Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου: Ο κυβερνήτης της Φλόριντα μηνύει την PFIZER και τη MODERNA για τους θανάτους από τα εμβόλι@

 

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις

μηνύει την Pfizer και τη Moderna

Ο ΝτεΣάντις δήλωσε σε μια ιδιωτική εκδήλωση νωρίτερα το Δεκέμβριο ότι η Moderna και η Pfizer θα πληρώσουν για την εξαπάτηση του κοινού με ψευδείς διαφημίσεις, ότι τα εμβόλια τους κατά του κορονοϊού (COVID-19) είναι ασφαλή και αποτελεσματικά .


«Νομίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν την αλήθεια και νομίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να λογοδοτήσουν. Πρέπει να κάνετε μια ενδελεχή έρευνα για το τι συνέβη με τους εμβολιασμούς», είπε ο DeSantis στο πλήθος.

«Υπόσχομαι να καταστήσω αυτούς τους κατασκευαστές υπεύθυνους για αυτό το mRNA εμβόλιο επειδή είπαν ότι δεν υπήρχαν παρενέργειες και γνωρίζουμε ότι υπήρξαν πολλές». 

Το Naturalnews.com αναφέρει: Τον Οκτώβριο, ο Χειρουργός της Φλόριντα, στρατηγός Joseph A. Ladapo συνέστησε να μην χρησιμοποιούνται εμβόλια mRNA COVID-19 για άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών. Η σύστασή του βασίστηκε σε μια μελέτη που βρήκε αύξηση 84 τοις εκατό, στη σχετική επίπτωση καρδιολογικού θανάτου μεταξύ ανδρών ηλικίας 18 έως 39 ετών εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό.

«Η μελέτη της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας οποιωνδήποτε φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, είναι ένα σημαντικό συστατικό της δημόσιας υγείας », είπε ο Ladapo. «Έχει δοθεί πολύ λιγότερη προσοχή στην ασφάλεια και οι ανησυχίες πολλών ατόμων έχουν απορριφθεί – αυτά είναι σημαντικά ευρήματα που πρέπει να κοινοποιηθούν στους κατοίκους της Φλόριντα».

Ο DeSantis απαγόρευσε τις αυστηρές εντολές εμβολίων σε σχολεία και επιχειρήσεις τον Νοέμβριο του 2021, για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να κερδίζουν τα προς το ζην και να έχουν προστασία στον τόπο εργασίας τους. Τόνισε επίσης ότι οι γονείς πρέπει να είναι σε θέση να κατευθύνουν την ανατροφή των παιδιών τους, ειδικά όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Η ξεκάθαρη αλήθεια είναι ότι οι εμβολιασμοί του COVID έχουν οδηγήσει σε τρομακτικά αποτελέσματα, όπως μυοκαρδίτιδα, θρόμβους αίματος, πρόσθετους τραυματισμούς και ξαφνικούς θανάτους», έγραψε ο Patrick Tims του NaturalHealth365 .

«Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού δεν θα το παραδεχτούν ποτέ, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων θα απολάμβανε καλύτερα αποτελέσματα υγείας αν είχαν αποφύγει εντελώς τις λήψεις των ενέσεων mRNA».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις