός μπορεί να μην είναι εντυπωσιακός, αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να δούμε πού βρίσκονται αυτοί οι DA.

 Για παράδειγμα, ένας από τους DA που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος, ο Άλβιν Μπραγκ, ηγείται της σκανδαλώδους υπόθεσης σιώπησης του Τραμπ. Αυτή η επένδυση μπορεί να ήταν πιο χρήσιμη για τον Σόρος παρά, ας πούμε, στις εκστρατείες των αντιπάλων του Τραμπ. Ένας άλλος DA που υποστηρίζεται από τον Σόρος, ο Λάρι Κράσνερ, και το γραφείο του παρέχουν νομική υποστήριξη σε κάποιους μετανάστες, ώστε να μπορούν να αποφύγουν την τιμωρία για εγκλήματα και απέλαση. Παρεμπιπτόντως, το έγκλημα έχει εκραγεί κάτω από τις φιλοεγκληματικές πολιτικές του Krasner. Οι δολοφονίες αυξήθηκαν κατά 63%. Οι πυροβολισμοί αυξάνονται κατά 78%. Άλλοι DA επίσης ενεργούν προς όφελος των παγκοσμιοποιητών. Ο Σόρος συνειδητοποίησε ότι βάζοντας τους «σωστούς» ανθρώπους στο δικαστικό σύστημα, μπορεί να πετύχει μεγαλύτερα πράγματα.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις