Οι αρουραίοι εγκαταλείπουν το πλοίο Μπάιντεν καθώς η οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ επιταχύνεται


Αρχικά, πριν ξεκινήσουμε, θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε τους αναγνώστες για έναν πειρατικό ιστότοπο στο Telegram που κλέβει το υλικό μας. Προσποιούνται επίσης ότι είμαι εγώ για να τα πουλήσουν δόλια σε κρυπτονόμισμα. Εκτιμούμε ότι το τηλεγραμ υπήρξε πηγή ελευθερίας πληροφοριών σε αυτήν την εποχή της βαριάς λογοκρισίας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχει διαφορά μεταξύ της ελευθερίας του Τύπου και της κλοπής ταυτότητας και της απάτης. Αυτό δεν περιορίζεται σε μένα αλλά είναι ευρέως διαδεδομένο. Λοιπόν, λέμε στον Pavel και στον Nikolai Durov, τους ανθρώπους πίσω από το Telegram, να ΤΟΥΣ ΠΑΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. Αυτή είναι η μόνη προειδοποίηση που θα λάβετε. Την επόμενη φορά οι ειδικές δυνάμεις θα κλωτσήσουν την πόρτα σας στη μέση της νύχτας. 


Εντάξει, ας δούμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Εκεί η μεγαλύτερη ιστορία παραμένει η συνεχιζόμενη κατάρρευση της ψεύτικης κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν. Αυτό έφτασε στο σημείο όπου η σωσιας Χίλαρι Κλίντον Ροκφέλερ αναγκάστηκε να γράψει μια προειδοποίηση στους New York Times της Χαζαρικής Μαφίας ότι μια κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος ήταν επικείμενη. Θυμάστε όταν η Κίλαρι παρουσίασε τον φίλο της Τζορτζ Σόρος και εκείνος ανέφερε το ενδιαφέρον του να εμπλακεί στις αμερικανικές εκλογές; Το Διαδίκτυο σίγουρα όχι.

Γιατί;

Επειδή έχει καθαριστεί από το διαδίκτυο ως επί το πλείστον. Εδώ είναι ένα αντίγραφο του αρχείου που αρχειοθετήθηκε πριν από χρόνια.


Αυτό δεν είναι μια κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, είναι το τέλος της δουλείας του βαβυλωνιακού χρέους.

Το πιο ορατό σημάδι αυτού ήταν η de facto χρεοκοπία της First Republic Bank. Τέθηκαν υπό τον έλεγχο του FDIC το περασμένο Σαββατοκύριακο αφού οι καταθέτες απέσυραν 100 δισεκατομμύρια δολάρια ή πάνω από το 60% των καταθέσεων μόνο τον Μάρτιο. Αυτό είναι μέρος μιας γενικής εξέγερσης του αμερικανικού λαού ενάντια στο εγκληματικό και δόλιο τραπεζικό του σύστημα που έχει αφαιρέσει αρκετά χρήματα από το σύστημα (τουλάχιστον 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια) τον περασμένο μήνα για να χρεοκοπήσει όλες τις τράπεζες και όχι μόνο την First Republic. Το FDIC έχει ήδη εξαντλήσει το σεντούκι του πολέμου του, επομένως οποιεσδήποτε ανακοινώσεις «διάσωσης» ή αγορών από άτομα όπως η JP Morgan θα είναι ψέματα και απάτη.




Η εταιρεία Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που ανήκει στον Ροκφέλερ έκλεψε τις επιστροφές φόρων από τους ανθρώπους και έτσι έδωσε στον εαυτό της αρκετά χρήματα για να διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο, αλλά οι αρουραίοι σώζονται από το πλοίο που βυθίζεται. Η ανακοίνωση της Σούζαν Ράις ότι εγκαταλείπει το ψεύτικο καθεστώς σημαίνει ότι η κομμουνιστική φατρία γύρω από τον Μπαράκ Ομπάμα έχει χωρίσει με τους Ροκφέλερ. Συνολικά πάνω από το 47% της «ομάδας» του Μπάιντεν έχουν πλέον παραιτηθεί.

https://www.brookings.edu/research/tracking-turnover-in-the-biden-administration/

Αυτός είναι ο λόγος που διασώζουν:

Η έρευνα για τα εγκλήματα της οικογένειας Μπάιντεν αποκάλυψε τώρα ότι τουλάχιστον 9 μέλη της οικογένειας συμμετείχαν στα προγράμματα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος της οικογένειας. Τουλάχιστον 9 μέλη της οικογένειας Μπάιντεν εκαναν συμφωνιες για κέρδος σε όλο τον κόσμο. Είναι ο ορισμός της εγκληματικής οικογένειας.

https://www.thegatewaypundit.com/2023/04/how-could-we-not-impeach-biden-gop-rep-tim-burchett-says-joe-bidens-impeachment-is-likely-corruption-involves-prostitution-rings/

Δεν πρόκειται μόνο για δωροδοκίες για επιρροή, αλλά για εμπορία παιδιών με σκοπό να πουληθούν σε σεξουαλική σκλαβιά και να βασανιστούν.

https://www.foxnews.com/politics/whistleblower-tell-house-us-govt-middleman-multi-billion-dollar-migrant-child-trafficking-op

Υπάρχει επίσης μια εξέγερση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της εταιρικής προπαγάνδας. Η απόλυση του Tucker Carlson από τον Rupert Murdoch είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στο παρελθόν, η απόλυση ατόμων από εταιρικά μέσα ενημέρωσης και η ένταξή τους σε μαύρη λίστα σήμαινε φτώχεια και το τέλος της σταδιοδρομίας για τους περισσότερους σκλάβους των εταιρικών μέσων ενημέρωσης. Ο Carlson αναφέρθηκε σε αυτό με αυτά τα σχόλια που έγιναν μετά την απόλυσή του:

«Αν μου έλεγες… το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα τους είχε κατηγορήσει [τους αξιοπρεπείς Αμερικανούς] επειδή επέκριναν την κυβέρνηση Μπάιντεν… και θα τους κατηγορούσε για κακουργήματα για τα οποία αντιμετωπίζουν 10 χρόνια φυλάκιση ο καθένας, αν μου έλεγες ότι θα μπορούσε συμβεί εδώ, θα είχα γελάσει. Και εσύ… βλέπεις ανθρώπους που ξέρεις να γίνονται ρεζιλι… να λένε πράγματα που δεν πιστεύουν επειδή θέλουν να διατηρήσουν τη δουλειά τους».

https://www.dailysignal.com/2023/04/24/include-country-your-prayers-tucker-carlson-reminds-heritage-foundation-50th-anniversary-gala/?

Ο φόβος της απώλειας εργασίας είναι ο λόγος για τον οποίο οι πόρνες των εταιρικών μέσων ενημέρωσης έχουν πει όλοι μαζί τα προφανή ψέματα. Τώρα, ωστόσο, χάρη στην NSA και το Διαδίκτυο, οι γνήσιοι δημοσιογράφοι μπορούν να κερδίζουν χρήματα και να βγάζουν την αλήθεια χωρίς τα εταιρικά μέσα. Αυτό συνέβη με τον Carlson, ο οποίος ξαφνικά απέκτησε πολύ μεγαλύτερο κοινό από ό,τι είχε ποτέ με τον Murdoch. Αυτός είναι ο λόγος που η Fox αναγκάστηκε να πει ότι ο Tucker Carlson εξακολουθεί να εργάζεται για αυτούς. Είναι προφανές ότι προσπαθούν να τον κάνουν να δεχτεί μια τεράστια δωροδοκία για να υπογράψει μια «συμφωνία μη αποκάλυψης».



Ακόμα κι αν ο Τάκερ δεχθει τη δωροδοκία και υποκύψει σε όποιες απειλές γίνονται εναντίον του, είναι πολύ αργά. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο με τους επικεφαλής των New York Times, της Washington Post και άλλων ειδησεογραφικών πρακτορείων εταιρικής προπαγάνδας να καταφεύγουν σε γελοιοτητες για να αποφύγουν να απαντήσουν σε μια εντιμη και σημαντική ερώτηση. Έτσι μοιάζει το τέλος του καθεστώτος.


Ο υπόλοιπος κόσμος αντιμετωπίζει επίσης τον ψεύτικο Μπάιντεν και την ομάδα του ως παρίες. Έχει φτάσει στο σημείο όπου η αμερικανική εταιρεία έπρεπε να δολοφονήσει τους Προέδρους του Μεξικού και της Τουρκίας, δύο πρώην στενούς συμμάχους, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τον έλεγχο. Τόσο ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν της Τουρκίας όσο και η Λόπεζα Ομπραδόρ του Μεξικού εξαφανίστηκαν ξαφνικά από την κοινή θέα την περασμένη εβδομάδα («θετικός στον COVID-19») αφού επέκριναν την αμερικανική κυβέρνηση.

https://twitter.com/301military/status/1651236781285855232

Οι πηγές μας στη CIA λένε ότι σκοτώθηκαν με ενεργειακά όπλα. Ωστόσο, η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου η αηδία κατά του καθεστώτος των ΗΠΑ είναι τόσο διαδεδομένη που η δολοφονία ενός κορυφαίου ηγέτη και η αντικατάστασή του με έναν σκλάβο δεν λειτουργεί. Τόσο ο Ερντογάν όσο και ο Ομπραδόρ εμφανίστηκαν ξανά νεότεροι ως αποτέλεσμα της αναστάτωσης. Ωστόσο, εάν αυτοί οι αντικαταστάτες αρχίσουν να διαβάζουν την αμερικανική προπαγάνδα, θα αφαιρεθούν αμέσως, προειδοποιούν τουρκικές και μεξικανικές πηγές.




Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού μίλησε για πολλούς όταν είπε ότι η «αμερικανική αυτοκρατορία» χάνει τη φήμη της. «Οι Ευρωπαίοι είναι οι δολοφόνοι της Ουάσιγκτον στην Αφρική. Γι' αυτό οι Αφρικανοί τους μισούν. Τελικά, είναι όλος ο κόσμος που μισεί την Αμερική».

https://www.voltairenet.org/article219222.html

Πηγές του μεξικανικού καρτέλ λένε ότι η δικαιολογία της φαιντανύλης που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί για να δολοφονήσουν τον πρόεδρό τους είναι λανθασμένη επειδή η φαιντανύλη προέρχεται από την Κίνα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι Αμερικανοί για να αποτρέψουν τους θανάτους είναι να τη νομιμοποιήσουν και να τη ρυθμίσουν. Υπόσχονται να εκδικηθούν τον Ομπραντόρ στοχοποιώντας τους ανθρώπους πίσω από τον «Μάιντεν». Αυτή είναι μια πραγματική απειλή γιατί «20 εκατομμύρια Μεξικανοί ή περισσότεροι ζουν στις ΗΠΑ, κυρίως στα νοτιοδυτικά. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολλοί από αυτούς μιλούν για μια Reconquista».(ανακτηση)

https://internationalman.com/articles/doug-casey-on-the-us-government-declaring-war-on-mexican-drug-cartels/

Όπως έχουν τα πράγματα πάνω από το 85% των ανθρώπων και των εθνών του κόσμου έχουν τώρα εξεγερθεί ενάντια στην «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες» του Ροκφέλερ. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες εκθέσεις, ακόμη και η Ευρώπη έχει ήδη εξεγερθεί de facto.

Τώρα φαίνεται ότι τα τελευταία αληθινά σκλάβα κράτη του Ροκφέλερ είναι η Κορέα, η Ιαπωνία και η Ταϊβάν. Αυτό πρόκειται να αλλάξει. Την περασμένη εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος της Εταιρείας White Dragon συναντήθηκε με έναν εκπρόσωπο της Βόρειας Κορέας και του ιαπωνικού υπόγειου για να συζητήσουν το μέλλον της περιοχής.


















ΠΗΓΗ

































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις