ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 01/05/23


Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέρει ότι απόψε οι Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν ομαδική πυραυλική επίθεση με όπλα μεγάλης εμβέλειας αέρος και θάλασσας υψηλής ακρίβειας στα αντικείμενα του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας. Όλοι οι στόχοι επιτεύχθηκαν. Το έργο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παραγωγή πυρομαχικών, όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού για τα ουκρανικά στρατεύματα διαταράχθηκε, κάτι θα επηρεάσει την ουκρανική αντεπίθεση πριν ακόμα ξεκινήσει…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
>>Είχαμε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα μια σειρά γεγονότων που οδήγησαν στην εμφύλια διαμάχη στο Σουδάν. Ένα κανάλι στο τέλεγκραμ κάνει μια εξαιρετική ανάλυση και αναφορά σε πολύ σημαντικά γεγονότα στα οποία πρέπει να δώσουμε προσοχή μετά την «ανησυχία» του Παγκόσμιου οργανισμού υγείας που ανησυχεί για την κατάληψη ενός βιοεργαστηρίου (ΠΟΥ… ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ!!) από Σουδανούς μαχητές … Είχαμε σχολιάσει τότε πως όλο αυτό είναι πολύ βολικό για την εξάπλωση ενός νέου ιού. Ας δούμε μερικά σημαντικά στοιχεία:
 
 
Οι σπόροι του εμφυλίου πολέμου του Σουδάν ξεκίνησαν με ένα πραξικόπημα στις 25 Οκτωβρίου 2021. Ωστόσο, η χρονική στιγμή της επίσκεψης στη Μόσχα στις 23 Φεβρουαρίου 2022 από τον αναπληρωτή επικεφαλής του Κυρίαρχου Συμβουλίου του Σουδάν, στρατηγό των Δυνάμεων Ταχείας Υποστήριξης (RSF) Μοχάμεντ Χαμντάν Νταγκάλο ( Hemedti), δείχνει ότι παίζονται πολλά περισσότερα από ένα τοπικό πραξικόπημα. Η οκταήμερη επίσκεψη του Hemedti με τον Πούτιν απλώς συνέπεσε με τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας για τις «απειλητικές ενέργειες» και την «απρόκλητη επιθετικότητα» του Πούτιν στην Ουκρανία, σύμφωνα με δελτίο τύπου από τον Λευκό Οίκο. Οι ΗΠΑ και άλλες χώρες επέβαλαν έναν πρώτο γύρο κυρώσεων στη Ρωσία μια ημέρα μετά την επίσκεψη του Hemedti στις 24 Φεβρουαρίου 2022.
 
Το Σουδάν προμηθεύεται μεγάλο μέρος των σιτηρών του από την Ουκρανία και τη Ρωσία — περισσότερο από το 85 τοις εκατό του σιταριού του προέρχεται από αυτές τις δύο χώρες. Σχεδόν η μισή χώρα (περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι), σύμφωνα με τον ΟΗΕ, βρίσκεται σε «επισιτιστική ανασφάλεια». Ο χρυσός είναι ένας σημαντικός πόρος στο Σουδάν και είναι μια «στρατηγική διαδρομή προς την υπόλοιπη Αφρική», σύμφωνα με ρεπορτάζ του Al Jazeera. Πώς λοιπόν η Ρωσία εξυπηρετεί τα σουδανικά συμφέροντα; Γιατί ο Χεμένττι επισκέφτηκε τη Μόσχα; Ο Χεμένττι και ο ανώτερός του και αντίπαλος στρατηγός Αμπντέλ Φατάχ αλ Μπουρχάν, ο οποίος ηγείται του Κυρίαρχου Συμβουλίου και του σουδανικού στρατού, διεκδικούν τον έλεγχο της χώρας. Ο Μπουρχάν ήταν εμφανώς απών από την οκταήμερη συνάντηση με τον Πούτιν. Όπως συμβαίνει συχνά σε χώρες όπως το Σουδάν, οι δυο τους ήταν κάποτε σύμμαχοι. Μαζί ανέτρεψαν τον πρόεδρο Omar al-Bashir το 2019. Ωστόσο, το στρατιωτικό πραξικόπημα παρήγαγε επίσης διαπραγματεύσεις «για την ενσωμάτωση των RSF στο στρατό της χώρας ως μέρος των σχεδίων για την αποκατάσταση της ζωής των πολιτών». Ταυτόχρονα, υπήρξε μια ώθηση τόσο εσωτερικά από το Μεταβατικό Στρατιωτικό Συμβούλιο όσο και από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την εγκατάσταση μιας πιο «δημοκρατικής» πολιτικής διοίκησης. Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να σχηματίσουν ένα Κυρίαρχο Συμβούλιο που θα κυβερνούσε για περίπου τρία χρόνια. Ωστόσο, γρήγορα έγινε το ερώτημα ποια από τις δύο φατρίες θα γινόταν «υφιστάμενη στη νέα ιεραρχία;»
Ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι «η Ρωσία εκμεταλλεύτηκε τις εντάσεις ενισχύοντας τη συνεργασία με τον Χέμεντι» τον Φεβρουάριο του 2022. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η επίσκεψη του Χεμένττι είχε προγραμματιστεί για να «αυξήσει τις σχέσεις» με τη Ρωσία, να ανυψώσει το καθεστώς του με το RSF και να «ενισχύει την εσωτερική του θέση» σε σχέση στον Μπουρχάν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Η Ρωσία έχει σχηματίσει άλλες συμμαχίες στο Σουδάν. Ο πρώην πρόεδρος του Σουδάν, Ομάρ αλ Μπασίρ, σχημάτισε συμμαχία με τη Ρωσία το 2017. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Μπασίρ στη Ρωσία, προσπάθησε να ενισχύσει τους στρατιωτικούς δεσμούς και επαίνεσε τη στρατιωτική εκστρατεία της Μόσχας στη Συρία. Η Ρωσία ήταν πολύ χαρούμενη που βοήθησε τον Μπασίρ να εκσυγχρονίσει τις ένοπλες δυνάμεις της και να «εντείνει τους οικονομικούς δεσμούς, συμπεριλαμβανομένης της γεωργίας και της ενέργειας… Η επίσκεψη έγινε ένα μήνα μετά την άρση του εμπορικού εμπάργκο που είχε επιβληθεί στο φτωχό αφρικανικό κράτος το 1997 από τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της υποτιθέμενης υποστήριξης του Χαρτούμ στους ισλαμιστές μαχητικές ομάδες».
Ο Χεμένττι συνέχισε τη συμμαχία με τη Ρωσία μέσω του Ομίλου Wagner, μιας ιδιωτικής ρωσικής στρατιωτικής εταιρείας (PMC) με ένα δίκτυο μισθοφόρων που προσδιορίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εξωτερική απειλή για τα συμφέροντα του Σουδάν. Ο Hemedti υποστήριξε επίσης την εγκατάσταση μιας ρωσικής ναυτικής βάσης «ικανής να ελλιμενίζει πυρηνικά πλοία επιφανείας» στο Πορτ Σουδάν. Ο John Godfrey, ο πρώτος πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Σουδάν, προειδοποίησε ενάντια στη ρωσική ναυτική εγκατάσταση. Ωστόσο, μια συμφωνία μεταξύ του Σουδάν και της Ρωσίας επιβεβαιώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023. Οι ΗΠΑ εξέφρασαν επίσης την επιθυμία τους να αυξήσουν τη στρατηγική τους παρουσία στην Ερυθρά Θάλασσα.
Γιατί λοιπόν η Νιούλαντ ενδιαφέρεται για τη «δημοκρατία στο Σουδάν», ρωτάτε; Το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την Ουκρανία και η επιθυμία τους να ανατρέψουν τις ρωσικές προοπτικές παγκοσμίως. Θυμηθείτε τη συμμετοχή της Νιούλαντ στην αλλαγή καθεστώτος στην Ουκρανία το 2014, επίσης στο όνομα της «δημοκρατίας».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Η συζήτηση της Νούλαντ με τον γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο στις 8 Μαρτίου 2022 σχετικά με τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία βοηθά επίσης να δικαιολογηθεί η παρέμβαση των ΗΠΑ στη σύγκρουση Ουκρανίας/Ρωσίας. Η Ρωσία είχε ισχυριστεί ότι υπήρχαν βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία, τα οποία θεωρούνταν σε μεγάλο βαθμό ως θεωρία συνωμοσίας εκείνη την εποχή. Ωστόσο, η απάντηση της Νιούλαντ μπορεί να επιβεβαίωσε ακούσια τους ισχυρισμούς της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, η Ρωσία υποστήριξε επίσης ότι ο Χάντερ Μπάιντεν χρηματοδοτούσε τα βιολογικά εργαστήρια εκεί για να βοηθήσει «έναν εργολάβο του υπ. Άμυνας (πεντάγωνο) της Καλιφόρνια να αναλύσει φονικές ασθένειες και βιοόπλα στην Ουκρανία», σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, η Νούλαντ παραδέχτηκε ότι η Ουκρανία έχει «εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας», αλλά παρέκαμψε την ουσία της ερώτησης από τον Ρούμπιο. Ρώτησε αν υπήρχαν εργαστήρια των ΗΠΑ που περιείχαν βιολογικά όπλα. Η Νούλαντ κατέστησε σαφές ότι «ανησυχούσε αρκετά τα ρωσικά στρατεύματα και οι ρωσικές δυνάμεις μπορεί να επιδιώκουν να αποκτήσουν τον έλεγχό τους».
Για να είμαστε σαφείς, πριν από τις ερωτήσεις του Ρούμπιο, η ύπαρξη τέτοιων εγκαταστάσεων είχε διαγραφεί από τους περισσότερους ως εικασία. Η Ρούμπιο ρώτησε για βιολογικά όπλα, αλλά η απάντησή της ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη για να περιγράψει τα βιολογικά εργαστήρια ως προσανατολισμένα μόνο στην «έρευνα». Μετά την απάντησή της, ο Ρούμπιο φάνηκε να περιστρέφεται - για να προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει την ερώτησή του - ίσως να βοηθήσει να εκτρέψει τις απαντήσεις της Νούλαντ πίσω στους Ρώσους, όχι στις ΗΠΑ, ως κακούς ηθοποιούς. Ακολουθούν αποσπάσματα από την εξέταση:
Ρούμπιο: «Φαίνεται ότι οι ρωσικές ομάδες προπαγάνδας δημοσιεύουν ήδη κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το πώς αποκάλυψαν μια συνωμοσία από τους Ουκρανούς να απελευθερώσουν βιολογικά όπλα στη χώρα και να αφαιρέσουν αυτόν τον συντονισμό. Εάν υπήρχε περιστατικό ή επίθεση με βιολογικά ή χημικά όπλα εντός της Ουκρανίας, υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό σας ότι 100% θα ήταν οι Ρώσοι που θα ήταν πίσω από αυτό;».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Νιούλαντ: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου Γερουσιαστά, και είναι αναμφίβολα μια κλασική ρωσική τεχνική να κατηγορήσω τον άλλον που σχεδιάζουν να το κάνουν μόνοι τους."
Λοιπόν, τώρα υπάρχει μια είδηση από τον ΠΟΥ ότι υπάρχει «υψηλός κίνδυνος βιολογικού κινδύνου» στο Σουδάν καθώς Σουδανοί μαχητές καταλαμβάνουν ένα βιολογικό εργαστήριο εκεί. Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ μπορεί επίσης να έχουν επιχειρήσεις έρευνας κέρδους-λειτουργίας και στο Σουδάν. Ο Cofer Black υπηρέτησε επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Burisma. Ό,τι κι αν σκεφτεί κανείς για αυτόν τον ισχυρισμό, δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι η Νιούλαντ έχει συμφέρον να καταστρέψει τις ρωσικές επιχειρήσεις όπου κι αν βρίσκονται. Φαίνεται επίσης ότι προστατεύει τον Τζο Μπάιντεν.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ… «Ανοιχτή επιστολή στον Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του ΟΗΕ. ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ: Έρικ Ριβς, Ανώτερος συνεργάτης στο Κέντρο Υγείας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων François-Xavier Bagnoud του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ».
 
 
Ένα δυσάρεστο ξέσπασμα χολέρας έπληξε το Σουδάν το 2016 και ο ΠΟΥ ενήργησε σαν να μην συνέβαινε τίποτα εκεί. «Και όμως αυτή η εντυπωσιακή εντολή χλευάζεται καθημερινά από την άρνηση του ΠΟΥ να αναφερθεί ονομαστικά στην επιδημία χολέρας που μαίνεται στο Σουδάν. Ούτε η οργάνωσή σας ούτε το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ θα αναφέρονται ρητά στο γεγονός ότι αυτό που συνεχίζετε να αποκαλείτε «οξεία υδαρή διάρροια» είναι στην πραγματικότητα χολέρα, Vibrio cholera—ένα γεγονός που διαπιστώθηκε από εργαστηριακές δοκιμές στο Σουδάν.
Αυτό που είναι πιο ανησυχητικό στην παρούσα κρίση είναι η αποτυχία του ΠΟΥ να επιβεβαιώσει τα ευρήματα των δοκιμών στα σουδανικά εργαστήρια στη Γενεύη, χρησιμοποιώντας δείγματα κοπράνων που μεταφέρθηκαν κατάλληλα από το Σουδάν. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αυτό είναι απολύτως εφικτό. αποτυγχάνοντας να πραγματοποιήσετε τέτοιες εργαστηριακές εξετάσεις, αποτυγχάνετε κατάφωρα στην εκπλήρωση της εντολής σας. Με πιο άμεση συνέπεια, απογοητεύετε τον λαό του Σουδάν, ο οποίος έχει υποφέρει τόσα πολλά από το σημερινό καθεστώς.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Woke Societies Khartoum, Sudan also houses the biggest CIA office in the Middle East where a lot of this activity is all going down. "January 31, 2017 KHARTOUM) The Central Intelligence Agency (CIA) office in Khartoum is the largest one in the Middle East, said the Sudanese intelligence General Hanafi Abdallah, to give an idea about the importance of intelligence cooperation between the two countries." nttp:/sdatibun.om/artide5975/ Sudan Tribune CIA office in Khartoum is the largest one in the Middle East: official Plural news and views on Sudan 034 QuantumLi..,10:46"
 
Η πρακτικότητα του εργαστηριακού ελέγχου δειγμάτων κοπράνων στη Γενεύη μου έχει επιβεβαιωθεί από αρκετούς γιατρούς, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού λοιμωξιολογίας σε ένα μεγάλο αμερικανικό ερευνητικό νοσοκομείο: «Η χολέρα είναι εύκολο να διαγνωστεί αναμφίβολα σε δείγματα κοπράνων με βακτηριακή καλλιέργεια. Πολλά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο μπορούν εύκολα να το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας ένα δείγμα που τους αποστέλλεται. Ωστόσο, αυτό θα απαιτούσε ειδικές συνθήκες για την αποστολή (π.χ., το δείγμα πρέπει να συλλέγεται και να φυλάσσεται σε ένα ειδικό υγρό που ονομάζεται μέσα μεταφοράς για να διατηρείται ζωντανά τα βακτήρια).»
ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Ο ΠΟΥ δεν νοιάστηκε για το ξέσπασμα της χολέρας το 2016, οπότε γιατί προσποιούνται τώρα ότι είναι πρόβλημα (η εισβολή σε βιοεργαστήριο);
Κάτι πολύ βαθύτερο συμβαίνει σε αυτό το εργαστήριο… Είναι πολύ λογικό να έχεις μισθοφόρους της PNC Wagner να συνεργάζονται με δυνάμεις στο Σουδάν για να αναλάβουν πιθανώς ένα βιοεργαστήριο στο Σουδάν για να αποκαλύψουν για 3η φορά ότι η αμερικανική κυβέρνησή σιώπησε σχετικά με τα εργαστήρια βιοόπλων και το ξέσπασμα της χολέρας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Woke Societies DrBose Retweeted Kate Hampstead All these guys go back to the CIA station in Khartoum, Sudan. And all of them are involved in weaponized Anthrax: Steven Hatfill Darrell Ricke Michael Callahan Chad Roy Darrel Galloway Ken Hale The CIA station is being destroyed to get rid of the evidence. 2,222 Are we seeing history repeat itself once again? h6 s=20 33 QuantumLi...,"
 
Ακούγεται τρελά όμοια περίπτωση με τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία, έτσι δεν είναι;
ΣΙΑ, ΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;
Το γραφείο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΣIA) στο Χαρτούμ είναι το μεγαλύτερο στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Σουδανικός στρατηγός πληροφοριών Hanafi Abdallah, για να δώσει μια ιδέα σχετικά με τη σημασία της συνεργασίας πληροφοριών μεταξύ των δύο χωρών. «Υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο φορέων και τακτικές συναντήσεις. Το γραφείο της ΣIA στο Χαρτούμ είναι το μεγαλύτερο γραφείο στη Μέση Ανατολή. Επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίγνωση της στρατηγικής σημασίας του Σουδάν στην περιοχή, έχουν δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες διπλωματικές αποστολές στην περιοχή, ακόμη και έπρεπε να επεκτείνουν τα κτίριά τους», δήλωσε ο Hanafi σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Al-Sudani με έδρα το Χαρτούμ.
 
 
>>Με τα βιοεργαστήρια να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια από το πεντάγωνο και την ΣΙΑ με χρηματοδότες τον Φάουτσι και Γκέιτς και η αποκαλύψεις να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, ο Χάντερ Μπάιντεν βρίσκεται στο στόχαστρο του Κογκρέσου, ενώ οι πρώτες διώξεις (για φορολογικούς λόγους) είναι προ των πυλών. Τα πράγματα θα γίνουν ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ με τις αποκαλύψεις από το λαπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν, κάτι που πια δεν είναι μακριά, αν παρατηρήσει κανείς και όπως αναφέραμε χθες πως το όνομα Έπστιν και η λίστα του βγαίνει σιγά σιγά στη δημοσιότητα… τυχαία φυσικά….
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΧΟΥΑΝ Ο ΣΑΒΙΝ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΙΟΤΡΟΜΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.
 
 
>>Πριν από λίγο, η κυρία που παριστάνει την διευθύντρια του ΔΝΤ, Kristalina Georgieva, ανέφερε πως περισσότερα από 110 έθνη αναπτύσσουν ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών… Ο πληθωρισμός είναι «άβολα πάνω από τους στόχους» και «δεν επιβραδύνεται τόσο γρήγορα όσο πιστεύαμε». Επίσης πρόσθεσε πως μπορεί να υπάρχουν «περισσότερα τρωτά σημεία» στον τραπεζικό τομέα… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv MILK INSTIT MILKEN INSTITUTE JUST IN More than 10 nations are developing central bank digital currencies, says IMF chief. Inflation is "uncomfortably above targets" and "not decelerating as quickly as thought,' says Kristalina Georgieva. There may be "more vulnerabilities" in the banking sector, she added. @disclosetv QuantumLig..."
 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ; ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ (ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ); ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝ Ο ΣΑΒΙΝ… ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ… ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ; ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝ… ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
<<<ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ>>> ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ… ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.
>>ΤΡΙΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ… Η ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Η First Republic Bank πουλήθηκε στην JPMorgan Chase αφού οι ρυθμιστικές αρχές την κατάσχεσαν τη Δευτέρα, καθιστώντας την τρίτη μεγάλη τράπεζα που πτωχεύει μέσα σε δύο μήνες.
Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής Προστασίας και Καινοτομίας της Καλιφόρνια (DFPI) δήλωσε ότι έκλεισε την τράπεζα με έδρα το Σαν Φρανσίσκο και συμφώνησε να πουλήσει τα περιουσιακά της στοιχεία μετά την αποτυχία των προσπαθειών για τη διάσωση της προβληματικής τράπεζας.
Το DFPI διόρισε την Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) ως παραλήπτη και δήλωσε ότι αποδέχτηκε μια προσφορά από την JPMorgan Chase Bank να αναλάβει όλες τις καταθέσεις.
«Για να προστατεύσει τους καταθέτες, η FDIC συνάπτει συμφωνία αγοράς και παραλαβής με την JPMorgan Chase Bank, National Association, Columbus, Ohio, για να αναλάβει όλες τις καταθέσεις και ουσιαστικά όλα τα περιουσιακά στοιχεία της First Republic Bank», η Federal Deposit Insurance Corporation. είπε σε δήλωση. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο
 
3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ…
 
>>ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ CREDIT SUISSE: Το κοινοβούλιο της Ελβετίας απέρριψε 2 πριν λίγες ημέρες τη βοήθεια της κυβέρνησης ύψους 109 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (120,82 δισεκατομμύρια δολάρια) για τη συγχώνευση της Credit Suisse με την UBS, αφήνοντας τη βιαστικά οργανωμένη διάσωση της τράπεζας χωρίς μια ουσιαστικά συμβολική κοινοβουλευτική ευλογία. ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ;;;; ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; ΓΙΑ «ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ» ΛΟΓΟΥΣ;;; ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις