Οι BRICS στα «τελικά στάδια» για την αλλαγή στον πλανήτη!

 

Δεν θα περάσει πολύς καιρός

πριν η BRICS αποδολαριοποιήσει πλήρως τις τάξεις των μελών της και τελικά ολόκληρο τον κόσμο, σχολιάζουν ακόμα και ΜΜΕ στις ΗΠΑ!

Σε συνεδρίαση αυτή την εβδομάδα στην Ρωσία, όπως τονίζεται, οι BRICS ανακοίνωσαν ότι έχουν φτάσει στα «τελικά στάδια» της αποστολής της αποδολαριοποίησης, με ένα νέο σύστημα πληρωμών και νέο ανταγωνιστικό νόμισμα στο παγκόσμιο αποθεματικό Federal Reserve Note (FRN), τα τρέχοντα, δηλαδή, τραπεζογραμμάτια του δολαρίου Ηνωμένων Πολιτειών

Οι υπουργοί οικονομικών των κορυφαίων χωρών μελών των BRICS είναι σχεδόν έτοιμοι να αποκαλύψουν ένα πολυπολικό διεθνές νομισματικό σύστημα που θα σηματοδοτήσει επίσημο τέλος στην κυριαρχία του δολαρίου των ΗΠΑ ως το μοναδικό παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, σύμφωνα πάντα με ΜΜΕ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Οι BRICS αφήνουν να εννοηθεί ότι ο πρώτος στόχος είναι η εξάλειψη του αμερικανικού δολαρίου. Στην συνέχεια, μόλις εκθρονιστεί ο βασιλιάς των νομισμάτων, οι BRICS θα λανσάρουν ένα ολοκαίνουργιο παγκόσμιο σύστημα πληρωμών για να αντικαταστήσει την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις