H Rochelle Walensky "στρατιωτικη βολτα" στο Guam

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν την Πέμπτη την εγκληματία Rochelle Walensky μετά την επιστροφή της στις ΗΠΑ από τις Βρυξέλλες, από όπου διοικούσε εξ αποστάσεως τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων από τα τέλη του 2022 - όταν το οδήγησε έξω από τις ΗΠΑ όταν έμαθε ότι τα Λευκα Καπελα την είχαν κατηγορήσει για προδοσία.

Μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε ότι οι Ειδικές Δυνάμεις άρπαξαν μια σαστισμενη Γουαλένσκι σε ένα πάρκινγκ στο διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον Ατλάντα. Χάρη στις αναφορές πληροφοριών της Διοίκησης Κυβερνοδικείου Στρατού των ΗΠΑ, το γραφείο του στρατηγού γνώριζε εδώ και μια εβδομάδα ότι η Walensky σχεδίαζε να συναντήσει έναν 27χρονο Βραζιλιάνο-Αμερικανό με τον οποίο είχε σχέσεις τουλάχιστον από το 2019. Η Walensky, 54 ετών, ειναι παντρεμένη με την Δρ. Loren D. Walensky, 55 ετών, από το 1995. Έχουν τρία παιδιά.

Οι συζυγικοί όρκοι, ωστόσο, δεν εμπόδισαν τον πόθο της Walensky για μοιχεια. Ο ARCYBER είχε υποκλέψει ηλεκτρονική και φωνητική αλληλογραφία μεταξύ της Walensky και τριών μνηστήρων . Όταν ο στρατηγός Σμιθ διάβασε ένα email της που έλεγε ότι λαχταρούσε να είναι στην αγκαλιά του άντρα και ότι θα επισκεπτόταν τις ΗΠΑ στις 4 Μαΐου, θεώρησε ότι τα νέα ήταν πολύ καλά για να είναι αληθινά—η σύλληψη της Walensky θα σφράγιζε τη συμφωνία σε μια τριάδα εγκληματιών Covid: Anthony Fauci, Francis Collins και τώρα, Walensky. Είχε συμπεριλάβει αναλυτικα ολόκληρο το δρομολόγιό της στο email.Ο ποθος της την εκανε απροσεκτη.

Ο στρατηγός Σμιθ και ο διοικητής της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων Μπρεντ Λίντεμαν -αναμφισβήτητα οι πιο οξυδερκείς αξιωματικοί του στρατού των ΗΠΑ- συντόνισαν την αποστολή, είπε η πηγή μας. Ευτυχώς, η Walensky είχε εν αγνοία της συνεισφέρει στην επικείμενη αιχμαλωσία της. ο στρατηγός είχε φωτογραφίες του εραστή της Walensky και τη μάρκα, το μοντέλο και το χρώμα του οχήματος που θα οδηγούσε για να την πάρει. Παρεμπιπτόντως, με βάση τις υποκλοπές στο σπίτι της οικογένειάς της στην Ατλάντα, δεν είχε ενημερώσει τον σύζυγό της για την επικείμενη άφιξή της. Η παραμονή της ήταν καθαρά προσωπικής φύσης για να δει τον εραστή της. Τρεις μέρες στην Ατλάντα, μετά πίσω στις Βρυξέλλες—ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Οι Ειδικές Δυνάμεις με πολιτικά την είχαν σε στοχο απο τη στιγμή που έφυγε από τον τερματικό σταθμό. Την ειχαν στο κατοπι καθώς περνούσε ανέμελα μια βαλίτσα απο το πεζοδρόμιο σε ένα μποτιλιαρισμένο πάρκινγκ όπου μια Mercedes την περιμενε. Αγνοούσε τι γινοταν πισω της και δεν μπορούσε να δει μέσα από τα φιμέ τζάμια ότι ένας "επιβάτης" στο αυτοκίνητο κρατούσε ένα εξοπλισμένο με σιγαστήρα Glock 19 στο κεφάλι του φίλου της και του έδινε οδηγίες πώς να απαντήσει στα μηνυματα της.

Οι Ειδικές Δυνάμεις είχαν σε παρακολουθηση τον φίλο από το σπίτι του εως το αεροδρόμιο και κινήθηκαν πάνω του μόλις είχε σταθμεύσει, 30 λεπτά πριν από τις 8:40 μ.μ. ώρα άφιξης.

«Έμεινε έκπληκτος — αλλά ηταν συνεργάσιμος», είπε η πηγή μας. «Του είπαν ότι ήταν εκεί για την Walensky, όχι για εκείνον, και άσκησαν την απαραίτητη πίεση για να τον κάνουν να συμμορφωθεί. Περίμενε από τον άντρα αυτον να βγει έξω και να της δώσει μια μεγάλη αγκαλιά, αλλά αυτό που πήρε ηταν να την αρπαξουν και να την βαλουν στο πίσω κάθισμα με έναν άλλο στρατιώτη να πιέζει την κάννη του όπλου του στον κρόταφο της».

Η σαστισμενη διευθύντρια του CDC μεταφέρθηκε σε κέντρο επεξεργασίας και σύντομα θα σταλεί στο Camp Blaz για στρατιωτικό δικαστήριο.

Ο φίλος της, το όνομα του οποίου ο στρατός αποκρύπτει, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο εξωτερικό επειδή είναι στην ομοσπονδιακή λίστα απαγόρευσης πτήσεων για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

Η πηγή μας είπε ότι ο φίλος της θα κρατηθεί μέχρι νεοτέρας.

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις