Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ


 Αυτος που ζηταγε να μη βγαινει κανενας απο το σπιτι μετα τις 6

αυτος που ζηταγε ολα αυτα που θ ακουσετε παρακατω

εγινε η Κομανεντσι του 2024 με την πανελλαδικη κωλοτουμπα του







SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Δεν ανέβηκαν τυχαία τα νούμερα του κηραλοιφιώτη εμπόρου ενόψει ευρωεκλογών! Φτου μου και σε μένα που κάποτε τον εμπιστεύτηκα...

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντομα οι "ψηφοφόροι" του κόσμου θα αντιληφθούν πως αν οι εκλογές έπαιζαν κάποιον ουσιαστικό ρόλο, σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα μας το επέτρεπαν οι μαυρόψυχοι που παρασκηνιακά εξυφαίνουν τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους.
    Γι αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν ακόμη, οι υπόλογοι σουλατσάρουν ακόμη και ανερυθρίαστα διεκδικούν επανεκλογή κι αξιώματα.
    Η λευκή φυλή στημένη στον τοίχο για εκτέλεση και οι ξετσίπωτοι, πάντα ξετσίπωτοι!!! και μάλιστα κάποιοι τους χειροκροτούν.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενταξει τωρα ολα αυτα τα λεγαν και τα σκεπτοταν ολος ο κοσμος...επρεπε να μεινουμε μεσα και αν βγει καποιος να αποφευγει τον συνωστισμο...ολοι ειχαμε αποψη, αλλα δεν ξεραμε πραγματικα τι ειναι...και γω ανεμβολιαστος ειμαι αλλα λογω οτι ψαχνω λιγο παραπανω και θελω να ακουω ολες τις αποψεις δεν εκανα το εμβολιο..ακολουθωντας και το νουμερο 1 κανονα μου...never trust the government..αυτο που σου ειπε ο "Μr aντι υποχρεωτηκοτητας"ειναι να μην βγεις αν δεν χρειαζετε και δεν βλεπω γιατι να ειναι καποιος κολοτουμπας οταν κανει καποιες προβλεψεις βαση στοιχειων και δεδομενων εκεινης της στιγμης...κανεις δεν ηξερε...θυμηθειτε τον εαυτο σας..κατι μας ελεγε η συνειδηση μας αλλα απο στοιχεια τπτ..σιγα σιγα και με ψαξιμο ανεπτυξε ο καθεις τις θεωριες του...θλιβομαι πραγματικα για καποιους που χρησιμοποιουν μια κοιραλοιφη η ενα επιστολοχαρτο χωρις να ξερουν ποιος ειναι ο βελοπουλος για να κρινουν καποια πραγματα..τον παρακολουθω απο το 98..99..τοτε ακομα μιλουσε για πετρελαια και ολα τα ελληνικα θεματα που πολυ λιγοι δημοσιογραφοι αγγιζαν...σιγουρα ως πολιτικος δεν θα μας σωσει αλλα ειναι πολυ καλυτερος απο τους σημερινους εθνοσωτηρες..θα ελεγα ο μονοφθαλμος εκ των τυφλων..τεσπα μεγαλη ηκουβεντα και το android keyboard κουραζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις