Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ ΚΛΩΝΩΝ ΤΟΥ DEEP STATE


Το τμήμα Λευκα Καπελα του στρατού των ΗΠΑ την Τρίτη συνέλαβε αυτό που αποκαλούν έναν «επιστήμονα κλωνοποίησης» του Deep State, ο οποίος μπορεί να εργαζόταν στο υπόγειο εργαστήριο κλωνοποίησης στο Μιζούρι, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ στις 20 Δεκεμβρίου βρήκαν και κατέστρεψαν ένα εργαστήριο ανθρώπινης κλωνοποίησης στο Μισούρι Ozarks. Πριν καταρρεύσει το εργαστήριο, κατέσχεσαν πύργους υπολογιστών, φορητούς υπολογιστές και έναν ολογραφικό προβολέα.

Το υλικό, είπε η πηγή μας, στάλθηκε στη Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ, στο Fort Gordon, όπου οι ειδικοί πέρασαν τις τελευταίες εβδομάδες σκληρά προσπαθώντας να διεισδύσουν σε εξελιγμένη κρυπτογράφηση, σε μια περίπτωση με καταστροφικό αποτέλεσμα. Ένας φορητός υπολογιστής υπερθερμανθηκε και στη συνέχεια έλιωσε όταν το προσωπικό προσπάθησε να παρακάμψει την κρυπτογράφηση κωδικού πρόσβασης. Μια χημική ανάλυση αποκάλυψε ότι κάποιος είχε επικαλυψει τα "σπλάχνα" με πάστα θερμίτη και έξυπνα συνήγαγε ένα μέσο ανάφλεξης του επιταχυντή υπό χαμηλή τάση. Ο ειδικός που παρέδωσε το φορητό υπολογιστή υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και το πρόσωπό του, είπε η πηγή μας.

«Αυτός ο υπολογιστής ήταν μια απώλεια, ένας αρκετά αποτελεσματικός μηχανισμός κατά της παραβίασης. Η Cyber Command έλαβε πρόσθετες προφυλάξεις και έβγαλε με επιτυχία έναν σκληρό δίσκο από έναν δεύτερο υπολογιστή. Μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στον κατάλογο, αλλά σχεδόν κάθε έγγραφο και αρχείο είναι κρυπτογραφημένο από έναν κωδικό που δεν έχουν παραβιάσει», είπε η πηγή μας.

Όποιος εγκατέστησε την προστασία, ωστόσο, έκανε μια κραυγαλέα, ασυγχώρητη γκάφα: αμέλησε να κωδικοποιήσει τον φάκελο Λογαριασμός χρήστη Microsoft στον ριζικό κατάλογο. Ξέχασαν επίσης να εκχωρήσουν ψευδώνυμα σε εξουσιοδοτημένους χρήστες.

«Κακο για αυτούς, καλό για εμάς», είπε η πηγή μας. «Τρία ονόματα».

Οι δύο από τους τρεις όμως είναι νεκροί. Ένας πέθανε σε ένα «ατύχημα» τον Απρίλιο του 2021. αυτός και το όχημά του πέρασαν από την πλευρά ενός γκρεμού στο Μαλιμπού και προσγειώθηκαν σε μια χαράδρα. Ο άλλος, ένας μακροχρόνιος μηχανικός υπολογιστών στην Apple, πέθανε από «επιπλοκές Covid» τον Ιούνιο του 2022.

Ο επιζών χρήστης, τον οποίο ο στρατός συνέλαβε το πρωί της Τρίτης, είναι ένας 49χρονος γερμανικής καταγωγής επιστήμονας που απέκτησε διδακτορικό στη Γενετική και τη Γονιδιωματική από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Μετά την αποφοίτησή του, εργάστηκε για επτά χρόνια σε μια ιδιωτική εταιρεία βιοτεχνολογίας με έδρα τη Μασαχουσέτη, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το δίκτυο μέχρι που το όνομά του εμφανίστηκε ξανά στον υπολογιστή.

Οι πηγές μας είπαν ότι τα ονόματά τους και το όνομα της εταιρείας βιοτεχνολογίας θα αποκαλυφθούν εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας της Cyber Command.

Προς το παρόν δεν αποκάλυψε πώς τα Λευκα Καπελα εντόπισαν τον επιστήμονα ή ποια στρατιωτικά στοιχεία επηρέασαν τη σύλληψη, αλλά είπε: «Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι μιλάμε για έναν πλούσιο άνδρα που βρέθηκε να ζει κάτω από τις δυνατότητές του, σε ένα ερειπωμένο διαμέρισμα προφανως για καλυψη. Το μόνο όχημα που είχε εγγραφεί στο όνομά του ήταν ένα Beat-up Toyota Corolla του 2001. Είχε εκατομμύρια δολάρια».

Ο επιστήμονας ανακρίνεται σε ασφαλές μυστικο καταφυγιο, πρόσθεσε.

«Εάν γνωρίζει τις τοποθεσίες άλλων εργαστηρίων κλωνοποίησης ή ποιος έχει κλωνοποιηθεί, ειναι σιγουρο οτι θα του αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Sinomosiologe ΒΆΛΕ ΔΏΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΓΙΑΤΊ ΜΟΥ ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ sky ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑΧΕΙΣ ΚΛΩΝΟΥΣ
    ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΟΎΝ.

    ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ
    ΧΑΧΑ.


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις