ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ... (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

 

Παραθετω

το δευτερο και τελευταιο μεταφρασμενο κεφαλαιο 

που σας ειχα υποσχεθει...

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ  ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ

 

Αλλά η ιστορία της 1ης φάσης μόλις θα αρχίζει, καθώς η 2η φάση θα ξαναρχίσει μετά από όλες τις ταραχές και εκεί προκύπτουν οι εξής ερωτήσεις: «Πώς θα αντιδράσει η Γη χωρίς την 1η φάση; Τα όντα της 2ης φάσης θα νιώσουν την έλλειψή της; Εφόσον πραγματικά η 1η φάση έπρεπε να αναχωρήσει, ποια ήταν η σημασία της 1ης φάσης στη Γη;»

 

Τώρα θα αποσαφηνίσω ένα θέμα αρκετά λεπτό. Θα εξηγήσω την αληθινή σημασία της 1ης φάσης στη Γη και το αληθινό κίνητρο (εκτός του τελικού σταδίου αυτής στη Γη) της αναχώρησής της.

Θέλω να καταστήσω εντελώς σαφές ότι δεν πρόκειται για εμπάθεια ή οποιαδήποτε μορφή αδιαφορίας (άλλωστε κι εγώ είμαι ένα ον της 1ης φάσης), αλλά ένα από τα κίνητρα που αναγγέλει την αναχώρηση της 1ης φάσης είναι η ίδια η εξέλιξη που θα έχει επιτύχει. Μπορεί να σκεφτείτε: «Τι κακό υπάρχει στο να εξελίσσεται κανείς;» Για να το αποσαφηνίσω λέω ότι δεν υπάρχει κανένα κακό, όμως η 1η φάση επίσης συνεργάζεται για την εξέλιξη της Γης και τις περισσότερες φορές αυτή η συνεργασία δεν είναι πολύ ωφέλιμη.

 

Όπως εξήγησα πριν, η 1η φάση έχει το προνόμιο την ανάμνησης αμέτρητων πραγμάτων και επίσης έχει πρόσβαση σε μια σειρά πληροφοριών που συνέδραμαν σε αμέτρητες ανακαλύψεις της ανθρωπότητας, όμως στην προσπάθεια για βοήθεια στην ανθρωπότητα αρκετές από αυτές τις ανακαλύψεις οδήγησαν σε μεγάλους πολέμους και στην καταστροφή πολλών εθνών.

 

Δείτε το κλασσικό παράδειγμα του Πατέρα της Αεροπορίας (Santos Dumont). Ένα ον εξυπνότατο που έκανε διάφορες ανακαλύψεις κατορθώνοντας να ολοκληρώσει αρκετές, όμως το μεγαλύτερο έργο του θα χρησιμοποιούνταν για την καταστροφή πολλών ζωών. Αυτό το ον ανήκει στην 1η φάση. Η τύχη του είναι ότι δεν θα ζούσε την τελευταία ενσάρκωση όταν επινόησε το αεροπλάνο. Έτσι είχε την ευκαιρία να δει, χρόνια μετά, ότι η επινόησή του δεν χρησιμοποιήθηκε μόνο για το κακό.

 

Το ίδιο συνέβη με τον άνθρωπο που επινόησε τον δυναμίτη, αυτός όμως είχε την ευκαιρία να λυτρωθεί κατά την διάρκεια εκείνης της ζωής, αφήνοντας στις μελλοντικές γενιές μία επινόηση πραγματικά ωφέλιμη: Το Βραβείο Νόμπελ που βοήθησε αμέτρητα όντα. Θυμίζουμε εδώ ένα από αυτά τα υπέροχα όντα που έλαβαν αυτό το βραβείο: Η Μητέρα Τερέζα της Καλκούτας.

 

Μιλώντας για την Μητέρα Τερέζα, αυτό το υπέροχο ον βρίσκεται ήδη στην κατοικία αναμένοντας την ώρα της επιστροφής στον πλανήτη συνάφειας, διότι έζησε ήδη την τελευταία ενσάρκωσή της.

Με τα χαρίσματα και τις αυθόρμητες αναμνήσεις που απέκτησε, η σοφία επέστρεψε και με αυτήν ήρθε επίσης μία πρόοδος υλική πολύ γρήγορη. Δείτε πώς συνέβη αυτό.

 

Πριν από 500 χρόνια η 1η φάση έδινε ενδείξεις ότι ξαναθυμόταν την γνώση που είχε και αρκετά όντα ήδη είχαν τις πρώτες ενδείξεις ότι όντως εξελίσσονταν, φέροντας μία νοημοσύνη πολλές φορές πρώιμη και εκπληκτική για μία εποχή γεμάτη ακόμη συγκρούσεις.

 

Από το 1850 έως το 2000 η Γη είχε μία γενική και πολύ μεγάλη μεταμόρφωση. Τα πιο βασικά και συνηθισμένα πράγματα της τωρινής εποχής μας είναι όλες οι ανακαλύψεις και επινοήσεις, μέσα σε μόλις 150 χρόνια. Τώρα πείτε αν αυτό δεν είναι μία μεγάλη επανάσταση που ούτε σε χιλιάδες χρόνια η Γη δεν θα κατόρθωνε αν δεν ήταν το τελικό στάδιο της 1ης φάσης.

 

Αρκεί όλοι να αντιληφθούν ότι έγιναν ακριβώς τα τελευταία 150 χρόνια που η μεγάλη μάζα επιστημόνων και εφευρετών βελτιωνόταν και έδειχνε το τι πραγματικά ήταν ικανή να κάνει.

 

Ήταν σε αυτή την εποχή επίσης που η 1η φάση άρχιζε να χαράζει τον τελικό δρόμο για την εξέλιξή της.

Όλα αυτά συνέβαιναν με τρόπο σταδιακό και εκπληκτικό, αλλά διάφορα όντα αναρωτιούνται πώς και γιατί μερικές ήπειροι και χώρες κατορθώνουν να αναπτύξουν τόσα όντα τόσο νοήμονα. Στην πραγματικότητα δεν είναι θέμα της χώρας, αλλά θέμα του πού γεννιούνται περισσότερα όντα της 1ης φάσης.

 

Ξέρω ότι μοιάζει ακόμα και παράξενο, αλλά η ασιατική ήπειρος, όπου έχουμε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κίνα και άλλες, είναι μία από τις ηπείρους όπου έχει τα περισσότερα όντα της 1ης φάσης. Αυτό επιβεβαιώνει την φήμη ότι έχει τόσα νοήμονα όντα. Αυτό μπορεί από την μία πλευρά να είναι καλό, ίσως στην πρώιμη φάση της προόδου, αλλά τώρα δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα σε αυτό. Ό,τι έγινε προς όφελος αυτής της προόδου ήδη περιόρισε την ικανότητα αυτών των όντων να φιλονικούν για να δουν ποιος είναι ο καλύτερος. Με αυτό κατέστρεψαν μία φιλοσοφία ειρήνης και ισορροπίας και για να χειροτερέψει όλο αυτό ακόμα περισσότερο όταν πλησιάσει η ώρα της αναχώρησης αυτή θα είναι μία από τις ηπείρους που θα πληγεί περισσότερο. Το ίδιο επίσης θα συμβεί με όλες τις χώρες που έχουν μεγάλο αριθμό όντων της 1ης φάσης, εκτός του ότι θα καταστραφεί βασικά όλη η τεχνολογία που δημιούργησαν. Εδώ λοιπόν πολλοί από εσάς θα σκεφτούν: «Κανένα πρόβλημα. Πάντα θα υπάρχουν αρχεία καταγραφής του διάσημου τύπου». Σε αυτό ακριβώς το σημείο εσείς απατάστε. Όλα τα πιο σημαντικά αρχεία καταγραφής θα καταστραφούν, κυρίως εκείνα που δίνουν πρόσβαση στην υλοποίηση έργων που βάλλουν κατά της ανθρωπότητας. Θα αντέξουν μόνο εκείνα τα έργα που κρίνονται υψίστης σημασίας για την ανθρωπότητα. Εντούτοις δεν θα είναι η ανθρωπότητα που θα κρίνει τι είναι σημαντικό και τι όχι για αυτήν, διότι εάν ήταν έτσι με βεβαιότητα η ανθρωπότητα θα ενέκρινε παράλογα πράγματα. Σαφώς, αυτές οι αξίες θα συζητηθούν μόνο από τους υπουργούς και από τον πρόεδρο της Γης.

 

Δείτε ότι σε λιγότερο από 150 χρόνια η Γη, λέω ο πλανήτης γενικά και καθολικά, είναι στα πρόθυρα μιας μεγάλης κατάρρευσης. Όλα αυτά εξαιτίας τόσων ανακαλύψεων και της περίφημης προόδου.

 

Η αλήθεια σχετικά με την πρόοδο είναι ότι έφερε μεγάλες διευκολύνσεις στην ανθρωπότητα, όμως εάν κοιτάξουμε 2000 χρόνια πίσω η ανθρωπότητα επίσης ζούσε αρκετά καλά. Είχε πιο καθαρό αέρα, οι θάλασσες και οι ποταμοί δεν ήταν μολυσμένοι, δεν υπήρχαν καταστροφικές βόμβες, δεν υπήρχαν τηλεοράσεις ή ψυγεία και παρόλα αυτά ο μέσος όρος ηλικίας των όντων ήταν 190 με 200 χρόνια και αναλόγως της χώρας, ίσως και περισσότερο. Τα δάση δεν ήταν τόσο κατεστραμμένα και ο άνθρωπος και το ζώο δεν ήταν τόσο εχθροί. Έτσι η Γη ήταν πιο πλούσια και ο θάνατος λειτουργούσε ακριβώς όπως σήμερα, διότι το τέλος μίας ενσάρκωσης φτάνει σε όλους χωρίς καμία αμφιβολία. Ήμασταν αδαείς όντως, αλλά σήμερα αυτό δεν έχει αλλάξει, απεναντίας, έχει χειροτερεύσει, διότι η πρόοδος δεν ανήκει σε όλους, αλλά σε εκείνους που έχουν χρήματα για την αγοράσουν. Την εποχή εκείνη υπήρχαν επαίτες, δεν ήταν όμως χιλιάδες όπως σήμερα που υπάρχουν κατά χιλιάδες χάριν της προόδου και της λεγόμενης εξελιγμένης κοινωνίας, που όλους τους καταδικάζει και τους αγνοεί, κυρίως όσους δεν αποτελούν μέρος της.

 

Αυτό που βλέπει κανείς σήμερα είναι πολύ χειρότερο από ό,τι στο παρελθόν. Σήμερα η πρόοδος δημιούργησε εταιρείες που πετάνε τα σκουπίδια σας στους ποταμούς όπου άλλοτε οι πρόγονοί μας ψάρευαν, κολυμπούσαν και τρέφονταν επί γενεές και που έθρεψαν την σημερινή γενιά. Κατέστρεψαν δέντρα χιλιετηρίδων για να χτίσουν κτήρια από πέτρα για να διοικούν από ψηλά τα έθνη τους. Ο άνθρωπος διατηρούσε την φιλία του με την φύση και τα ζώα. Σήμερα η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική, παρόλο που υπάρχει μία μειοψηφία που ακόμα προειδοποιεί για τον κίνδυνο της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος που έχει απομείνει στον πλανήτη.

 

Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι στον πλανήτη. Οι προθέσεις τους μπορεί να είναι, αλλά ο δρόμος που πορεύονται δεν είναι πάντοτε αυτός που ήταν αρχικά. Γι’ αυτό πρέπει να προσέξουμε πριν θέσουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο. Πρέπει να το δούμε σα να ήμασταν στο μέλλον και πρέπει να προσπαθήσουμε να το δούμε και από τις δύο πλευρές, τόσο από το καλό που θα αυτό θα φέρει, όσο και από το κακό που θα προξενήσει.

 

Ξέρω ότι αν σκεφτόταν με αυτόν τον τρόπο η ανθρωπότητα ουδέποτε θα έφτανε εδώ που είμαστε όσον αφορά την πρόοδο, αλλά τώρα σας ρωτώ: «Γιατί μόνο στο ήμισυ της ανθρωπότητας αρέσει τόσο μια τέτοια πρόοδος;» Αυτό είναι πολύ απλό να απαντηθεί. Είναι τα όντα της 2ης φάσης που λατρεύουν τον καινούργιο κόσμο, τον κόσμο της τεχνολογίας, ο οποίος δεν είναι παρά μία ψευδαίσθηση. Ήδη τα όντα της 1ης φάσης εργάζονται ανάμεσά τους, όμως ζουν αγχωμένοι, κουρασμένοι, λέγοντας όλη την ώρα ότι δεν αντέχουν πια αυτήν την ζωή, ότι αν μπορούσαν θα μετακόμιζαν σε μία καλύβα μέσα στο δάσος και θα ζούσαν εκεί σε σιωπή. Γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι το μεγαλύτερο μέρος των καρδιακών, αναπνευστικών και νευρολογικών νοσημάτων, εμφανίζονται κυρίως στις μεγάλες μητροπόλεις, εκεί όπου εδρεύει η πρόοδος και αυτό που οι συνετοί γιατροί συνιστούν είναι γενικά μια ήσυχη ζωή χωρίς πολλές ταλαιπωρίες, κατά προτίμηση στην εξοχή, στον καθαρό αέρα. Γιατί άραγε αυτό εξακολουθεί να είναι το καλύτερο φάρμακο; Μήπως το ανακαλύψατε ήδη; Είναι πολύ εύκολο: η φύση δεν μας ενοχλεί πολύ, αντιθέτως, ηρεμεί και εξισορροπεί την υγεία του σώματος και του νου.

 

Δεν θέλω με όλα αυτά να καταδικάσω την πρόοδο, διότι μας έφερε και καλά πράγματα, αλλά η χρήση αυτής δεν είναι καλοπροαίρετη. Αρκετά ανθρώπινα όντα λησμονούν ότι θα πεθάνουν και ότι τίποτα δεν θα μπορέσουν να πάρουν μαζί τους στον τάφο παρά μία ύλη που σύντομα θα είναι μία ανάμνηση. Ο άνθρωπος όμως αγωνίζεται να αποκτήσει όλο και περισσότερα και δεν αρκείται σε ό,τι ήδη έχει, ούτε αντιλαμβάνεται ότι με αυτό αντλεί ένα δικαίωμα το οποίο θα μπορούσε να έχει κάποιος άλλος.

 

Όταν ο άνθρωπος έχει μάτια μόνο τον εαυτό του, σκέφτεται ότι όλα μπορούν να είναι δικά του, λησμονώντας ποιος δημιούργησε εκείνο το σχέδιο, ποιος το πούλησε, ποιος είναι δίπλα του σε ένα μπαρ ή σε ένα λεωφορείο. Με αυτό θέλω να πω ότι ο άνθρωπος ξεχνάει ότι έχει αδελφούς και ξεχνά να είναι ευτυχισμένος, διότι δεν υπάρχει ευτυχία στον εγωισμό, δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος μόνος του και έτσι ξεχνάει τις πιο ευγενείς αξίες, τις ανθρώπινες αξίες, την αξία μιας φιλίας, την αξία να έχεις ένα παιδί, μία μεγάλη αγάπη, να απολαμβάνεις μία αγκαλιά. Αχ, μία αγκαλιά! Πόσο καλό κάνει μία αγκαλιά, ένα φιλί, μια απλή όμορφη ανάμνηση. Μας κάνει να πετάμε στα σύννεφα και μας δίνει μια φωτεινή λάμψη στα μάτια. Ο χρόνος σταματάει για ένα δευτερόλεπτο, η σιωπή καταλαμβάνει το είναι μας και όλα όσα βλέπουμε εξαφανίζονται για να μπορέσουμε να βιώσουμε την ανάμνηση και ακόμα και για μια στιγμή, καταλαμβάνει την πραγματικότητά μας.

 

Πόσα καλά πράγματα έχει μέσα του ο άνθρωπος και δεν ξέρει ή πολλές φορές από φόβο δεν τολμάει να εκδηλώσει! Στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος ονειρεύεται, και μάλιστα πολύ, όμως φοβάται να πραγματοποιήσει αυτά τα όνειρα, διότι σκέφτεται τι θα πουν οι άλλοι, πώς θα τον κρίνουν και επίσης φοβάται ότι θα του φερθούν άσχημα.

 

Εγώ σας λέω: διώξτε τον φόβο και σταματήστε να κρίνετε, διότι ενώ χάνουμε χρόνο κρίνοντας τους άλλους, αφήνουμε την ευτυχία να μάς προσπερνά, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο μέλλον σαν γέροι στενόμυαλοι και δυστυχισμένοι, ανίκανοι να αγαπήσουμε.

 

Πόσα όντα αφήνουν να προσπεράσει η μεγάλη αγάπη της ζωής τους από καθαρή κοινωνική προκατάληψη και αργότερα, όταν αναγνωρίσουν τι έκαναν, μετανιώνουν, αλλά είναι αργά. Ο χρόνος είναι πολύ σχετικός για το πνεύμα, αλλά για την ύλη είναι τώρα ή ποτέ.

 

Η εξέλιξη του πνεύματος δεν υπολογίζει υλική προθεσμία, διότι το πιο σημαντικό δεν είναι ο χρόνος που καταναλώνει κανείς για να μάθει, αλλά το να μάθει, οποιαδήποτε εποχή κι αν είναι, ακριβώς επειδή έχει την αιωνιότητα, αλλά όταν πρόκειται για την ύλη πρέπει να ξέρουμε να επωφελούμαστε των ευκαιριών την εξέλιξης, διότι οι ευκαιρίες επιστρέφουν μόνο μετά από διαδοχικές ζωές και επανενσαρκώσεις.

 

Ήταν έτσι, μετά από ζωές, που η 1η φάση προχώρησε προς το τελευταίο στάδιο και από το 1500 που άρχισε να θυμάται, βιώνοντας την απόγνωση και εν μέσω συγχύσεων των συναισθημάτων, αυτά τα όντα άρχισαν να θέτουν σε εφαρμογή όλα όσα ήξεραν, παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες τους ήταν ακόμα ανεπαρκείς και οι συγκεκριμένες προσπάθειες να βοηθήσουν την ανθρωπότητα ήταν μόλις το 20% των πράξεων της 1ης φάσης.

 

Δείτε τώρα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Σε μόλις 150 χρόνια η ανθρωπότητα εξελίχθηκε σημαντικά σε υλικό επίπεδο. Λέγοντας για εποχή, επρόκειτο για εκείνη όπου η 1η φάση βρισκόταν μεταξύ της προτελευταίας και τελευταίας ενσάρκωσης. Άραγε είναι μια απλή σύμπτωση; Όχι, όχι δεν είναι, αλλά τώρα απομένει ελάχιστος χρόνος για την 1η φάση, πόσο μάλλον στον πλανήτη. Γι’ αυτούς τους ποικίλους λόγους είναι απαραίτητος ένας καθαρισμός στην Γη, ώστε να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν από 2000 χρόνια.

 

Αυτή η αλλαγή θα συμβεί μόνο στον πλανήτη και όχι στους κατοίκους του. Αυτό θα συμβεί για να γίνει εκ νέου κατοικήσιμος.

 

Για να γίνω πιο σαφής, η φύση θα κάνει την δική της πρόοδο και γι’ αυτό θα πρέπει να καταστρέψει την πρόοδο που ο άνθρωπος πραγματοποίησε.

 

Βλέποντας όλα αυτά από μία άλλη γωνία, δεν είναι και τόσο άσχημο όσο φαίνεται, διότι θα υπάρξουν λιγότεροι άνθρωποι στην Γη μετά από όλη αυτή την μεταμόρφωση. Όμως, οι επιβιώσαντες θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν σε λίγα χρόνια, έτσι όπως επίσης η φύση θα έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για να αναρρώσει. Ο αέρας της Γης θα είναι πιο καθαρός, ο λαός της Γης θα έχει περισσότερη τροφή, οι μολυσμένοι ποταμοί θα αποκατασταθούν στην πράξη και το καλύτερο, μόνο η 2η φάση θα ζήσει στην Γη. Είναι σαφές ότι η 2η φάση θα υπόκειται επίσης σε περιορισμούς, άλλωστε δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να κλείσεις την τρύπα του όζοντος.

 

Η ελπίδα είναι ότι η 2η φάση θα είναι πιο συνειδητή μετά από όλα αυτά και θα αρχίσει να εκτιμά τον πλανήτη στον οποίο θα ζήσει για μερικά ακόμα χρόνια.

 

Τώρα ας θυμηθούμε ότι εφόσον ο πληθυσμός της Γης θα είναι μικρότερος, αυτή επίσης θα μειωθεί γεωγραφικά, διότι μερικές μεγάλες χώρες θα εξαφανιστούν από προσώπου Γης. Άλλα μέρη θα γίνουν μικρά νησιά, αλλά το καλύτερο σε όλο αυτό θα είναι ότι για εκείνους που θα μείνουν αρκετοί φυσικοί πόροι θα είναι επαρκείς.

 

Από εκείνη την στιγμή ο άνθρωπος θα μπορέσει να ζήσει μία καινούργια ζωή σε όλες τις εκφάνσεις, διότι σε αρκετές χώρες δεν θα έχουν τις ευκολίες που πριν τους παρείχε η τεχνολογία. Δεν θέλω να πω ότι δεν θα υπάρχει πλέον τεχνολογία, αλλά ότι η πρόσβαση σε αυτήν θα είναι πιο δύσκολη και περιορισμένη, διότι σήμερα τα όντα που αποκαλούμε 2η φάση λατρεύουν τις νέες τεχνολογίες, αλλά δεν δίνουν σημασία τόσο στο να γνωρίζουν με ποιον πραγματικά τρόπο λειτουργούν. Γι’ αυτό, δόξα τω Θεώ, θα είναι πιο μεγάλη η περίοδος μέχρι ο άνθρωπος να καταστρέψει ξανά τον πλανήτη με την απληστία και τον εγωισμό του και πιστεύω ότι θα υπάρξει επαρκής χρόνος για την ανέγερση του πλανήτη εκ νέου.

 

Με την αναχώρηση της 1ης φάσης, η 2η φάση θα πρέπει να περιμένει ακόμα πολλά χρόνια για να προοδεύσει στην τεχνολογική γνώση που διαθέτει σήμερα η Γη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που η Γη θα χάσει με την αναχώρηση της 1ης φάσης. Η Γη θα χάσει λίγο από την πορεία της, διότι η 2η φάση είναι ακόμα μία φάση πολύ νέα. Εξαιτίας αυτού, θα διαπράξει πολλά σφάλματα όπως κάθε καινούργιος μαθητής, έτσι όμως πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί κανείς να επιτύχει χωρίς προηγουμένως να σφάλλει.

Σκέφτηκα όλα αυτά και αποφάσισα να γράψω αυτά τα βιβλία έχοντας κατά νου την 1η και την 2η φάση έχοντας την επιθυμία να σάς αποσαφηνίσουν εγκαίρως, διότι μετά από μακρά περίοδο στοχασμού έλαβα από ανώτερα πνεύματα την εξουσιοδότηση να σάς μεταδώσω την αλήθεια και κυρίως πιστεύω ότι έχετε το δικαίωμα να την μάθετε. Ξέρω επίσης ότι αυτό το πεπρωμένο δεν μπορεί να αλλάξει, αλλά όταν το γνωρίζουμε εκ των προτέρων έχουμε τον χρόνο να στοχαστούμε, να αναλύσουμε και να σκεφτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πώς να το αντιμετωπίσουμε ώστε να μην θα υποφέρουμε τόσο, επειδή θα είμαστε προετοιμασμένοι για το αναμενόμενο. Έτσι είναι πιο εύκολο να το αποδεχτεί κανείς, εν τέλει, δεν θα είναι αυτή την φορά το τέλος του κόσμου.

 

Μετά την αποχώρηση της 1ης φάσης, η 2η φάση θα πρέπει να εξελιχθεί σταδιακά μέχρι να επιτύχει το ίδιο στάδιο και είναι σαφές ότι θα οδηγήσει την Γη σε μια καινούργια εποχή, όμως με περισσότερη σύγχυση κατά τα πρώτα χρόνια. Μετά από αυτό η Γη ακόμα δεν θα είναι πλήρως σταθεροποιημένη, αλλά τα περισσότερα όντα της 2ης φάσης που θα ενσαρκωθούν στην αρχή της μεταμόρφωσης ήδη θα έχουν επιστρέψει στην Γη. Έτσι ο πληθυσμός θα αυξηθεί σταδιακά και θα φτάσει στην πληρότητά του σε λιγότερο από 150 χρόνια.

 

Η 2η φάση θα κάνει καινούργιες ανακαλύψεις και θα δώσει καινούργια ονόματα στις γαίες που θα ανακαλυφθούν. Θα είναι όπως στην αρχή, στην εποχή των εξερευνητών.

 

Ύστερα από μερικές δεκαετίες θα αρχίσουν τις ανασκαφές αναζητώντας την αρχαία ιστορία και τις ρίζες και αιτίες που προξένησαν την μεγάλη καταστροφή, αλλά στην αρχή η 2η φάση δεν θα ανακαλύψει σπουδαία πράγματα. Μετά από λίγο καιρό όμως οι άνθρωποι θα κατορθώσουν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες απαντήσεις που θα τους βοηθήσουν να αφυπνιστούν στον δρόμο της εξέλιξης.

 

Μόνο αφού η ανθρωπότητα ησυχάσει λίγο, θα μπορέσει να έχει πρόσβαση σε αυτά τα μυστικά, αλλά πριν από αυτό θα υπάρξουν ακόμα πολλοί πόλεμοι για την απόκτηση εξουσίας. Πολλοί θα χάσουν τα εδάφη τους από λαούς αγνώστους. Αυτοί οι πόλεμοι θα διαρκέσουν πολλά χρόνια έως ότου η συνείδηση διατάξει να επιστρέψει η λογική. Πολλοί εκμεταλλευτές θα σκλαβώσουν πλήθη, πολλές αιρέσεις ακόμα θα παρουσιαστούν αναγγέλοντας το τέλος του κόσμου και η αιώνια έριδα μεταξύ του καλού και του κακού θα διαρκέσει ακόμα για δεκαετίες.

 

Αλλά αυτό είναι μόνο λίγο από την ιστορία της καινούργιας ανθρωπότητας.

Αυτό που θα περιγράψω τώρα είναι ένα από τα πράγματα που θα προξενήσει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην μεταμόρφωση της Γης.

 

Όταν θα πλησιάσει η εποχή της αναχώρησης της 1ης φάσης, θα συμβούν πολλά φυσικά φαινόμενα, όπως ήδη έχω αναφέρει, αλλά ένα από αυτά τα φαινόμενα θα είναι αυτό που θα προξενήσει μεγαλύτερο αντίκτυπο. Αυτό το φαινόμενο θα καταστρέψει τα μέσα επικοινωνίας μέσω των δορυφόρων, θα διακοπεί η ηλεκτρική ενέργεια στη Γη και θα καταστραφεί το μεγαλύτερο μέρος της υφιστάμενης τεχνολογίας στον πλανήτη.

 

Οι περίφημες ηλιακές εκρήξεις θα καταστρέψουν με τρόπο γρήγορο και απρόσμενο όλα όσα λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια, όλα τα ηλεκτρονικά. Δεν θα υπάρξει χρόνος για να αμυνθείς ή να γλιτώσεις κάτι. Όλα θα συμβούν σε κλάσμα δευτερολέπτου, εκεί που δεν το περιμένεις. Η Γη θα θερμανθεί πολύ και πολλές ασθένειες σε καταστολή θα επιστρέψουν. Θα υπάρξει λειψυδρία σε πολλά μέρη του πλανήτη και ακόμα χειρότερα, λίγο μετά θα υπάρξουν πολλές βροχές, οι οποίες θα προξενήσουν μεγάλες καταστροφές. Τώρα θέλω να σας θυμίσω ορισμένα εδάφια από την Βίβλο που παρουσιάζουν το τέλος του κόσμου, αλλά δεν θα είναι ακριβώς έτσι.

 

Θυμηθείτε ότι στην Αποκάλυψη αναφέρεται ότι θα υπάρξουν 3 ημέρες και 3 νύχτες πλήρους σκότους. Αναφέρεται επίσης ότι σε μία ημέρα θα εμφανιστούν οι επιδημίες, ο θάνατος και το πένθος, ο λιμός και η φωτιά. Ας θυμηθούμε τις περίφημες 12  φυλές που επίσης αναφέρονται στην Αποκάλυψη.

Τώρα ας ερμηνεύσουμε όλα αυτά. Η Βίβλος αναφέρει 12000 εκλεκτούς από την κάθε φυλή. Εσείς θυμάστε τις 12 φυλές, πώς όλα άρχισαν στον πλανήτη Γη, με τον τρόπο που περιγράφεται στο βιβλίο «Η Ιεραρχία του Φωτός»; Αυτές ακριβώς είναι οι 12 φυλές που αναφέρει η Βίβλος.

 

Οι εκλεκτοί που αναφέρονται στην Βίβλο είναι η 1η φάση που θα αναχωρήσει, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτά τα όντα δεν αναχωρούν επειδή είναι καλύτερα από τα άλλα. Αναχωρούν απλώς επειδή έχουν ολοκληρώσει το στάδιο της εξέλιξής τους.

 

Η 2η φάση δεν πρέπει να προσβληθεί από αυτό, άλλωστε η εξέλιξη είναι για όλους.

Ήδη το μήνυμα για την 1η φάση που αναχωρεί είναι: Εσείς δεν θα πάτε στην Νέα Ιερουσαλήμ ή στην Γη της Επαγγελίας, όπως αναφέρει η Βίβλος. Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε εσάς και την 2η φάση είναι 5000 χρόνια γήινου χρόνου. Η μία φάση θα βρεθεί στην ορατή κατάσταση και η άλλη στην αόρατη.

Θυμηθείτε ότι από εκεί και πέρα η 1η φάση θα προχωρήσει σε άλλον έναν από τους 22 δρόμους της εξέλιξης και γι’ αυτό φτάνει να ξέρεις σε ποιον δρόμο βρίσκεσαι όταν φτάσεις στον πλανήτη συνάφειάς σου. Όπως κάθε πλανήτης είναι μια προσωρινή κατοικία για τα πνεύματα και η αποστολή τους είναι να εξελίσσουν τόσο τον πλανήτη όσο και τον εαυτό τους, φτάνει να θυμηθείτε ότι εσείς όλοι, τόσο της 1ης όσο και της 2ης φάσης, ήρθατε από πλανήτες που είχαν μόλις βγει από μια κατάσταση ορατή σε μη ορατή και η 1η φάση προηγείται λόγω επίτευξης του απαραίτητου σταδίου για να επιστρέψει πριν από την 2η φάση.

 

Όπως διάφορα όντα, τόσο της 1ης όσο και της 2ης φάσης, ήδη συμμετείχαν στην μεταμόρφωση τουλάχιστον 10 πλανητών, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όλοι εσείς οι γήινοι ήδη έχετε δει 10 πλανήτες να περνούν από την ορατή κατάσταση στην μη ορατή και αρκετοί από εσάς έχετε ήδη περάσει στον 13ο δρόμο. Η διαφορά είναι ότι η εποχή που καθένας επέλεξε για να κατεβεί στην Γη και να εξελιχθεί, βλέποντας ότι η Γη σε 250 χρόνια θα προσαρτηθεί στους 12 πλανήτες, ενταγμένη ως μέρος της 3ης φυλής, δεδομένου ότι εφεξής ο ένας πλανήτης θα βοηθάει τον άλλον να εξελίσσεται και αυτό συμβαίνει έτσι όπως συνέβη με τον πλανήτη Γη. Όπως ήδη έχω εξηγήσει, όσο ο πλανήτης εξελίσσει τους κατοίκους του θα γίνονται ανταλλαγές μεταξύ των λιγότερο εξελιγμένων πλανητών και των πιο εξελιγμένων. Αυτός είναι ο τρόπος ενός πλανήτη να βοηθάει τον άλλον, ανανεώνοντας πάντα μερικούς από τους κατοίκους του, γεγονός που σημαίνει ότι το πνεύμα ανήκει στο σύμπαν, διότι είναι ελεύθερο, ακριβώς όπως ο Μεγάλος Πατέρας που το δημιούργησε.

 

Αυτό ενισχύει την επιβεβαίωση ότι η 2η φάση θα μείνει στην Γη, επειδή ακόμα δεν έχει θυμηθεί τις αρετές και τις ικανότητές της, όπως η 1η φάση που έφτασε πρώτη και ήδη θυμήθηκε, έμαθε και γι’ αυτό μπορεί να αναχωρήσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μία φάση είναι πιο έξυπνη από την άλλη, διότι για το πνεύμα, όπως ήδη ειπώθηκε, ο χρόνος είναι κάτι σχετικό. Όταν η 2η φάση εξελιχθεί σε αόρατο στάδιο μαζί με τον πλανήτη, η 1η φάση ήδη θα δρα στους πλανήτες συνάφειάς της ή σε οποιονδήποτε άλλο και εφεξής και οι δύο φάσεις θα είναι σε μια ίδια μέτρηση χρόνου, βλέποντας ότι δεν υπάρχει χρόνος στον αόρατο κόσμο και το πέρασμα στους δρόμους της εξέλιξης είναι μία ελεύθερη επιλογή για το κάθε πνεύμα. Δεν θα υπάρχει πλέον 1η και 2η φάση, μόνο 3 φυλές ενοποιημένες που εξελίσσονται μαζί, βοηθώντας η μία την άλλη και όλες εξελίσσοντας επίσης τα πνεύματα που πέρασαν από τους δρόμους της προόδου.

 

Είναι ακριβώς αυτό που περιμένει η 1η και η 2η φάση μετά το τέλος του εξελικτικού σταδίου τους.

Αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους μολυσμένους της Γης. Αυτοί και οι κύριοι του umbral θα κατοικήσουν σε άλλον πλανήτη ο οποίος, σαφώς, θα είναι σε πρωτόγονη κατάσταση, έτσι όπως ήταν και η Γη. Η διαφορά είναι ότι δεν θα υπάρχουν θεοί για να τους βοηθήσουν ή να τους βλάψουν. Αυτοί θα αρχίσουν εκ νέου μέχρι να αποφασίσουν να αλλάξουν. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, αυτά τα όντα θα πάνε στο umbral του σύμπαντος, όπου αργότερα θα αποκατασταθούν, διότι όσο και να αργήσει, αυτοί θα αποκατασταθούν, διότι ο Μεγάλος Πατέρας θα τους κάνει να ξεχάσουν ποιοι είναι και θα τους στείλει σε πλανήτες σε στάδιο πιο επισφαλές ώστε να εξελιχθούν μέσα από  τον πόνο σ’ αυτούς τους πλανήτες, χωρίς να έχει σημασία ο χρόνος που θα απαιτηθεί για αυτό. Αυτό θα πρέπει να γίνει μέχρι να είναι πλήρως αποκαταστημένοι.

 

Τώρα πάμε στην ερμηνεία των 3 ημερών και 3 νυκτών του σκότους.

Θυμάστε τι είπα πριν μερικές σελίδες ότι όταν έρθει η ώρα της αναχώρησης της 1ης φάσης πολλά φαινόμενα θα γίνουν ορατά στον ουρανό και ένα από αυτά είναι ακριβώς η θέαση ενός πλανήτη που μοιάζει πολύ με την Γη; Λοιπόν, αυτός ο πλανήτης θα προκαλέσει τις 3 ημέρες του σκότους. Γι’ αυτόν τον λόγο, θα είναι εύκολο να δεις το καταμεσήμερο δύο σελήνες στον ουρανό.

Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι δεν θα είναι κατάμαυρος ο ουρανός. Στην πραγματικότητα θα είναι όπως εκείνες τις ημέρες που ο ουρανός είναι σκοτεινός εξαιτίας μιας πολύ δυνατής βροχής, όμως αυτό το σκοτάδι στην πραγματικότητα θα είναι πολύ επικίνδυνο, διότι αρκετά κακοπροαίρετα όντα θα επωφεληθούν για να σκοτώσουν, να ληστέψουν και να διαπράξουν αμέτρητες θηριωδίες. Ενόσω συμβαίνουν αυτά, αρκετοί ιπτάμενοι δίσκοι θα προσγειωθούν ήσυχα στην Γη χωρίς να έλξουν την προσοχή, θα πάρουν εκείνο ή εκείνους που ήρθαν να πάρουν και ευθύς θα αναχωρήσουν. Παρόλο που όλα αυτά είναι τόσο προγραμματισμένα, χιλιάδες όντα θα δουν αυτούς τους ιπτάμενους δίσκους, αλλά η πρόθεσή τους δεν είναι να προκαλέσουν αναστάτωση ή υστερία, αλλά όταν το μεγάλο μητρικό σκάφος εμφανιστεί στην γήινη ατμόσφαιρα θα τρομάξει χιλιάδες όντα. Αυτή η θέαση θα διαρκέσει λίγο, διότι σύντομα το σκάφος θα εξαφανιστεί ξανά.

 

Σε εκείνη την περίοδο των τριών ημερών, τα σκάφη θα αφαιρέσουν από την Γη αρκετά σημαντικά αρχεία. Γι’ αυτό, δεν θα μπορέσουν να κρύψουν τους τύπους σε μυστικά χρηματοκιβώτια, διότι για τα όντα αυτά δεν υπάρχουν μυστικά ή κλειστές πόρτες. Θα πάρουν μέχρι και ό,τι είναι αποθηκευμένο στον νου, διότι η Γη και οι κάτοικοί της θα απομείνουν μόνο με αυτά που είναι απαραίτητα.

 

Όταν αναφέρεται στη Βίβλο ότι θα έρθουν πανδημίες, λιμοί, φωτιά, θάνατος και θρήνος, σημαίνει ότι η 2η φάση θα πρέπει να τα αντιμετωπίσει, διότι εν μέσω πολέμου θα εμφανιστούν η φωτιά, ο λιμός, οι ασθένειες, πολλοί θάνατοι και φυσικά πολύς θρήνος. Όπως συμβαίνει σε όλους τους πολέμους, το ίδιο θα συμβεί και εδώ. Μολονότι αυτός ο πόλεμος θα είναι ο μεγαλύτερος όλων.

 

Μετά από όλα αυτά τα βάσανα, η Γη θα περάσει σε μία φάση μεγάλης θλίψης, αλλά οι κάτοικοί της σιγά-σιγά θα αρχίσουν να συνέρχονται, έτσι όπως και η ίδια η Γη. Το σημαντικότερο όλων αυτών είναι η μετατόπιση του άξονα της Γης. Αυτή η μετατόπιση θα φέρει στην επιφάνεια αρκετές αρχαίες πόλεις, οι οποίες δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα από τον άνθρωπο.

 

Με αυτή την μετατόπιση του άξονα το κλίμα της γήινης ατμόσφαιρας θα μεταβληθεί ριζικά. Όπως ειπώθηκε πριν, αρκετές χώρες θα εξαφανιστούν, όμως οι αρχαίες πόλεις δεν θα εμφανιστούν για να αντικαταστήσουν αυτές τις χώρες, απεναντίας, η Γη θα γίνει αρκετά μικρότερη απ’ ό,τι σήμερα.

Θα προσπαθήσω όλα όσα έχουν εξηγηθεί να γίνουν πιο κατανοητά από όλους σας.

 

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τώρα γιατί η Γη θα μειωθεί αν πρόκειται να κατοικήσουμε σε αυτήν ξανά. Η ανθρωπότητα θα αυξηθεί ξανά και εάν αυξηθεί πού θα χωρέσει τόσο κόσμο; Λοιπόν, αυτή η ερώτηση είναι πολύ απλή για να απαντηθεί. Στο παρελθόν, τα τελευταία 2000 χρόνια περίπου, η ανθρωπότητα είχε έναν μεγαλύτερο έλεγχο, διότι ο αριθμός των επανενσαρκώσεων δεν ήταν τόσο μεγάλος όσο σήμερα. Δείτε ότι τόσο η 1η όσο και η 2η φάση επανενσαρκώνονται πολύ πιο γρήγορα, μόνο και μόνο για να επιτύχουν το τελικό στάδιο της εξέλιξης. Πριν οι ψυχές καθυστερούσαν περισσότερο να επανενσαρκωθούν. Γι’ αυτό δεν έβλεπες τόσους ανθρώπους στον πλανήτη, αλλά πριν 150 χρόνια τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν, διότι η πλειοψηφία αποφάσισε να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς την τελευταία στιγμή. Δεν περιμένουν λοιπόν πολύ καιρό για να επανενσαρκωθούν και κατεβαίνουν το γρηγορότερο δυνατό. Εξ ου και ο υπερπληθυσμός στη Γη.

 

Βλέποντας ότι πρέπει να ολοκληρώσουν το στάδιό τους το γρηγορότερο δυνατό, τα όντα της 1ης φάσης δεν χάνουν χρόνο, επανενσαρκώνονται ευθύς μόλις απενσαρκωθούν. Προφανώς, μετά την αναχώρηση της 1ης φάσης η Γη ουδέποτε θα έχει τόσους κατοίκους όπως σήμερα, διότι θα υπάρχει μόνο μία φάση στη Γη και αυτή μόνο θα γίνει υπερπλήρης στο τέλος του σταδίου της 2ης φάσης, διότι εκτός από την συρρίκνωση του μεγέθους της κατοικήσιμης επιφάνειας της Γης, η 2η φάση θα επανενσαρκώνεται χωρίς χάσιμο χρόνου, όπως συμβαίνει τώρα με την 1η φάση. Αυτό ερμηνεύει το ζήτημα του υπερπληθυσμού στη Γη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ23 Μαΐου, 2024 17:29

    Από τα πιο ωραία άρθρα που έχω διαβάσει. Εξηγεί από την πνευματική σκοπιά τα γεγονότα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην γη και αυτά που θα ακολουθήσουν όπως ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος που έρχεται. Αυτά που λέει για τα μελλοντικά γεγονότα συμπίπτουν λίγο πολύ με αυτά που λένε οι διορατικοί, αλλά αυτό το άρθρο τα εξηγεί από την σκοπιά του πνεύματος, πως τα βλέπει το Συμπαντικό Όν, και ποιά η σημασία τους για την εξέλιξη μας. Ελπίζω να βλέπουμε από δω και πέρα περισσότερα άρθρα σαν κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIVEN BY 3 LETTERS AGENCIES,THE USUAL SUSPECTS.

    ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΈΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΈΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΊΝΤΕΟ ΠΟΥ ΦΥΤΡΏΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΣΤΑΛΜΕΝΑ ΔΉΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΊΕΣ ΣΑΣ,WELCOME TO TAVISTOCK INSTITUTE'S BRAIN WASHING...

    ΚΙ ΌΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΏΝΕ ΤΑ ΨΈΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΈΛΕΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΓΕ, ΡΙΤΑ! ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!
      ΛΗΤΩ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ23 Μαΐου, 2024 21:51

      Χωρίς να αποκλείω τελείως αυτό που λές, πιστεύω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πιστεύω ότι ο τρόπος που μιλάει το άρθρο αυτό είναι ο ίδιος με τα εσωτερικά μηνύματα που λαμβάνω κι εγώ όταν βρίσκομαι σε βαθιά προσευχή - διαλογισμό. Και ιδίως όταν προσεύχομαι - διαλογίζομαι στον θετικό πόλο μιας "Πύλης" όπως είναι το Όρος των Αμώμων στην Αττική. Σε τέτοιους ενεργειακούς τόπους, το "τρανζιστοράκι" που έχουμε στον εγκέφαλό μας μπορεί πολύ πιο εύκολα να "συντονιστεί" με τα κοσμικά - πνευματικά κύματα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέρη που τα παράσιτα είναι τόσο ισχυρά που μας εμποδίζουν από αυτή την επικοινωνία με το συμπαντικό πνεύμα.
      Πιστεύω ότι η προπαγάνδα του Tavistock Institute και άλλων αντίστοιχων, κινείται σε πολύ πιο χαμηλές και υλιστικές συχνότητες και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που λέει αυτό το άρθρο.

      Διαγραφή
  3. Ω ΖΕΥ ΑΝΑΞ ΔΩΔΩΝΑΙΕ ΠΕΛΑΣΓΙΚΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Θυμίζουμε εδώ ένα από αυτά τα υπέροχα όντα που έλαβαν αυτό το βραβείο: Η Μητέρα Τερέζα της Καλκούτας"...μας αποκαλύπτει η Ιατρός μέσω της ανωτέρω οντότητας εκτός των άλλων και πιό "σπουδαίων"!
    Είπα και γώ μήπως και ο Μπαράκ του Μιχάλη--Νομπελίστας ειρήνης κι αυτός---δεν ανήκει στην εξελιγμένη 1η φάση προς αναχώρηση σε πλανήτη "σηνάφειας" και το σχέδιο του Πατέρα δημιουργού καθυστερίσει.
    Εδωσε πήρε η Ιατρός και κατέληξε εκεί που υποψιαζόμουν!..
    Που αλλού!! στις Βιβλικές ασυναρτησίες αποκυήματα φαντασίας κάποιων αλλοπροσάλλων θερμοκεφάλων της ερήμου και πιο συγκεκριμμένα στα της Αποκάλυψης και τις δώδεκα φυλές του Ιακώβ, που επικαλούνται οι "εκλεκτοί" (δημοκτόνοι) κάθε τόσο για να δικαιολογούν τα εκάστοτε εγκλήματά τους εναντίον του ανθρωπίνου γένους απο την εμφανισή τους.
    Κι αυτό μετα το άλλο αλλόκοτο κατασκεύασμα της Αγίας Αικατερίνης που διαβάσαμε πρόσφατα για τον υποτιθέμενο "Χρησμόν του Απόλλωνος" που αποκάλυπτε τον ερχομό και επίσης επιβεβαίωνε την ανωτερότητα του Ιησού του Ναζωραίου!
    Αλήθεια! έχει ανάγκη ένας αληθινός Θεός από χρησμούς η απο επιστολές περιγραφής, του κυβερνήτη της Ιουδαιας Πουλβιου Λεντούλου προς τον Καίσαρα Τιβέριο, κάποιας προηγουμένης ανάρτησης;;
    Ειλικρινά δεν μπόρεσα να μην γελάσω με πίκρα!... κι ο βαθύτερος λόγος είναι γιατί σίγουρα κάποια "τερτίπια" γελάνε μαζί μας και μας περιπαίζουν.!
    Μας κατάντησαν δακτυλοδεικτούμενους και μας χλευάζουν καυστικά, ποιοί! όλοι οι ευεργετημένοι, άρπαγες, λήσταρχοι, πειρατές, στη κυριολεξία ισοπεδωτές και γενεκτόνοι, πλαστογράφοι διαστρεβλωτές και υπονομευτές.
    Μοχθηρά και φθονερά όντα που θέλησαν κι από πάνω να μας μεταλλάξουν σε σπέρματα του Αβραάμ αρχικά, για την τελική μας εξάλειψη που πρέπει να γίνει σώνει και καλά πριν την ανοικοδόμηση του ναού τους σύμφωνα με αυτά που οι ραβίνοι μας πετάνε κατάμουτρα ωμά και ασυναίστητα.
    Όλοι αυτοί που χωρίς την Ελληνική γλώσσα, ακόμη θα μιλούσαν μόνο με τα βατράχια και τις ακρίδες τις σαύρες και τους αρουραίους, οι ίδιοι που ιδιοποιούν κάθε δικαίωμα εξόντωσης και ξεκληρήσματος κάθε λαού και εξαργυρώνουν τον θάνατο και τον πόνο εις πολλαπλούν μιας και νεκροί στο νερό σύμφωνα με το Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο και μας ανταλλάζουν ως περιουασιακά στοιχεία (Θέμα για άλλη φορά)... κι αυτό θεωρείται σύμφωνα με την "οντότητα" ως ολοκλήρωση "του σταδίου εξελιξής τους".
    Να τους χαιρόμαστε λοιπόν εμείς οι χριστιανοί που τους θρονιάσαμε παντού όπως το θέλησε ο Ιησούς Χριστός:
    “Αληθώς σας λέγω, ότι σείς οι ακολουθησαντές μοι, εν τη παλιγγενεσία, όταν καθίσει ο Υιός του ανθρώπου επί τού θρόνου της δόξης αυτού, θέλετε καθίσει και σείς, επί δώδεκα θρόνους, κρίνοντας τας δώδεκα φυλάς του Ισραήλ. (κατά Ματθαίον ιθ’ 28)
    Eδώ βλέπουμε πως καθίζει και τον Ιούδα σ' εναν από τους θρόνους, αλλά τα σχέδια τού Θεού είναι μόνο για τούς υπερπέραν και δεν μπορούν να κατανοηθούν από τους πτωχούς τω πνεύματι, κοινώς πρόβατα.
    Είναι δυνατόν ποτέ οι Έλληνες να μπορέσουν να συλλάβουν και να κατανοήσουν τις έννοιες: πρόοδος και εξέλιξις;
    Θα χρειαστούν τουλάχιστον μερικές χιλιάδες χρόνια και μέσα απο πόνο να φτάσουν τις δώδεκα φυλές από τις οποίες ξεκίνησαν τα πάντα.
    Συνεχίζεται.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε Κοσμά. Σωστά αυτά που γράφεις, όμως αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι οι τελευταίες ενσαρκώσεις των Ολυμπίων, ήταν ο Χριστός, η Παναγία κλπ. Ειδικότερα ο Χριστός ήταν μια ενσάρκωση του Απόλλωνα (μια παράλληλη εκείνη την εποχή ήταν ο Απολλώνιος Τυανέας) ενώ η Παναγία ήταν μια ενσάρκωση της Αθηνάς. Ενσάρκωση του Δία υπήρξε ο Μέγας Αλέξανδρος, ενώ ο Ηφαιστίωνας ήταν μια ενσάρκωση του Ηφαίστου (την εποχή του Χριστού είχε ενσαρκωθεί σαν Άγιος Πέτρος). Η Ήρα την εποχή του Μ. Αλέξανδρου είχε ενσαρκωθεί σαν Ολυμπιάδα, ενώ την εποχή του Χριστού σάν Μαρία Μαγδαλινή. Από όσο γνωρίζω στις μέρες μας κάποιοι από αυτούς είναι ζωντανοί, και είναι αυτοί που θα σταθούν στο πλευρό του Προφητευόμενου Βασιλέα όταν πάρουμε την Κωνσταντινούπολη μετά τον ΓΠΠ. Από όσο γνωρίζω, όταν γίνει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας, θα φύγει η Παλαιά Διαθήκη (που είναι η Εβραική μυθιστορία) από τα ιερά βιβλία της Εκκλησίας, και την θέση της θα πάρει η Ελληνική Μυθιστορία.

      Διαγραφή
  5. Έτσι εξηγούνται οι σημερινές θηριωδίες και όλα τα αποτρόπαια που συμβαίνουν στον σημερινό κόσμου του παραλόγου της ντροπής και της σηχαμάρας, αποταλέσματα της εβραιοχριστιανικής προόδου.
    ".....και θα ευλογήσω εκείνους που σε ευλογούν, και θα καταραστώ εκείνους που σε καταρώνται· και μέσα από σένα θα ευλογηθούν όλες οι φυλές τής γης"....λέει ο Κύριος στον Αβραάμ. (Γενεσις 12, 3)
    Γνωρίζετε το εδάφιον της Γένεσης 12, 3;!;.. ρωτούν όλα τα μέλη των ερευνητικών επιτροπών τους ανακρινόμενους διευθυντές και προσωπικό πανεπιστημίων στην σημερινή Μεσαιωνική μορφή Ιεράς εξέτασης στα κογκρέσσα και όχι μόνο, για να ληφθούν και τα απαραίτητα μέτρα (απολύσεις και διωγμοί) προς πάταξιν του ανερχομένου ατισημιτισμού που θέτει σε κίνδυνο τις εξ αποκαλύψεως θεικές θελήσεις, οι οποίες πραγματώνονται με νύχια και με δόντια ως αυτοεκπληρούμενες προφητείες, με εργάτες και συνεργούς τους κοιμισμένους κατ' Ηράκλειτον.
    Υποχρέωση ως και ύψιστο καθήκον όλων των χριστιανών λοιπόν, είναι όχι μόνο να αρχίσουν τον πόλεμο-Αρμαγεδδώνα αλλά και να συμβάλουν ψυχή και σώματι για την ένδοξον Νίκη του Ισραήλ, κηρύττουν πολλοί.
    Εδώ ένα μόνο δείγμα αντιπροσωπευτικό της 1ης Φάσης από τα χιλιάδες των εξελιγμένων προς αναχώρηση, που τό στριμώχνει ο "ασεμνος" η μάλλον "αντισημίτης" δημοσιογράφος και το ρεζιλεύει κυριολεκτικά, για να δούμε τι είδους όντα είναι οι εκλεκτοί του "Πατέρα" δημιουργού της Βίβλου.

    https://ugetube.com/watch/this-video-has-gone-viral-in-norway-why-is-youtube-removing-it-online_D3PzxLyyzl6TfLC.html

    Ο δε Τράμπ ανησυχεί πιό πολύ απ' όλους, εγκαλώντας τον Biden να κάνει το σωστό και γρήγορα. Μην χάσετε το τέλος:

    https://ugetube.com/watch/trump-anti-semitism-needs-to-be-stopped-at-warp-speed-joe-biden-is-not-on-the-side-of-israel_V2addqRGPfhY4Y1.html

    Κοσμάς

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ....

    ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ "ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΤΕΛΕΥΤΗ " ΤΩΝ ΓΚΟΓΙΜ,ΔΟΣΜΈΝΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΆ ΟΜΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΧΑΡΩΠΆ ΣΤΟΝ ΒΩΜΌ ΤΟΥ ΟΞΑΠΟΔΟΥΗΛ....
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ....

    Η ΤΕΡΕΖΟΥΛΑ ΜΙΚΡΉ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ ΑΓΙΑ;;;;

    ΈΣΤΕΛΝΕ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ Η ΓΡΙΑ ΑΛΒΑΝΊΔΑ ΕΜΠΟΡΙΣΣΑ ΠΑΙΔΩΝ=ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΛΟΎΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙ ΤΟ ΎΠΟΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΠΊΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΗ:ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς είναι ελάχιστοι πλέον οι άνθρωποι που διαφωνούν με μία άποψη ή κάτι, χωρίς να επικρίνουν, κατακρίνουν και γίνουν αθυρόστομοι.
    Άλλο: ο Θεός δεν χρειάζεται τις προφητείες γιά τον εαυτό Του, Εκείνος είναι τόσο "μεγάλος" που μάς επιτρέπει να αμφισβητούμε ακόμη καί την ύπαρξή Του· οι άνθρωποι χρειαζόμαστε τις προφητείες καί κάθε είδους άγια κείμενα καί γραφές, ώστε να ενδυναμώσουμε, οπότε καί προετοιμαστούμε.
    Άλλο: ένα πράγμα είναι οι γραφές, ένα άλλο αυτοί που τις έγραψαν καί όσοι ενδεχομένως τις διέφθειραν, κάτι άλλο ο "θεός" τής παλαιάς γραφής, κάτι διαφορετικό η διδασκαλία που εμπεριέχεται στην νέα γραφή, καί... κάτι ολότελα διαφορετικό ο Κύριος Ιησούς Χριστός.
    Ο Θεός τής Αλήθειας μαζί μας
    ΙΧΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα, σχετικά με την παρουσίαση, αρχικά να σ' ευχαριστήσω γιά την δυνατότητα που μού παρέχεις να λάβω μέρος στην γνώση της.
    Κατά δεύτερον, σε αρκετά σημεία είχα πρόβλημα κατανόησης, κυρίως γλωσσικό, μάλλον εξαιτίας τού επιπέδου τής μετάφρασης της στην Ελληνική. (Κωνσταντίνε, με όλον τον σεβασμό, το κείμενο χρειάζεται ακόμη ελληνική επεξεργασία.)
    Θα εμβαθύνω ακόμη καί θα επιστρέψω.
    Ακόμη κάτι προς τα διάφορα σχόλια: Ο Θεός τής Αλήθειας δεν έχει θέμα πώς εμείς Τον ονομάζουμε, αλλά πώς τον οραματιζόμαστε, κι εάν εμείς τού επιτρέπουμε να μάς καθοδηγήσει στην Επίγνωση (όχι μόνον γνώση), καί, με δική μας θέληση, να αντιληφθούμε την Αληθινή μας Πατρίδα, επομένως καί τον Αληθινό Προορισμό μας.
    Μιλτιάδης
    ΙΧΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθαρά με βάση την διαίσθησή μου, η οποία δεν με έχει προδώσει έως τώρα ποτέ, νοιώθω πως τα λεγόμενα του βιβλίου είναι παραπλανητικά. Ένα μικρό ποσοστό ψεμάτων πάντοτε αρκεί για να χαλάσει η συνταγή.

    Σταμάτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις