Πληροφοριες λενε ότι η Κίνα θα εισβάλει στην Ταϊβάν στις αρχές Ιουνίου.


 Από τώρα, ο κινεζικός στρατός έχει ξεκινήσει ασκήσεις γύρω από ολόκληρη την Ταϊβάν, συμπεριλαμβανομένων των νησιών Kinmen και Dongyin, αναφέρουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

– Το AFP αναφέρει ότι η Κίνα διεξάγει ασκήσεις που περιλαμβάνουν το ναυτικό και την αεροπορία να «περικυκλώνουν» την Ταϊβάν, με το Πεκίνο να λέει ότι είναι μια «ισχυρή τιμωρία» για «αποσχιστικές ενέργειες».

Η Διοίκηση του Ανατολικού Θεάτρου του Κινεζικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) ξεκίνησε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από το νησί της Ταϊβάν από τις 7:45 π.μ. της Πέμπτης.

Οι ασκήσεις διεξάγονται στα στενά της Ταϊβάν, στα βόρεια, νότια και ανατολικά της νήσου Ταϊβάν, καθώς και σε περιοχές γύρω από τα νησιά Kinmen, Matsu, Wuqiu και Dongyin.

Οι ασκήσεις επικεντρώνονται σε κοινή περιπολία πολεμικής ετοιμότητας θαλάσσης-αέρος, από κοινού κατάληψη ολοκληρωμένου ελέγχου πεδίου μάχης και κοινά πλήγματα ακριβείας σε βασικούς στόχους, είπε ο Λι, προσθέτοντας ότι οι ασκήσεις περιλαμβάνουν την περιπολία σκαφών και αεροπλάνων που κλείνουν σε περιοχές γύρω από το νησί Ταϊβάν και ολοκληρωμένες επιχειρήσεις εντός και εκτός της νησιωτικής αλυσίδας για τη δοκιμή των κοινών πραγματικών δυνατοτήτων μάχης των δυνάμεων της διοίκησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις