Το προσωπικό ημερολόγιο του Jeffrey Epstein


Το προσωπικό ημερολόγιο του Jeffrey Epstein διέρρευσε... 

 


Περιλάμβανε συναντήσεις με τον επικεφαλής της CIA,

 αξιωματούχους της διοίκησης Ομπάμα 

και τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ.



Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί 


το πλήρες πελατολόγιο δεν έχει βγει ακόμα στη δημοσιότητα...





















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/676531/rosia-megali-pyrkagia-se-egkatastasi-apothikefsis-kafsimon-sto-krasnodar

    Νέος εξευτελισμός για την Ρωσία και τον Πουτινακο. Όπως και να το κάνουμε, όσο και να μην μας αρέσει, η "ειδική στρατιωτική επιχείρηση" μιας υπερδύναμης εναντίον μιας υποδεέστερης χώρας γειτονικής με μισό πληθυσμό Ρωσικό, με τόσες απώλειες νέων ανθρώπων, με τόσες ταπεινώσεις, τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση επιτυχία. Αν στην θέση της Ρωσίας ήταν οι ΗΠΑ με το γειτονικό Μεξικό για παράδειγμα, σε έναν μήνα το πολύ, το πράγμα θα είχε λήξει. Σημειωτέον ότι η Αμερική είναι δύο στρατόπεδα και το ένα, η μισή δηλαδή στηρίζει Ουκρανία.
    Όπως το καταλαβαίνω, το σχέδιο αποδυνάμωσης της Ρωσίας βαδίζει καλα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά την άποψη μου δεν εξευτελίζεται η Ρωσία, και αυτή το παιχνίδι της κάνει. Πιστεύεις οτι αν ήθελε πραγματικά να τα κάνει μπάχαλο ο Πούτιν δεν θα τα έκανε από την αρχή ? Εχει και αυτός την στρατηγική του. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος δικαστής (όχι δικό μου). Και όπως έγραψε ο sinomosiologos με τόσες κυρώσεις στην Ρωσία 3 αμερικάνικες τράπεζες πτώχευσαν και έπονται και άλλες, και έχουμε και στην Ευρώπη .... και βάλε.... και στο κάτω κάτω έκαναν επίθεση με drones και ζημιά σε αποθήκες καυσίμων εεε και ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις