Η JAG συλλαμβάνει παλαιότερα και τρέχοντα μέλη της Task Force Covid


Οι ερευνητές της JAG του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν την Πέμπτη πρώην και νυν μέλη της Task Force Covid-19 του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν με την κατηγορία της προδοσίας, δήλωσαν πηγές της JAG.

Η Carole Johnson υπηρέτησε ως Συντονίστρια Δοκιμών μεταξύ Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2021 και προηγουμένως είχε περάσει πέντε χρόνια ως επικεφαλής δημόσιας υγείας στον Λευκό Οίκο επι Ομπάμα. Ήταν επίσης επίτροπος του Τμήματος Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Νιου Τζέρσεϊ.

Η JAG, είπε η πηγή μας, έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Τζόνσον πίεσε για μαζικές δοκιμές παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι ένας τεράστιος αριθμός δοκιμών PCR επέστρεφαν «ψευδώς θετικά» αποτελέσματα, ξεγελώντας εκατομμύρια υγιή αλλά "φοβισμένα πρόβατα" να πιστέψουν ότι είχαν τον ιό. Τα λανθασμένα αποτελέσματα φούσκωσαν τεχνητά τα κρούσματα Covid στη χώρα και βοήθησαν να υποστηριχθεί η ώθηση του καθεστώτος να ζητήσει αυξημένες δοκιμές και συχνότερους εμβολιασμούς.

Τα στοιχεία της JAG εναντίον της Τζόνσον περιλαμβάνουν ενοχοποιητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε στείλει σε άλλα μέλη της Task Force, στα οποία παραδέχεται ότι 2.000 (από 5.000) αποτελέσματα δοκιμών που λήφθηκαν από μια τοποθεσία μαζικού εμβολιασμού στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2021 ήταν «ελαττωματικά». Έγραψε, «Θα ήταν εις βάρος μας να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους για ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Θα υπονόμευε την εμπιστοσύνη στις δοκιμές. Είναι καλύτερα να τους αφήσουμε να πιστέψουν ότι είναι θετικοί στον Covid και να μπουν σε καραντίνα». Αυτό το email διανεμήθηκε σε όλα τα μέλη της Task Force και στην Kamala Harris, είπε η πηγή μας.

«Αν αυτό συνέβη σε ένα χώρο δοκιμών, συνέβη και σε άλλους. Οι δοκιμές PCR κατανεμήθηκαν ευρέως. Και δεδομένου ότι θα μπορούσαν να έχουν πει στους ανθρώπους για ανακριβείς δοκιμές, αυτό σήμαινε ότι η Task Force είχε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για κάθε άτομο που υποβλήθηκε σε δοκιμή, και αυτό είναι μια αντίφαση με όσα έχουν δηλώσει δημόσια το CDC και η κυβέρνηση Μπάιντεν. Αυτή η γυναίκα ήταν απειλή για την κοινωνία και ένοχη προδοσίας», είπε η πηγή μας.

Οι έρευνες της JAG συνέλαβαν την Τζόνσον σε ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο στο Παράμους του Νιου Τζέρσεϊ, όπου είχε νοικιάσει ένα δωμάτιο για ένα ερωτικο παιχνιδι με εναν νεαρο 20 χρόνια μικρότερό της. Τη στιγμή της σύλληψής της, έφερε στην τσάντα της ένα μη καταχωρημένο πιστόλι καθώς και 20 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μεθυσμένη και είπε στους ανακριτές ότι δεν μπορούσε να συλληφθεί επειδή της είχε δοθεί ασυλία από τη δίωξη. 

Καθώς οι χειροπέδες ειχαν περαστει ηδη στην Τζόνσον, μια άλλη σύλληψη έγινε ταυτόχρονα σε μικρή απόσταση στην κομητεία Μόρις του Νιου Τζέρσεϋ, όπου ο σημερινός συντονιστής του καθεστώτος για την αντιμετώπιση του Covid-19, ο Ashish Kumar Jha, ένας παθολόγος που τον Απρίλιο του 2022 άφησε τη θέση του στο Πανεπιστήμιο Μπράουν για να ενταχθεί στην Task Force, προσπάθησε να ξεφύγει από τους ερευνητές της JAG με τα πόδια, αφού βρέθηκε στη γωνία στο πάρκινγκ του εστιατορίου Casa Bella στο Ντένβιλ. Όταν οι ερευνητές του έδειξαν ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης υπογεγραμμένο από τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall, ο Kumar Jha ετρεξε σ ένα δρομάκι αλλά σκόνταψε πανικοβλητος κι έπεσε σε ένα σωρό από κάδους απορριμμάτων.

Η πηγή μας είπε ότι ο Kumar Jha ειπε περισσότερα ψέματα για τον Covid από οποιονδήποτε άλλο εκπρόσωπο του καθεστώτος. Τον Μάρτιο του 2022, είπε ότι ο Covid επανήλθε δυναμικά και έθετε σε κίνδυνο εκατομμύρια μαθητές σε όλη τη χώρα και ενθάρρυνε τη διοίκηση να επιβάλει μάσκα σε δημόσια σχολεία σε όλη τη χώρα. Αν και αυτή η εντολή δεν εδραιώθηκε ποτέ, παρόλα αυτά παρακάλεσε τους συνομηλίκους του να συμπαραταχθούν στις αντισυνταγματικές αξίες του, επιμένοντας και αυτοί να υποβάλουν αίτηση για ανανεωμένα lockdown και εντολές μάσκας. Ο προδοτης αυτος είπε ότι μόνο οι εντολές εγκλεισμου και μασκας θα μπορούσαν να προστατεύσουν την Αμερική από τον Covid και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η JAG λέει ότι ο Kumar Jha και οι συνεργάτες του εργάζονταν μαζί με τη Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky για να υποστηρίξουν τα lockdown του 2023.

«Έχουμε ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της που διατίθενται στα στρατιωτικά δικαστήρια. Το κοινό γνωρίζει ονόματα όπως ο Fauci και ο Collins, αλλά οι εγκληματίες του Covid περιλαμβάνουν άτομα των οποίων τα ονόματα έχουν θαφτεί στη γραφειοκρατία. Υπάρχουν χιλιάδες από αυτούς εκεί έξω», είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΊΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ...
    ΚΑΛΆ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΖΕΜΑΤΑ?!

    ΧΜΜΜ...





    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμενο σαιτ δεν ειχε γραψει ποτε τετοιο πραγμα....

      Διαγραφή
  2. στην φυλακή και απο μια ενεση κάθε μερα κατα του κοροΐδοιου για την προστασία τον υπολοίπων κρατουμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις