ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Πεζοναυτες του GITMO κατερρίψαν γαλλικό στρατιωτικό αεροπλάνο που μεταφερε αλεξιπτωτιστές


 Οι δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών στον Κόλπο του Γκουαντάναμο κατέρριψαν τη Δευτέρα ένα γαλλικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος A400M καθώς παραβίασε τη Ζώνη Αναγνώρισης Αεράμυνας του σταθμού (ADIZ) χωρίς να ανταποκρίνεται σε ραδιοφωνικές κλήσεις, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Το A400M είναι σαν το αμερικανικό C-130.Είναι αεροσκάφος quad-turbo ικανό να μεταφέρει πολλά στρατεύματα ή στρατιωτικό υλικό. Σχεδιασμένο από την Airbus Military, το A400M είναι ένας τακτικός αερομεταφορέας μεγέθους μεταξύ του C-130 και του Boeing C-17 Globemaster III. Μπορεί να μεταφέρει βαρύτερα φορτία από το C-130 και μπορεί να χρησιμοποιήσει τραχιές λωρίδες προσγείωσης.

Στις 2:00 μ.μ., ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο Leeward Point Airfield και χειριστές ραντάρ σε ένα αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke που είχε ανατεθεί να προστατεύσει τον Κόλπο του Γκουαντάναμο εντόπισαν ένα άγνωστο αεροσκάφος 50 μίλια νότια της βάσης. Στην αρχή δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν το ύψος και την ταχύτητα του αεροπλάνου, πράγμα που σημαίνει ότι οι πιλότοι είχαν απενεργοποιήσει τον αναμεταδότη του αεροπλάνου και το ADS-B, ηλεκτρονικές συσκευές που παράγουν απόκριση όταν λαμβάνουν μια κληση με ραδιοσυχνότητα. Το ADS-B είναι μια τεχνολογία με την οποία ένα αεροσκάφος προσδιορίζει τη θέση του μέσω δορυφορικής πλοήγησης ή άλλων αισθητήρων και την εκπέμπει περιοδικά, επιτρέποντάς του να παρακολουθείται.

Το ATC και το αντιτορπιλικό, ωστόσο, προσδιόρισαν γρήγορα το σημείο προέλευσης του .Είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Mariscal Sucre, ένα στρατιωτικό και πολιτικό αεροδρόμιο στην πολιτεία Aragua της Βενεζουέλας.

«Μια εμπορική πτήση δεν θα απενεργοποιούσε τα ηλεκτρονικά της. Και οι πιθανότητες να σπάσουν ταυτόχρονα ένας αναμεταδότης και το ADS-B είναι απειροελάχιστα. Ήταν πολύ ύποπτο και έφερε αναμνήσεις από την επίθεση της ημέρας των Χριστουγέννων στο GITMO», είπε η πηγή μας.

Το GITMO μπηκε σε σταθμούς μάχης καθώς το αεροπλάνο διέσχιζε ένα νοητο διαδρομο 25 μιλίων και ο κυβερνήτης του αντιτορπιλικού διέταξε τον αξιωματικό των όπλων του να ετοιμάσει τα οπλα του σκάφους με πυραύλους εδάφους-αέρος RIM-66 για μια πιθανή εμπλοκή.

Όταν το αεροπλανο διείσδυσε σε ένα όριο 20 μιλίων, το πλήρωμα του Arleigh Burke κατά κάποιον τρόπο διαπίστωσε ότι ήταν ένα A400M που πετούσε σε ύψος 2500', πολύ κάτω από τα καθιερωμένα εμπορικά μονοπάτια πτήσης.

Η απόφαση να πυροβολήσει το αεροπλάνο εισβολης αφορουσε τελικά τον Ταξίαρχο Λανς Α. Οκαμούρα, τον υψηλόβαθμο αξιωματικό του GITMO, υπεύθυνο για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις. Έδωσε εντολή στον διοικητή του Arleigh Burke να καταρρίψει το A400M. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας μόνος πύραυλος χτύπησε την άτρακτο του αεροπλάνου. Μια κατακόκκινη βολίδα φώτιζε τον ουρανό καθώς τα συντρίμμια αγγιζαν την Καραϊβική Θάλασσα.

Το αντιτορπιλικό κινήθηκε αμέσως με πλευρική ταχύτητα προς το πεδίο των συντριμμιών και ανέπτυξε ένα ελικόπτερο MH-60R Seahawk για να ερευνήσει την περιοχή πριν από την άφιξή του. Το ελικόπτερο ανέφερε ότι είδε εξαρτηματα καθισμάτων και σώματα να επιπλέουν ανάμεσα σε μια αναδυόμενη πετρελαιοκηλίδα.

Η πηγή μας είπε ότι το πλήρωμα του Arleigh Burke έβγαλε 16 άθικτα σώματα από το νερό. Βαριά συντρίμμια, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων του αεροπλάνου και του μεγαλύτερου μέρους της ατράκτου του, είχαν βυθιστεί όταν ο Arleigh Burke έφτασε στο σταθμό. Η πηγή μας είπε ότι τα πνιγμένα πτώματα ήταν ένστολοι στρατιώτες που έφεραν τα διακριτικά της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων, ενός σώματος του Γαλλικού Στρατού που περιλαμβάνει διάφορες ειδικότητες: πεζικό, ιππικό, μηχανικούς και αερομεταφερόμενα στρατεύματα. Δημιουργήθηκε το 1831 για να επιτρέψει σε ξένους υπηκόους να εισέλθουν στο γαλλικό στρατό.

«Όπως φαίνεται, το καθεστώς έπεισε τον Μακρόν να χρησιμοποιήσει τη Λεγεώνα των Ξένων ως πλεονέκτημα του Deep State. Οι προσπάθειες ανασυρσης συνεχίζονται. Τα πτώματα που ανασύρθηκαν είχαν όλα αλεξίπτωτα. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για εισβολή», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΓΙΑ... ΠΕΊΤΕ ΜΑΣ ΛΊΓΟ ΤΗΝ ΕΝΑΈΡΙΑ ΠΟΡΕΊΑ...! ΑΠΟ ΠΟΥ? ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ...ΤΟ ΣΤΊΓΜΑ ! ΚΛΠ

    ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΟ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΗΣΜΑ !

    ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΔΙΑΝΟΙ ΚΟΙΜΌΝΤΟΥΣΑΝ.




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εφυγε το αεροπλανο απο Βενεζουελα οπως λεει το αρθρο....Δεν εχει δουλεια η Κουβα....Μονο ο Αγιος Δομηνικος θα μπορουσε να το επιανε στο ρανταρ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις