ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΝΙΚΗ" ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ

 

Πριν λίγες μέρες

πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ενόψει του Europride που θα διεξαχθεί στην πόλη από τις 21-29 Ιουνίου πραγματοποίησε κλιμάκιο του κινήματος «ΝΙΚΗ».

Με επικεφαλής τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος Νίκο Παπαδόπουλο κατέθεσαν τις ενστάσεις τους για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης στους επικεφαλής της αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος ανάφερε μεταξύ άλλων: «Επειδή γίναμε δέκτες πολλών παραπόνων για την παρέλαση του Europride στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, την πόλη της Θεσσαλονίκης και επειδή έχουμε την εμπειρία των προηγούμενων ετών, όπου γίνανε φοβερά πράγματα όπως προσβολή της δημόσιας αιδούς, από άτομα που συμμετείχαν σε αυτές παρελάσεις, προσβολή των θρησκευτικών αλλά και εθνικών συμβόλων για αυτό ήρθαμε να επισημάνουμε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ότι υπάρχουν ενεργοί πολίτες που δεν θέλουν τέτοια πράγματα στην πόλη.

Ας κάνουν ό,τι είναι να κάνουν χωρίς να θίγεται το κοινό αίσθημα γιατί θεωρούμε αδιανόητο 9 ημέρες να αποκλειστεί το κέντρο της πόλης και να βλέπουν τα παιδιά και οι γονείς εικόνες που προσβάλλουν το δημόσια αιδώ».


Πριν λίγες όμως ώρες ένα ανέλπιστο δώρο έκανε η ΝΙΚΗ στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό οι άνθρωποι όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΙΚΗΣ κ. Δήμος Θανάσουλας ανακοίνωσε στην πρωινή εκπομπή «super Κατερίνα» ότι η ΝΙΚΗ δεν έχει πρόβλημα με την διεξαγωγή του europride, αρκεί να περιφρουρείται η «νομιμότητα».

Και ξαφνικά, εκεί που συζητούσαμε για το ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ το europide, σήμερα συζητάμε για το ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ το europride!! Πρόκειται για μία «μαγική τρίπλα» που μόνο «ταχυδακτυλουργός» θα μπορούσε να κάνει.

«Εμείς εξηγήσαμε ότι κοινοποιούμε το εξώδικο, καλώντας την διοργανώτρια ΜΚΟ να περιφρουρήσει το pride και να αποτρέψει τέτοιες πράξεις. Δεν έχουμε αντίθεση στην διεξαγωγή του, με την έννοια ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει από το Σύνταγμα τις συγκεντρώσεις που επιθυμεί εφόσον έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες. Οφείλει όμως να περιφρουρεί και να διατηρεί τη νομιμότητα. Και να μην διαπράττει τις αξιόποινες πράξεις που περιέγραψα. Εμείς λοιπόν, από την στιγμή που ο υφυπουργός του πολίτη παραδέχθηκε ότι οι πράξεις αυτές γίνονται αλλά δεν υπάρχουν καταγγελίες, επισημάναμε ότι εάν διεξαχθούν, γίνουν αυτές οι παράνομες πράξεις εμείς θα τις καταγγείλουμε και θα αξιώσουμε από την αστυνομία να επέμβει. Δηλαδή το εξώδικο έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα.»

Ως αξιόποινες πράξεις εννοεί την παρουσία ημίγυμνων με φειτιχιστικά ρούχα, με μαστίγια, δονητές και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα προσομοιώνοντας σεξουαλικές πράξεις κλπ.

Σε περίπτωση που θεωρηθεί ότι τούτες ήταν «ατυχείς» δηλώσεις, ο ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ κ. Νικόλαος Αναδιώτης στον SKAI διαψεύδει αυτό το ενδεχόμενο καθότι είπε και αυτός τα ίδια για το εξώδικο που υπεβλήθη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης σχετικά με το europride.

«Δεν είμαστε κατά κανενός δημοκρατικού τρόπου διαδήλωσης και εκφράσεως κάποιου, αρκεί να τηρούνται τα νόμιμα μέσα. Δεν μπορούμε να πάμε να κλείσουμε τώρα εμείς το Σύνταγμα  επειδή έτσι μας ήλθε. Πρέπει να πάρουμε μία άδεια για να συμβεί αυτό. Εφόσον είναι νόμιμος ο τρόπος, καλώς να κάνουν και και να υπερασπιστούν αυτό και να είναι υπερήφανοι για αυτό που πρεσβεύουν οι άνθρωποι. Ελευθερία έχουμε και δημοκρατία. 
-Άρα είστε και υποστηρικτικοί
Εννοείται. Στον τρόπο διαφωνούμε.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://nikh.gr/nea/1730-delose-me-aphorme-kakentreche-scholia-gia-ten-enantiose-tes-nikes-sto-europride

    Poli blogas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεις το βιντεο που εβαλα και διαβασεις μετα τις δηλωσεις που εκαναν που εστειλες εσυ....καταλαβαινεις οτι πανε να σωσον τα ασωστα...!!!

      Διαγραφή
    2. Ο καιρός θα δείξει.
      Λάθη γίνονται και θα γίνονται.
      Από εμένα , εσένα , αυτούς.
      Κατανοώ την αντίδραση πολλών .
      Και γω θα ήθελα άλλα .
      Μα κατανοώ και την διπλωματία.
      Αλλιώς βουρ , αέρα και ό,τι βγεί.

      Η γραπτή δήλωση το λέει: οποίος έχει άλλη θέση ας την παραθέσει και ας βγει μπροστά, χωρίς να εκθέτει.

      Πολύ blogas

      Διαγραφή
  2. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί θα πιστέψω ότι εξυπηρετείτε άλλους σκοπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι δε βαζετε εσεις ονομα κανει εμενα να πιστευω οτι εξυπηρετειτε αλλους σκοπους...Αν δε θελει το κομμα να βγαζουμε τετοια συμπερασματα να μην κανει τετοιες δηλωσεις.Επομενως ειτε τ εννοουσαν ειτε ο εκπροσωπος τυπου του κομματος εξεφρασε προσωπικη αποψη και πρεπει να διαγραφει.Αν παραμεινει σημαινει οτι εξεφραζε την αποψη του κομματος...

      Διαγραφή
    2. Πρωτον ειναι ανωνυμος,δευτερον ασυναρτητος και τριτον απαντατε!Δεν καταλαβα τιποτε!Εσεις τι καταλαβατε απο αυτο που διαβασατε!!Βγαζοντας συμπερασμα πως εξυπηρετω αλλους σκοπους??Δηλαδη δεν πρεπει να βγαζω συμπερασμα?

      Διαγραφή
    3. Παλι κωλοτουμπα ....Γενικα η βουλη ειναι ΒΟΘΡΟΣ...δεν υπαρχει κανεις εκει μεσα ικανος να υπερασπισει την χωρα .ΤΟ κρατος εχει πεθανει εχει γινει ζομπι και εχει αρχισει να βρωμαει πτωματιλα /

      Διαγραφή
  3. Φυσικα και ειναι δικαιωμα σου να βγαζεις συμπερασμα...αλλα να ξερουμε ποιος εισαι γιατι το σχολιο σου ηταν ανωνυμο και το εβαλα μονο και μονο για να σου απαντησω....Δεν ειναι ομως δικαιωμα σου να αφηνεις υπονοουμενα χωρις να εισαι σιγουρος γι αυτον που προσπαθεις να σπιλωσεις.Απο την αλλη...βλεποντας εσυ το βιντεο με τις δηλωσεις καταλαβαινεις κατι διαφορετικο απο εμας τους υπολλοιπους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις