Ο στρατηγός Smith γινεται ο επικεφαλης των Λευκων Καπελων στις ΗΠΑ και ορκίζεται να εξολοθρεύσει τους προδότες

 

Ο στρατηγός Eric M. Smith,

ο οποίος ανέλαβε τον έλεγχο της ομαδας των Λευκων Καπελων των ΗΠΑ, δεν επεμενε όταν ειπε οτι «υπάρχουν αρουραίοι στο πλοίο» σε αλληλογραφία που εστάλη στους διοικητές των Λευκων Καπελων σε όλους τους κλάδους των ένοπλων δυνάμεων. Μεταξύ των κορυφαίων προτεραιοτήτων του, είπε, θα ήταν να καθορίσει ποιοι αξιωματικοί τηρούσαν το Σύνταγμα και ποιοι αξιωματικοί ήταν κρυφά πιστοί στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν.

Πηγή που γνωρίζει τις ανησυχίες του στρατηγού είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ πέρασε την περασμένη εβδομάδα εξετάζοντας φακελους της υπηρεσίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 500 αξιωματικών, κανοντας επιπλέον έλεγχο σε όσους βρίσκονται σε βασικές θέσεις ή διοικούν σημαντικό αριθμό στρατευμάτων και βρήκε αρκετές «ιδεολογικές ασυνέπειες». Μεταξύ των παραδειγμάτων περιλαμβάνονταν Λευκα Καπελα που είχαν ορκιστεί να τηρήσουν το Σύνταγμα, αλλά των οποίων οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χειροκρότησαν τα «επιτεύγματα» του Τζόζεφ Μπάιντεν και της Καμάλα Χάρις. Ένας απο αυτους,της Πολεμικής Αεροπορίας,είχε καταθέσει πειθαρχική αναφορά σε έναν αεροπόρο, γράφοντας: «Ο Αεροπόρος [το όνομα και ο βαθμός συντάχθηκε] επιπλήχθηκε επειδή μοιράστηκε αναληθείς πληροφορίες εμβολίου Covid-19 σε ένα δημόσιο φόρουμ. Διορθώσαμε και του είπαμε ότι τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων είναι η μόνη αρχή στην κρίση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των εμβολίων».

Ο στρατηγός Σμιθ, είπε η πηγή μας, αποκάλυψε «δεκάδες» κραυγαλέες αντιφάσεις.

«Ο στρατηγός Σμιθ θέλει να τιμωρησει τους προδότες, αλλά ταυτόχρονα είναι επιφυλακτικός, γιατί αποδέχεται την πιθανότητα καποια Λευκα Καπελα να είχαν υποβάλει ψευδείς αναφορές για να ξεγελάσουν το Deep State. Διαφορετικη Οπτική, το λένε αυτο. Ωστόσο, θα δοκιμάσει την πίστη των πιθανών προδοτών», είπε η πηγή μας.

Από την επόμενη εβδομάδα, ο στρατηγός Σμιθ θα ζητήσει από τους αξιωματικούς να κανουν τεστ αληθειας, αν και η αποτυχία δεν θα χρησιμοποιηθεί αυτόματα ως αποδειξη για να στιγματιστούν πιθανοί προδότες - γιατι υπαρχει και η αμυδρη περιπτωση του λαθους. Οι περισσότεροι αρμόδιοι εξεταστές συμφωνούν ότι οι δοκιμές είναι μεταξύ 80% και 90% ακριβείς, αφήνοντας ένα μικρο περιθώριο λάθους. Παρόλα αυτά, ο στρατηγός Smith πιστεύει ότι τα τεστ αυτα θα συμπληρώνουν ένα πλαίσιο αξιολογήσεων που στοχεύουν στον εντοπισμό "κρυφων θαυμαστων" του Deep State.

«Αν ένας αξιωματικός διστάσει στο τεστ ή αρνηθεί να το κανει χωρίς μια καλή εξήγηση, αυτό θα τον βάλει στο μικροσκόπιο. Όπως το βλέπει ο στρατηγός, ένα άτομο μπορεί να αποτύχει για πολλούς λόγους, ειδικά αν είναι ένοχο, επομένως η άρνηση να το κανει είναι πιο κακό από το να το αποτύχει. Αυτό δεν είναι κυνήγι μαγισσών, είναι να εξασφαλίσουμε την ασφαλεια στις τάξεις μας», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, θα πάρει τελικά προσωπικά συνέντευξη από κάθε αξιωματικό υπό τις διαταγές του.

Ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί ο στρατηγός Σμιθ, εάν υποπτεύεται προδότες ανάμεσά του, έδωσε το χέρι του διαδίδοντας τις ιδέες του στα email, ενδεχομένως, στους ίδιους τους αξιωματικούς που ελπίζει να εξαλείψει, καθώς η προληπτική ειδοποίηση μπορεί να δώσει στους κατασκόπους του Deep State χρόνο να καλύψουν τα ίχνη τους .

«Ο στρατηγός Σμιθ έχει το δικό του σχεδιο», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, ξεκαθαρισε ότι ο στρατηγός Σμιθ δεν θα ριξει ευθυνες στον στρατηγό Μπέργκερ εάν ανακαλυφθούν Deep Staters

«Ο στρατηγός Μπέργκερ είχε έναν γραμμικό τρόπο σκέψης. Υπάρχει το εμείς και υπάρχει το Βαθύ Κράτος. Είδε εξωγενείς απειλές, αλλά δεν ξόδεψε πολύ χρόνο κοιτάζοντας μέσα του. Ο στρατηγός Σμιθ θελει να βλεπει την ευρύτερη εικόνα», είπε.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις