ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ "ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ" ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΚΙ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Ένας συνταγματάρχης

του αμερικανικού στρατού που ορκίστηκε πίστη στον παράνομο Πρόεδρο Τζόζεφ Μπάιντεν το 2021 μετανοεί τώρα και ζητά από την ηγεσία των Λευκων Καπέλων να συγχωρήσει το λαθος του,μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Στις 17 Μαΐου, ο συνταγματάρχης Ryan Kendall, διοικητής της 12ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας, Katterbach Kaserne, Γερμανία, έστειλε μια χειρόγραφη επιστολή στον στρατηγό Smith εκφράζοντας τη λύπη του που αναγνώρισε τη νομιμότητα του Μπάιντεν και υποστήριξε αυτό που τώρα αποκαλεί παράνομη κυριαρχία. Ο Kendall, ο οποίος αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών το 1999 και αργότερα υπηρέτησε στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, έγραψε ότι ο αείμνηστος Lloyd Austin και ο Mark Milley τον είχαν πιέσει και τον «εκφοβίσουν» να αποκαλέσει τον Τραμπ εξεγερτή και τον διέταξε να εξασφαλίσει ότι οι υφισταμένοι του καταλάβαιναν ότι Ο Μπάιντεν είχε κερδίσει δίκαια τις εκλογές του 2020. Οι πιο πρόσφατες εντολές του, συνέχισε, τον έπεισαν σθεναρά ότι το καθεστώς Μπάιντεν συγκέντρωνε πιστούς για έναν μελλοντικό πόλεμο εναντίον των Αμερικανών πολιτών.

Η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Kathleen Hicks, έγραψε ο Kendall, είχε πρόσφατα εκδώσει ανήθικες και αντισυνταγματικές εντολές τις οποίες δεν μπορούσε με καλή συνείδηση να υπακούσει. Περιλάμβαναν τη φράση «εναντίον όλων των εχθρών, ξένων και εγχώριων», και του ανέθεσαν να θεσπίσει εκπαιδευτικά σχήματα που περιλάμβαναν την ανάπτυξη επιθετικών ελικοπτέρων σε πυκνοκατοικημένα αστικά περιβάλλοντα. «Θυμηθείτε, ο Πρόεδρος Μπάιντεν είναι ανώτατος διοικητής και προετοιμαζόμαστε για διάφορες καταστάσεις. Θα μπορούσατε να σας ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή», είπε η Χικς στις «εντολές» της.

Στην επιστολή του προς τον στρατηγό Σμιθ, ο συνταγματάρχης Κένταλ λυπήθηκε για την εσφαλμένη κρίση του και είπε ότι είχε μοιραστεί τις εντολές της Χικς με το ανώτερο προσωπικό και τους πιλότους για ενεργό καθεστώς πτήσης, ενημερώνοντάς τους ότι εγκατέλειπε την υποστήριξή του στην κυβέρνηση Μπάιντεν και αντ' αυτού εγκρίνει τον νόμιμο διοικητή- ο αρχιστράτηγος, Ντόναλντ Τραμπ, και οι στρατιωτικοί διοικητές που είχε εγκρίνει για την αποξήρανση του βάλτου. Η αλληλογραφία του Kendall σημειώθηκε με υπογραφές άλλων 35 αξιωματικών, συμπεριλαμβανομένου του 1ου τάγματος, του διοικητή του 3ου συντάγματος αεροπορίας, Jeffrey B. Meinders.

«Το μέλλον μου είναι στα χέρια σου και του Προέδρου Τραμπ. Μετανιώνω βαθιά που παραμέλησα τον όρκο μου. Εγώ, και αυτή η στρατιωτική εγκατάσταση και τα περιουσιακά της στοιχεία, είμαστε στη διάθεσή σας», έκλεισε ο Κένταλ την επιστολή.

Η πηγή μας είπε: «Το υπονοούμενο είναι τόσο ξεκάθαρο όσο ποτε αλλοτε: Σχεδιάζουν να κλέψουν τις εκλογές και η Χικς διατάζει παράνομα τα Μαύρα Καπέλα του καθεστώτος (στρατιωτικοί πιστοί στον Μπάιντεν και τον Ομπάμα) να προετοιμαστούν για επίθεση εναντίον πατριωτών και Λευκων Καπέλων που θα εργαστούν για να εμποδίσουν την εγκατάσταση του Μπάιντεν. Στο παρελθόν, ο συνταγματάρχης Kendall έκανε κακές επιλογές, αλλά ο στρατηγός Smith πιστεύει ότι του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν ξέρω αν ο Τραμπ έχει ενημερωθεί».

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ σταθμίζει προσεκτικά τις τρομερές απειλές του Deep State, ακόμα κι αν μερικές είναι ονειροπολήσεις ή ανοησία. «Αν φέρουν τον πόλεμο στους δρόμους, θα έχουν έναν πόλεμο που δεν μπορούν να διανοηθουν», είπε.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις